בהצלחה!!!!!!!!

אנשיםםםםםםםםם אנשותתתתתתתתתתתתתתתתת

מחר שנה חדשהההההההההההה ורק רציתי לאחל לכולם שתהיה להם ת'שנה הכי אחלה שבעולם ובהצלחהההההההההההה ו... זהו...
איזה זבל שנגמר החופששששששש גרררררררררררררר ועוד בערך שעה ורבע *השעון הדפוק לא מכוון פה גררר* יומולדת לילדה היפיופה שלי כפרה עליה וגירלז אלאוד בTOTP... היום ב11 וחצי בבי בי סי פריים איזה מדהימה נאדיןןןןןןןן טוב יאללה.. עדיך שאני אשתוק חחחח קיצר, מאחלת לכם שמחר תעשו חייםםםםםםםםםםםםםםם *כמה שאפשר... זה עדיין ביצפר חיחיחי ו.. לילה טוב
אוףףףףףף אני לא רוצה ללכת לישון מוקדם גררררררר

American Girl

New member
לי מחר אין בית ספר../images/Emo70.gif

אם לא ישנו את זה עד מחר.... אני גרה בפ"ת ופה כנראה ששובתים.... ארז אתה שמח

QueIronia

New member
אין שביתה פה בסוף ../images/Emo4.gif../images/Emo26.gif

לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ושהשנה הדוחה הזה תסתיים מהר

J To The Lo

New member
אין דרך למנוע את זה..

מחר..כולנו נקום ב7 וחצי
נראה בפעם הראשונה מזה חודשיים בוקר ולא ישר אחר הצהריים נצחצח שיניים
נשטוף פנים
נלבש את הבגד הכי יפה..בשביל הרושם
ננעל את הנעליים הכי יפות נתאפר..(גם הבנים יכולים)
ונצא מהבית נגיע לבית ספר נגיד שלום למורה ונכנס לסיוט של 10 חודשים שלמים
שיהיה לכולכם שנה מדהימה
שתמצאו אהבה..
שתצליחו בלימודים
תמשיכו לבקר בפורום תחרשו את התחת שלכם,כי אתם פשוט חייבים אוהבת,JT
ד"א-מזל"ט מולי ומזל"ט לי,כי היום אני שבוע רווקה

בהצלחה לכולללללללםםםםםםםםםם

ותנסו להנות למרות שבלתי אפשרי ותנסו לחרוש למרות שקשה ותנסו לעשות רושם גם אם זה אותו בית ספר והגאונים שביננו תמשיכו לחרוש ורק אתם יכולים להנות ואתם לא צריכים לעשות רושם *נשמע נחמד חחחחחחחח

vashla

New member
תמיד עושים את זה...

בלילה אומרים שאין בצפר, פתאום בבוקר אומרים שיש. אז מה עשו ההורים המגנובים שלי? אמרו למורים "קפצו לי!" ונתנו לי ולאחים הקטנים לישון...אז הנה אתם בבצפר, ורק אני ישנה..

Lopezit

New member
בעעעעעעעע חזרתיייי מבצפר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

|מכונית|טוב חזרתי מבצפר והיה נחמד לפגוש את כולם אבל לא נחמד לראות תמורות ואת הבצפר!
כבר היום למדתי ושבוע הבא יש לנו מבחנים בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
טוב ספרו חויות (בטח יש בעיקר לא נעימות)

J To The Lo

New member
לי היה דווקא חוית מאוד נעימות..

ההתחלה היתה צולעת אני באה להיכנס 4 מורות עומדות,הם בודקות כל ס"מ בך עברתי את כולן,פתאום האחרונה עושה לי "עופי החוצה,מזה חולצת בטן לבית ספר"? ואני כזה-זה לא חולצת בטן!,זה המכנס נמוך! היא כזה,אז תרימי את המכנס! אני עושה לה-אי אפשר!זה גיזרה נמוכה.. אז היא עושה לי-אז תעופי הביתה טוב אספתי את השיער,הורדתי את העגילים הרמתי את המכנס(כמה שאפשר..) והכנסתי את המכנס למכנסיים היא רואה אותי חשבתי הלך עליי פתאום היא עושה לי-תעברי איך שנכנסתי החזרתי הכל כמו שהיה לפני טוב נכנסתי לכיתה,ישבתי ליד רוני(חברה שלי..) אז עדי(ילדה אחת..) עושה לי את יכולה לשבת ליד תומר..אני רוצה לדבר עם רוני?אני כזה מי זה תומר? מסתבר הוא היה שנה שעברה בכיתה אחרת ונפגשנו אולי איזה פעם אחת אני טוב בסבבה היה מאוד מאוד מאוד מאוד מאווווווווווווווד כיף איתו המורה(יעקב,נשוי+4) חילק לנו מדבקות עם שמות..למי שהוא רצה אני לא רציתי אז אח"כ לקחתי את המדבקה שלו שמתי על החולצה שלי אז הוא כזה לקח כתב למעלה "אני אוהבת את ואז היה כתוב את השם שלו" ואז הסתובבתי עם זה כל ההפסקה ובחזרה הביתה(אני עדיין עם זה) אח"כ ביקשתי ממנו לכתוב לי משהו ביומן אז הוא צייר לי
וכתב לילדה הכי חמודה בעולם באהבה תומר ובאמצע-חולה עלייך אח"כ הלכנו יד ביד הוא הכיר לי את החברים שלו..אני הכרתי לו את החברות שלי..ואז הוא בא,התנחל אצלי שעתיים(לא לפני שאנחנו רואים את האקס שלי מחליף צבעים מקנאה)..ועכשיו הוא הלך,וישבתי לכתוב לכם אז..מבחנים?בגרויות?יעקב המורה? הכל שטויות

J To The Lo

New member
תיקון קטן..

