בהצלחה!!!

בהצלחה!!! ../images/Emo8.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo86.gif

טוב אנשים הגיע הזמן להיות שמחים רבותי שיהיה ניצחון מתוק בדרבי להזכיכם *כבי לא ניצחו בדרבי בשנים האחרונות אז הפועל בהצלחה!!!!! שיהיה דרבי אדום!!! יאללה הפועל מילחמה!!!!!!

Red Spirit

New member
ב-ה-צ-ל-ח-ה../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

אני לא רוצה להוסיף יותר. את מה שיש לי להגיד אני אשמור ליום שבת בערב,יאללה הפועל מלחמה!!!

gabrielle

New member
אוווווווווווווווווווווווווווווווף

אני בלחץ אחושרמוטה.

גם אני במתח נוראי../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo48.gif

אני בלחץ נוראי אני יודעת אבל אני גם יודעת שהאדומים שלי יעשו את הכלללללללללללללללללל אבל הכל לנצח. באש ובמים ננצח את כולם כפליים . מכינרת אחרת האדומה והצוהלת
חמסה חמסה שום בצל יין

XSuperKi11erX

New member
אני לא לחוץ ../images/Emo13.gif../images/Emo47.gif

כי אני האמת לא מאמין בנאחס ואני אגיד שאני כמעט בטוח שאת הדרבי הזה אנחנו ניקח. יאללהפועלמלחמה! נ.ב. התערבתי על 2:1 להפועל(40 ש"ח)

west side

New member
איזה פחדדדדדדדד

הדרבי האחרון שהיה ברמת גן ניגמר בניצחון למכבי בחצי גמר גביע, איזה פחד יש לי הרגשה רעה................ אבל אני מקווה שננצח. אדום עולה

הייתי שםםםם...../images/Emo58.gif

זה היה הדרבי הראשון שהייתי בו...בעעע...הרגשתי מה זה רע
... אני כבר שבוע במתחחחח...כללללללל הביצפר שלי באווירה של דרבי.... כללללללללל הביצפר שלי יהיה שם... כזה הביצפר מתחלק לאוהדי הפועל (אנחנו פאקינג מיעוט!!), וכל השאר....היום הלכנו לבקר בתיכון שנלמד בו שנה הבאה (זבבבלל של תיכוווןןן
לא רוצצצצצהההה) וכ-ל מי שראיתי היה חייב לברך אותי בברכת אדום עולה\להבטיח לי שאנחנו חוטפים חמישייה...זה מלחייייץץץץ תחתתת שכל העולם מדבר כבר שבוע נון-סטופ על הדרבי!!!

על האש

New member
בי יש בעיקרון התרגשות

מהאווירה הצפוייה,לעולם לא היה משחק ליגה שהתקרב לכמות כזו של קהל 40,000 אלף איש ביציעים זה מדהים. ומה המפחיד אותי זה גול של מכבי,ללא קשר לניצחון אוו הפסד. פשוט לראות 25,000 צהובים קופצים ומרעישים זה מחזה
,שאני לא מסוגל לקבל. אז קדימה הפועל,להתאבד להחלחהם לתת את כול מה שבכם ולשחק עם הנשמה יאללה הפועל מלחמה.
.

pentagon89

New member
יש אפשרות אחרת..

לקרוע אותם בעידוד אז זאת הסיסמא החדשה של הדרבי: מי שלא חוזר צרוד צהוב!

XSuperKi11erX

New member
בהחלט להחלחהם ../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif

חחחחחחחחחחחחח יאללה מלחמה! הגיע הזמן אומרת אימי...הכל כבר מוכן לזיין את מכבי בנין חולה סרטן ונימני גרמני הכל כבר מוכן לזיין את מכבי.

XSuperKi11erX

New member
../images/Emo47.gifכתבה אישית על הדרבי../images/Emo47.gif

הדרבי הגדול של תל אביב
רמת גן,40,000 צופים,27,000-28,000 צהובים,11,000 אדומים. תפאורה מדהימה צפויה להיות במשחק, קהל אירופי ללא ספק. הפועל תל אביב,הראשונה בטבלה(46 נק'),מגיעה למשחק אחרי תיקו 1-1 מאכזב מול עירוני ראשל"צ. ניצחון יבטיח להפועל מקום ראשון בתום הסיבוב,אירוח מכבי חיפה והתארחות אצל הצהובים שנית. מאמן הקבוצה,דרור קשטן,מעדיף לשמור לעצמו ביינתים את הרכבה של הקבוצה,ויפרסם אותו רק לפני המשחק.בכל אופן,סרגיי קלצ'נקו יפתח בעמדת החלוץ.המועמדים להחלפה הם פיני בלילי/בן לוז בעומרי אפק.אסי דומב לא חוזר לדרבי הזה בסופו של דבר ויעבור את הניתוח. ההרכב:אלימלך;חליס,גרשון,חלפון,אנטבי;אבוקסיס,הלמאי,טועמה,בן לוז(אפק);בלילי(אפק),קלצ'נקו; מכבי תל אביב כבר זכתה במשהו אחד במשחק הזה:הכנסה של יותר ממיליון וחצי ₪, לקופת המועדון.מכבי באה עם 3 נק' בלבד מ3 המחקים האחרונים,שבמשחקה האחרון נוצחה 0-2 לבני יהודה.מכבי מביאה לדרבי 27,000 אוהדים ותהיה רוב מוחלט במס' האוהדים. את השאר תקראו כאן:http://one.co.il/next.asp?id=35118&Bz=38. סיבוב קודם:3-1 הפועל טועמה מסובב בעיטה חופשית לחיבור בדקה ה2' בלילי בפ33ה מ30 מ' לחיבור בדקה ה43' ובן לוז בדקה 55 לפינה.גולדברג צימצם ב83'. הימורים WiNNeR: מכבי:2.35 הפועל:2.35 תיקו:2.55 כתבות נוספות ס|פ|ו|ר|ט|5+

על האש

New member
איתי זה עדיין ההעתקה אחי

תשתדל להמנע מכך ולפרסם רק לינק, אוו שתתאר את הכתוב במילותייך. לא מתוך משהו אישי אחי, פשוט זה אסור על פי חוקיי הפורומים.

למעלה