בהצלחה!!!

כן טל!!

את פרסמת את זה לפניי!!! יותר נכון את אמרת להלל והוא פירסם את זה פה.. אם את לא היית אומרת לו הוא לא היה יודע... ולגבי עומר את לא יודעת מה היה אז שקט.. ואל תקללי!!!

טל...

אם כבר מוזכר פה עומר אז הוא עבר היום תאונת דרכים רצינית בטבריה האוטו הלך אבל לו לא קרה כלום.. ולא פלא חן אלמגור נהג :)

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif ../images/Emo2.gif אלוקים ישמור!!!!

ב"ה שלא קרה לו כלום!!! וואי, שני המטורפים האלה.. בשבת בטח עושים עליהם חינגה בסניף, הא?..

talula39

New member
יו באמת?!!!!!!!!!!!../images/Emo2.gif

ומה חן אשם? חח..הוא דווקא נוהג טוב נראה לי..אם עומר הי נוהג הייתי מבינה כבר... וואי וואי הוא בסדר?! תגידי פדיחה להתקשר אליו? טוב נגיד לצופיה...

talula39

New member
את נורמלית?!!!!!!!11

יוו הלחצת אותי..ואת יודעת איך צופיה נלחצה?! מסכנה... יו....לא נורמלית את..הם בסדר גמור וזה הי אתמול בכלל.. והתקשרתי אליו לפלא..כבר פדיחה אבל מה אני אעשה צופיה היתה היסטרית... וכנראה אמא שלו ענתה לי..והיא אמרה שהוא ישן..ואני שאלתי אותה אבל הוא בסדר והיא לא מבינה מה אני רוצה..יו פדיחות..ח.. טוב הוא לא יודע מי אני...

טל..

אמרתי במפורש שלא קרה להם כלום.. אני לא ידעתי מה בדיוק קרה.. אבא שלי בא בהיסטריה הבייתה ואמר לי רבקה עומר וחן עברו תאונה והיו איתו עוד 2 תלמידים.. בקיצור מזל שלא קרה כלום... ולגבי האוטו הוא לא נשאר..

Mr Slider

New member
היי רבקה מה המצב ../images/Emo35.gif

קראתי ת'חתימה שלך ויש לי האמר וTT ... תשאלי את נועה אפילו - נכון נועה
חחחח

יופי מולי...

מה אתה מנסה לרמוז שאתה רוצה להתחתן איתי?? אני לא רוצה... ועד שאוודי לא אצלי או שאני לא יודעת אם אתה מכוער או לא (להסבר תפנה לטל והלל) אז אין חתונה!!

Mr Slider

New member
מה ?????????????

אני דורש הסברים !!! ואל תדאגי איתך אני לא אתחתן .. חחחח

מטומטם!!

זה היה בצחוק אני לא חושבת אל להתחתן איתך... ואמרתי לך להסברים תשאל את טל או את הלל הם יסבירו לך מה הקשר למכוער.

אני לא..

אני שיפרתי את היח' של שנה שעברה ואני עושה בחורף את של יא' ובקיץ את של יב'... ככה זה שלא עוברים בנק'... קיבלתי סופי 55 :(

למעלה