בהצלחה!!!!!!!!

love amor

New member
אני כיתה י"א...

ואני לומדת בכפר הירוק..זה בין ת"א לרמת השרון
זה כל כך לא פייר,החליפו לי כמעט את כל המורים! והמורה לתנ"ך זה הדבר הכי גרוע שיכל לקרות לי,היא פשוט סיוט רק מלהסתכל עליה אני מקבלת בחילה!!!! היום חזרתי ב-5 וחצי
כי חיכתי להסעה..אבל גם ככה אני גומרת מאוחר אז באוטובוס זה יוצא אותו דבר

פשששששששששש על היום הראשון

אצלנו המצב לא כל כך קשה לסיים ב-4?????????????????? אבל יש לנו 3 שעות אפס בשבוע
חוצפההההההההההה בסוף משרד החינוך נותן שעות אפס
והכי הרבה שאנחנו מסיימים זה 2:30 אבל זה כמעט כל יום עם שעת אפס ויש לנו יום שמתחילים ב- 10:00 (זה במערכת הקשה..........)

../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif

הביצפרים הזבלים לא ירגישו טוב עם עצמם עד שהם יהרסו לנו ת'חיים הא??? גררררררררררררררררררררררררר

gal be

New member
../images/Emo29.gif בזבזנו היום יותר משעה על

הקראת מערכת ושיבוצים וכ"ו.. בגלל שהכיתה שלנו מתפצלת במתמטיקה,ערבית ומקצוע ראשי א' וב'. וחוץ מיזה אני מתחילה רגיל ב7:30 אבל יש לי שלוש פעמים בשבוע להתחיל ב8:15 (למרות שגם באותם ימים אני איהיה בבית הספר ב7:30 בגלל תלות בהסעה).

אנחנו מתחילים כל יום ברבע ל9

הוסיפו לנו רבע שעה :))))))))))) חוץ מיום ראשון שמתחילים ב8 בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

All I Have

New member
היום שלי...

אוקיי לא כתבתי קודם כי לא הייתי בבית אז אני אכתוב עכשיו... דווקא היה די נחמד... הכי מאוחר שאנחנו מסיימים זה שעה 6 שזה בערך ב1:45 אנחנו מתחילים כל יום ב-8:45 שעת 0 זה ב-8 ויש לנו רק אחת בשבוע... וגמני בקולנועעעעעע (חחח למור: אנחנו ביחד בעעעע איתך?!? לא רוצההה!) וזה פחות או יותר הדבר היחיד שטוב בבצפר שלנו...חח ומור: המורה לצרפתית צרחה עליי שכתבתי ביומן של דנה (חברה) ושנייה אחרי זה היא צחקה חחחחחחחח לאישה הזאת יש פיצול אישיות מאוד מאוד חמור חחחח!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חמוד'לה מה את מקשקשת ביומן??? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ושירה, אני לא בקולנוע, כאילו אני כן אבל אני לא נשארת שם, כאילו רק יושבים שם ורואים סרטים, ובתור אחת שראתה כמעט כל סרט שהגיע עד היום לבלוקבסטר, זה ממש ממש לא נראה לי, מילא היו מלמדים משחק או משו שיהיה מעניין... אני רוצה צילום!!! זו המגמה הנורמלית היחידה!!! לחברות שלי בביצפר יש ג'אז ותקשורת *אבל משו מושקע, לא הדפסת עיתונים מעפנה כמו שלנו* ואנחנו תקועים עם מחשב וקולנוע???? בעעעעעעעע אני רוצה צילוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם יש בדיוק מקצוע אחד שאני אוהבת וזה זה!! שייחנק הביצפר המגעיל שלנו גם שם אותי בקולנוע וגם מביא לי אלגברה בשעת 0 בא לי לרצוח מישוווווווווווווו גררררררררררררררררררררררררררררר

QueIronia

New member
ולי יש פיסיקה שעה 1 ביום ראשון

שלוש שעות רצופות, החל מ- 7:40
זה עוד יותר סיוט מאלגברה, תהיי בטוחה
ועוד אצל המורה הזה אסור לנשום, כי היא מדבר כ"כ חלש שלא-שומעים, ואם אתה מעיז לצייץ, כדאי שלא תחזור לשיעורים שלו עד סוף השנה
אבל (תמיד יש אבל) הוא המורה הכי טוב לפיסיקה בפ"ת (ברצינות).

