בה"ד 7 - בה"ד שבזה?! (NOT)

cipher

New member
תגובה להלמוט :)

אכן בה"ד זה בסיס הדרכה ביסל"ש - אין לי מושג בזה אבל לדעתי זה לא אותו דבר. לשאלתך אם לבה"ד מגיעים אך ורק ג´ובניקים או גם קרביים אין לי תשובה אבל בבה"ד 7 לא ראיתי קרביים קורסיסטים, ראיתי קרביים אך לא במסגרת קורס כלשהו. ויש כאלה שעושים שם קורס של שנה ומשהו ויש כמוני בקורס של חודש וקצת. אני עושה קורס מפ"טים (חהחה כן ממש מצחיק, תצחקו עליי כן מגיע לי!!!) או בשמו החדש - מנ"מים (מנהלי מלאי). קורס שאני לא ממליץ עליו למי שרוצה קצת שיתוף של אינטליגנציה בעבודה היום יומית! נ.ב. גם לא ראיתי חיל אוויר שם, רק ירוקים. "צעד קטן לקב"ן, צעד גדול לאזרחות!"

כמה שאלות, תנשום קצת...

בה"ד = בסיס הדרכה כן בסל"ש שבטה (בסלת) וכל השאר נחשבים גם בסיסי הדרכה בעיקרון בבה"ד 7 עוברים קורסים שקשורים לחיל הקשר זהון בסיס הדרכה של חיל הקשר משם אתה מגיע לתפקידים במקומות שונים חלקם קרביים חלקם לא זה של הירוקים בעיקרון ויש שם המון קורסים, ורק אם את הממש ממש ממש טוב ושווה משאירים אותך, בדרך כלל להדרכה, כמובן שלפני זה אתה עובר קורס הכשרת מדריכים ורק שתדע שאת הסגל טוחנים שם חבל על הזמן שמירות וכל מיני שטויות ככאלו

H20

New member
בית ספר לשריון הוא בה"ד

אם כי שונה באופיו מבה"ד 7, לדוגמא.

cipher

New member
אכן בהחלט כך

המפקד שלי דיבר איתנו בקשר לאופציה של להשאר שם בהדרכה, אם אתה יוצא לקורס כמו שלי ואתה ממש רוצה לצאת להדרכה (קורס מפקדים) אז אתה לא צריך לעשות הרבה רק להראות שאתה בנאדם טוב ואחראי ושיש לך ציונים טובים במבחנים של הקורס. דרך אגב, כאלה שעוברים להיות מפקדים שם חוטפים אותם לעבודות בהיי טק אחרי הצבא, זה משהו ששמעתי מחבר אז אל תתפוס אותי במילה :) חוץ מזה אני לא רואה שום סיבה שבעולם להפוך למפקד שם, אתה רק טוחן וטוחן ובסופו של יום אתה סתם עוד ג´ובניק מושתן!

cipher

New member
בה"ד 7 - בה"ד שבזה?! (NOT)

חבר´ה שמעתי סיפורים על בה"ד 7 שבצריפין, על קורס כזה ועל קורס אחר, ומה ששמעתי מכל אחד זה פשוט משפט שחוזר על עצמו: כוסיות, כוסיות, כוסיות... לעזאזל הם צודקים!!! הגעתי לפני שבוע לקורס בבה"ד 7 והכל נכון!! ומה עוד שהבלתי יאומן מתרחש שם!! במקום שהחניכות והטירוניות יהיו ברובן כוסיות והמפקדות כונפות כל אחת... ההפך הוא הנכון!! כמעט כל המפקדות שם כוסיות אחת אחת!!! זה פשוט נשגב מבינתי!! יש לי סמ"חית כוסית וסמ"רית עוד יותר כוסית ומפקדת מעצבנת לאללה !! :)) בקיצר אם אתם הולכים לקורס בגן העדן הזה יש לי 2 דברים לומר לכם: 1) אתם יוצאים משם עם כוסית תחת כל יד !! 2) אל תגעו באוכל! חחחח מצטער יצאתי לאפטר והייתי חייב לשפוך הכל! ביי ביי.

בה"ד 7 מקום מאוד נחמד.

קודם כל - הוא ממוקם מחוץ לצריפין שזה יתרון אדיר. לא צריכים לסבול מהפקק בפנייה ימינה אחרי צומת בית דגן בכניסה לצריפין בבוקר, אלא ממשיכים ופונים ברמזור שמאלה. יש שם חניון נוח שאפשר להשתמש בו. בנוסף, הבסיס מאוד מטופח. ליד הש.ג יש את מגרש הכדורסל ופינת ספספלים עם צל. גם השק"ם שם מאוד נוח ויפה. המון צפרדעים לשבת עליהם. החדר אוכל מסריח. אוכל באמת לא טעים. כמובן שיש את ברז המיץ הצהוב הרגיל (לפעמים הם שמים משהו דמוי פטל). לגבי כוסיות - לא שמתי לב למשהו מיוחד. המפקדות שלי היו באמת נחמדות, אבל לא משהו שמיימי.

היי

בהד 7 לא היה כזה מקום נחמד לא אהבתי כלל וכלל קורס צפט אמן 027 אימפריה עוד 9 חודשים לשחרור

היי

בהד 7 לדעתי הוא לא מקום כזה טוב לא אהבתי אותו מה שכןנהנתי בקורס האוכל לא היה טוב. צפט אמן 027 כבוד היום אני שנה בצבא עוד 9 לשחרור

למעלה