בהצלחה!!!

elivnat

New member
לפי מילון אבן ליבנת:

בגרות:1. תהליך שבו אדם עובר את שלב הילדות ונכנס לשלב הנעורים. 2. בחינה שעוברים תלמידי התיכון והיא מסכמת את החומר שלמדו במקצוע מסוים, באים משגיחים ממשרד החינוך, והם צריכים לשמור שלא יהיו העתקות, דבר שלא תמיד מצליח, תלמידים רבים יוצאים מהבחינה בהרגשה נחמדה ומופתעים לגלות לאחר מס' חודשים שציונם נכשל והציון מגן בקושי העביר אותם.. עד כאן 60 שניות (יענו דקה) על הבגרות..

היה קשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נהיה לי חררה מהשאלות האלה מזה ההתפלספות הזאת? היה ממש קשה, יותר מהמתכונת, אבל הלך לי יותר טוב מהמתכונות

מה מאה מה?

מזה מאה? אוףףף יא רבקוב או שיש לך מורה רחמן או שאת לומדת ומשיקעה מאוד מאוד מאוד... מזה מאה?!

לא זה ולא זה...

סתם יודעת תנ''ך והמורה שלי החליטה לתת לי מאה אפילו שהייתי רק ב3 שיעורים במחצית =] כי אני עומדת על תשעים ו...

elivnat

New member
יוני, איך אתה כבר יודע

את הציון הסופי שלך
מה, ניגשת שנה שעברה לבגרות או מה

שרוך

New member
אני עשה בע"פ

בס"ד לבנת אני יודע תציון בגלל שאני עושה בע"פ אבל לא תמיד מי שעושה יודע ישר במקרה המורה שבחנה אותי חישבנו ביחד את הנק' וידעתי אם המגן נקווה רק שלא יעשו בעיות במשרד החינוך ובעז"ה בתעודת הבגרות יהיה רשום תנ"ך דתי 3 יחידות לימוד סופי 85 יש!!!! שרוך

היה דוקא אחלה!

בהתחלה די נלחצתי כי לא הבנתי מה הם רוצים ממני בשאלה הראשונה באנסין,אז עזבתי אותה והמשכתי לשאלות האחרות והם היו ב"ה בסדר! הייתי בטוחה שיתנו אנסין יותר קשה, אבל דוקא היה טוב, חוץ מזה שחברת החשמל החליטה פתאם לנתק את החשמל בת"א באמצע הבגרות וחשבתי שאני עוד שניה הולכת למות מחום! היה כ"כ חם!! מישהו עשה את השאלון של י"א והוא ענה על השאלה של מזמור ח' בתהילים? מהם שני התחומים? (אף אחת מהבנות בכיתה שלי לא ענו על זה אותו הדבר, כל אחת כתבה משהו אחר, ואני משתגעת לדעת מה התשובה... וגם עוד 700 אנשים שאלתי וכל אחד אומר משהו אחר..)

hodaya THE oNe

New member
כן אני עינתי..

{התשובה נכונה בטוח..} תחום 1 רוחני .. שה' נתן חוכמה לאדם "ותחסירנו מעט אלוקים .. או משו כזה והשני הוא משעי שילטוני שהביא לו לשלוט על צ הבע"ח לי היה טוב רק בפרק 3 איך היה לכם?!

ואי היה שכונתי לגמרי!!

יש כאן עוד מישהו שעשה את השאלון הטכנולוגי? ולא אנחנו לא כיתת מב"ר
[ואין לי כלום נגד כיתת מב"ר! אאההה] בקיצור היתה בגרות שממש זילזלה לנו באינטליגנציה! שאלו אותנו 'מה ניתן ללמוד על אישיותו של נבות מכך שסרב למכור את הכרם לאחאב?' חח כאילו מ-ה?!!

אולי לא נדבר על זה..

נראה לי שכולם נגשים שוב לבגרות בחורף.. הם פשוט נהנים להכשיל.. חן אני פורשת לגמלאות.. וטל גם ככה כולם מכוערים אז אין לי עם מי לדבר נכון?

talula39

New member
רגע רגע רגע...מה?!!!!!

אממ נקרא את ההודעה שוב ננסה להבין... טוב קראתי שוב...עדיין לא הבנתי מה הקשר... אבל רבקה סתמי!!! באמא שלך...חחח יו יו איזה דפקט ענק...למה לא לדבר עם אנשים מכוערים?! טוב שיעשו עלייך חרם עולמי תביני למה טוב כפרע?

אז"ש טל..

אני מדברת עם אנשים מכוערים לפעמים.. עובדה דיברתי עם עומר :) וחוצמיזה שזה לא אשמתי שאת לא מבינה אני יסביר לך מחר באולפנה.. ויש לך בעייה שאני מדברת עם מכוערים? יפה לך שאת מפרסמת את זה..

talula39

New member
../images/Emo2.gif יו אני בשוק....

איכס רבקה..את ממש מגעילה...נוית אני מצטערת שאני מדברת ככה זה פשוט דורש... יו מה את חשה?! מי אמר שאת יפה?! ומה את מדברת על עומר?! כאילו גאד הבנאדם לימד אותך כל שבועות לבגרות מפגרת במקום ללמוד בעצמו.... איכס סלחי לי או שלא בעצם....באמת כדאי לך לסתום את הפה לפעמים... ו-אני מפרסמת?! את כתבת את זה שתי הודעות מעליי....

למעלה