גם אם יתהפך העולם והשמיים יפלו

אין מקצוע יותר גרוע מאלגברהההההההההההההההההההההההה *אולי גיאומטריה חח* בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בא לי להקיא רק מלשמוע על זההההההההההההההה אבל תודה לאל החליפו את פלור הכלבה *המורה למתמטיקה שנה שעברה* ייאייייייייייייייי :)))))))

All I Have

New member
חחחחח אצלי זה

הקבצה ב' באלגברה כולם מפגרים..הכי שווה!!!חחח יש צחוקים

J To The Lo

New member
אם אני לא חוזרת,תדעו שאהבתי אותכם

כן כן,אני מתחילה ב7:45 והכי נורא..יש לי מתמטיקה
אח"כ יש חנ"ג
לשון עקרונות השיווק..כמה כיף
היסטוריה
אזרחות
(דארק..בן גוריון קורא לנו) והביתה ב1 אם אני לא חוזרת משעת אפס מתמטיקה,תדעו שאהבתי אותכם..את רובכם

All I Have

New member
הלוואי שהיה ג'אז בבצפר שלנו!!!

גמני רוצההההההההההההה ותאמרי תודה שיש לנו רק שעת 0 אחת בשבוע ולא מסיימים בשעות שביעיות!!!

prinsses maya

New member
אצלנו יש ../images/Emo13.gif ../images/Emo41.gif

6 שיעורים כל יום עד 1 וחצי לומדים במלר"תים למשל יש מלר"ת שפות
שזה אנגלית וערבית מלר"ת מדעים
שזה מדעים מתמטיקה מלר"ת א"י
שזה בואו ננחש.. אותו דבר מלר"ת אומניות
שזה קולנוע, תאטרון, מוזיקה, ציור, גרפיקה ופיסול וכל אחד והמגמות שלו אצלנו זה עוד בחירה ומחליפים יש מלר"ת כישורי חיים
שזה חינוך חברתי וספורט כל אחד עובר 3 מלר"תים ביום בתחילת היום יש מפגש בוקר שלכל כיתה יש חונכת שאחראית עלייה במשך 20 דקות ואז מתפזרים לשיעורים ולרמות זה לא מסובך כל"כ

All I Have

New member
חחח זה נשמע מוזר...

עם כל המלר"תים האלה (ככה כותבים את זה?) וכו' וכו' אבלללל גם אני רוצההההההההההה אוףףף אצלינו יש סתם חרא מדצועות בחירה יש קולנוע,צילום,אומנות,משהו של משפטים,ואין לי מושג מה יש עוד... אהה ויש גם מחשבים בנוסף לשיעורי מחשבים... אוףףף אני רוצה ג'אזזזזזזזזז

חברה שלי

*לי נראה לי... חחח לא זוכרת מי* לימדו אותה בביצפר ת'ריקוד של ג'ניפר בלאב דונט קוסט א ת'ינג *נראה לי* חחחחחחחח אבל לא נראה לי היא זוכרת משו מזה חחחחחח בעעעעעעעעע נראה לי המחשב נשאר דלוק כל הלילה חחחח אני באה הבייתה ומוצאת אותו פתוח חחחחחחחחחחחחחח

וצילום זה לא חראאאאאאא

כל השאר חראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא בעעעעע לא יצא לי לדבר היום עם מה שמה המחנכת שלנו *חחחח לא זוכרת איך קוראים לה* שתעיף אותי מקולנוע בעעעעעעעעע גרררררררררררררר

למעלה