בהתחש בעובדה

o v e r c a s t

New member
בהתחש בעובדה

שזה פורום המוקדש לג'וני דפ,אני מניחה (או לפחות מקווה) שיש פה מישהי שכבר התחפשה לאדוארד (מהמספריים של אדוארד,כמובן) אז אולי זה לא כל-כל קשור למהות של הפורום אבל אולי תוכלו לתת לי כמה עצות?? כי אני ממש ממש רוצה להתחפש לזה אבל אין לי שמצץ של מושג איך...:(

טוב דבר ראשון אם יש לך שיער שחור

שימי עליו ג'ל ותפזרי אותו בכסחניות כשהוא נוטה כלפי מעלה. תמצאי חליפת סאדו שחורה או סתם חליפת עור (עור מזויף בבקשה) ותקשרי לך מלא חגורות מסביב לגוף כדי לדמות אותה לתלבושת של אדוארד. את המספריים תמיד אפשר להכין מקרטון קשיח ולצבוע אותו עם ספריי בצבע כסף. אחריי זה להדביק הכל יחד לכפפות שחורות שאת לא צריכה עם דבק מגע כדי שהן יהיו מחוברים לידיים. מגפי עור (מזויף!) שחורות זה לא בעיה להשיג. ובקשר לאיפור אני בטוחה שתסדרי עם פודרה לבנה ועיגולים שחורים מסביב לעיניים. :)

Snake Plissken

New member
לאדווארד אין עיגולים מסביב לעיניים

הוא לא פנדה. אבל אין לו גבות.

אם תשימי לב ג'וני מאופר בצללית כהה

מסביב לעיניים כמובן שזאת הייתה הכוונה שלי ולא לכך שהוא דובון פנדה. לתשומת לבך.

BustedRulz

New member
מממ

האמת שאני מתביישת להודות בזה, אבל למרות שאני מתה חולה שרופה על ג'וני בוי, אף פעם לא יצא לי לראות את הסרט הזה...זה היחיד שלו שלא ראיתי... אולי תתחפשי לגילברט? או לג'ק ספארו? הוא ממש חתיך בסרטים האלה... למרות שאם כבר אני הייתי מתחפשת לדמות מאחד הסרטים שלו, זה היה ווילי וונקה=]

o v e r c a s t

New member
אההה

האמת,שזה אחד הסרטים היותר טובים שלו ושאני יותר אוהבת וגם זה יכול לצאת תחפושת ממש מגניבה. ואני בשמחה אשים תמונות.

bobit marely

New member
אפרופו תחפושות...

אני מתחפשת השנה לקיפי מרחוב סומסום...
ואני צובעת את הראסטות לכתום כמו הקוצים של קיפי...קיצר יהיה משעשע ביותר

וווואע וולקאם טו דה קלאב!!!

אבל תגידי, את באמת שמה את השיניים?כי זה ממש מעצבן..

למעלה