בהתחש בעובדה

o v e r c a s t

New member
וואו

כל כך רציתי להתחפש לסאלי אבל אין לי מושג איך לעשות את זה וגם אם אני אחליט לתפור שמלה אין לי מושג איך וגן זמן וכוח

Snake Plissken

New member
התכוונתי להתחפש השנה לג'ק ספארו

אבל הזקן המגניב שהיה לי נאלץ לרדת וגם אין לי כוח לקנות עכשיו דברים כדי לארגן את התחפושת. נראה לי אני פשוט אתחפש לסאנדס. http://www.trashcity.org/BLITZ/BLIT1245.JPG

Eowyn of Rohan

New member
אני מתחפשת למשהו שלא קשור לג'וני

משהו ממש ממש מגניב.. אבל זה סוד. תמונות אחרי פורים.

Vitamin Chick

New member
אני מתחפשת לפסנתר כנף

כן, פסנתר כנף אולסטאר שחורות גרבי פסים שחור-לבן חצאית מקומטת שחורה גופייה לבנה ועליה מחוך לבן שנקשר עם סרט סאטן שחור *המחוך על הבטן* ומצויירים עליו קלידים כנפיים שחורות שלל שרוולונים גרביונים וחותלות על הידיים בצעים שחור לבן לק - אצבע שחור אצבע לבן איפור שחור לבן השיער שלי שחור, אז סרט לבן=)

פשש..אף פעם לא חשבתי על זה..../images/Emo108.gif

אבל אהבתי!
..

11../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo108.gif

וואי וואי שתהיי לי בריאה!..חח

Vitamin Chick

New member
../images/Emo45.gif תחשבי על זה כעל כיף=)

או שתדמייני כיף מורכב ומסובך עם כל מיני לחיצות ובדיחות פרטיות בפנים...

אין לי אפילו זוג אחד של ואנס ../images/Emo6.gif

רציתי לקנות את אלה המשובצות אבל אז כל הפאקצות ואחותן התחילו ללכת עם זה אז אני לא אקנה יותר בחיים

למזלי ניצלתי ממגפת האולסטאר...

עכשיו כל הפקאצות בבצפר שלי התחילו ללכת עם זה... מכן נובע (כמו בגאומטריה) אני הולכת לקנות וואנס ולא אכפת לי כמה יעלה לי!!!!!

אני כבר לא בתיכון אז אין חששות

בקולג' שלי לבחורים השווים יש אולסטר אז אפשר להגיד שאני מסווגת יחד עם הבחורים השווים? יאיי כולם שם סופרים לי את הזוגות שאני שמה בכל יום וצוחקים איך אני מתאימה לבגדים ;) אחלה אנשים יש שם

למעלה