בה ביי.....

בה ביי.....

שלום אני נוסעת אני לא רוצה שילוו אותי האלה.... חחח אנשים עוד יום אחד כן כן יום אחד אני יוצאת למחנה קיץץץץץץץ!!!!! כן כן ביום רביעי ב-5 וחצי בבוקר כל שכב"ג אילת נוסע למחנה קיץץץ!!!!! ואיי איזה כיף!!! טוב זה אומר ש-10 ימים שלמים אני לא יהיה פה (מצתערת שגם עד היום לא ממש הייתי פה כי גם אין לי זמן וגם אין לי מחשב-אני על המחשב של אח שלי עכשיו) אז שיהיה לכולם יום טוב שנה טובה חג שמח לילה טוב בוקר טוב וצום קל! חחחחח בה ביי לוב יו אול!!!

הא ו...

אתם מוזמנים לבוא לבקר אותי!!!!! זה היה ביער עופר באזור חיפה... יום ביקור זה ב-10-7 בין השעות 4-6... תבאו בהמונכם....

אממ..וואי שנים שלא דיברנו

הגר אני חייבת לדבר איתך שמעי תהני!! אני נוסעת מחר לקורס חמישיות! כמו קורס מסכם אצלכם! אבל בלעעעעע אני עם הפאפלפןון(יש לי חדש סוף סוף) אממ...ואין לי איסיקיו גם תקשרי אלי כשאת חוזרת מהמחנה אני חייבת לקבוע איתך! ביי לאב יו

אורושששששששששש!!!!!!!!

מותק באמת שנים לא דיברנו!!! תהני מותק!!!! אני חוזרת לאילת ב-12 אז נדבר כבר... לוב יוו!!!

2003 SkiPeR

New member
א-י-ז-ה כ-י-ף ל-ך ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

תהני, ושוב תהני
ושיהיה לך כיף !!!! ותשמרי על עצמך !!! ותהיי חכמה בשמש
ושוב.... ת-ה-נ-י

תהני!!!

מחנ"ק כשחמשושים, הדבר הכי טוב בעולם!!! חלוץ ראשון, החוויה הכי גדולה שיש! תעבדי כמו שצריך, תקרעי ת'צמך, ואז תוכלי להרים תראש, להיתסכל על מה שבנית, ולהיות באמת גאה בך ובצוות שלך... ואם תיזכו זה יהיה עוד יותר טוב
! ואחרי החלוץ, זה הכי כיף!!! פשוט לא עושים כלום... עוזרים קצת פה, קצת שם, אבל רוב היום ישנים בסבבה ונהנים... תהני כמה שאת יכולה!!!!

למעלה