הרמתי את המכנס(כמה שאפשר..) והכנסתי את החולצה למכנסיים

QueIronia

New member
רגע../images/Emo70.gif חשבתי שאת לא../images/Emo26.gif

מסתובבת עם קטינים
הוא לא צעיר מדי בשבילך
סתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתם
שיהיה לך בכיף...

J To The Lo

New member
חחחח מה שנכון,נכון...

אבל הוא גדול ממני בחצי שנה.. זה גם משו
ולא יצא לי לראות את שכבת י"ב כי הייתי איתו אז למי שדאג,מחר יגיע לכם פירוט

אממממממ....

מערכת שעות!!! בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע יום ראשון שעת 0 על הבוקר מתמטיקה?? שייחנקו אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ובמגמות שמו אותי בקולנוע המנייאקים!!! גרררררררררררררררררררררררררררר אבל ככה היה אחלה חחחחחחחחח שיעור צרפתית היה מצחיק חחחח בהתחלה הגיעו איזה 40 ילדים כי הייתה להם טעות במחשב, ואז הגיעו כל המאחרים והיא כזה צועקת להם: אתם לא בכיתה שלי!!! אין מקום!!! חחחחחחחחחח וחלק מהם בעצם היו אמורים להיות חחחחחחחחח היא גם כל השיעור: חמוד'לה *במטא צרפתי כבד* מה נראה לך שאת עושה??? חמוד'לה מה זה צריך להיות???? חחחחחחחח היא והחמוד'לה שלה חחחחחח ובכל שאר היום סתם המחנכת דיברה נון סטופ... שיא השיעמום חחחחחח אני וקרן *חברה שלי* לא הפסקנו לצחוק חחחחחח גם קיבלנו יומנים מכוערים כאלה של ביצפר חחחח הכל שם כתום ירוקקקקקקקקקק הדבר היחיד שיפה ביומן חיחיחיחי

HHHHEEEEELLLLPPPPPP

יש לנו שתי מגמות אלקטרוניקה וגאוגרפיה אומנות (ביחד) המערכת של אלקטרוניקה קשה רצח והמערכת של גאוגרפיה זה לא מערכת של בית ספר פשוט לא לומדים מה לעשות?????? לאן ללכת??????????? אני צריכה עזרה דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אין לי מושג לאן ללכתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אני בלחץ היסטריייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי תעזרו לייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי מה אתם הייתם עושים??????????????????????????????????????????? (מור יש לך קרדיט על האות האחרונההההההההההההההההההההההההההההההההה)

חח ייאי קיבלדי קרדיט../images/Emo9.gif

ואם היא הבחירה היא בין המערכת הקשה לבין ההיא שלא לומדים בה הייתי הולכת על ההיא שלא לומדים בה חחחחח אבל אם כאילו לא אכפת לך לעבוד קשה והכל והבחירה היא בין שתי המגמות ובלי קשר למערכת פשוט תעשי הגרלה או שתלכי לאן שרוב החברים הולכים...

בהצלחה!!!!!!!!

רציתי רק לאחל לכולכם שנת לימודים טובה.... ושתצליחו בה במבחנים ,ולמי שיש... בבגרויות. וזהו תהנו בבית ספר ,תעשו שטויות וצחוקים תשגעו את המורים... עד שימאס להם ממכם.....סתם וזהו. אז בהצלחה!!!!!

love amor

New member
בעעעעעעע איזה יום מגעיל!

איכס אני לא מאמינה שהתחיל הבי"ס כל כך מהר..עוד לא הספקתי להתחיל ת'חופש!!!! אוף יש לי מערכת חרא (אין יום שאני גומרת לפני 4-אולי יום שישי) הסעות חרא..עושים סיבוב של שעתיים
אני יצטרך בסוף לקום ב-3..ככה אני קמה ב-5 וחצי.. מורים חרא-איך לא? כל המורים שידעו ללמד כבר לא מלמדים אותי יש לי 17 שעות תקשורת!!!!!!! מתוכם 11 שעות זה רק ביום ראשון ז"א שכל היום אני לומדת רק מקצוע אחד,מכיוון שהיום הברזתי(תארו לעצמכם על היום הראשון!) חזרתי ב-3 בערך..אחרת עדיין הייתי באוטובוס

vashla

New member
וואו1!!!!!!!!!!!!!

קבלי את תנחומי לאב אמור... איפה את לומדת?????

למעלה