*+* בהצלחה לכולםם מחר *+*

Vintage Queen

New member
אוווווווווו ה 003 היה קללללללללל

א6בל מי טיפשה ורשמה תסעיף האחרון בדף טיוטה?!?! =// =[[ אוףף אני כזאת מפגרתתת =/ בלעע טוב מועד ב' אבל עשיתי הכל נכון וזהווווווווו לא רוצה לשמוע על מתמטיקה יותרררר אז ל-א לדבר איתי או לשאול או לוידעת מה!!!

פףף היה ממש קל!!

אבל אני כזאת מטומטמתתתתתת :| סעמקקקק הרסתי את האינטגרל!! פףףף

Z i N a1

New member
../images/Emo133.gifחחח

זה היה המבחן הכי קל שהיה לי בחיים..!!! קיבלתי 100...חחח אני הכי מאושרת אבל באסה...מגן 90 למרות שהמתכונת גם 100.. לא נורא.!

PinkHorse

New member
חזרתי מהבגרות../images/Emo9.gif../images/Emo178.gif../images/Emo63.gif../images/Emo131.gif

היה מלחיץ ומפחיד, בהתחשבות בעובדה שזאת הייתה הבגרות הראשונה שלי וכ"כ פחדתי
וזה היה השאלון הכי קל. בכל מקרה באתי מוקדם וחזרנו עם המורה על החומר..דיברנו עם זאתי שדואגת לבגרויות (הראשית) עשיתי הרבה פיפי
ואז ראינו את הבוחנים
והם נראו אנושיים
בכל מקרה הייתי בכיתה עם חברות שלי אבל גם היו מלא פאקצות שידעתי מראש שהם יעשו רעש..ונורא נורא פחדתי
וכולם העתיקו חופשי והבוחנות לא אמרו כלום..ועשיתי את תרגילים 1,3,4,5 ו2,6 לא הצלחתי
. כתבתי את הפיתרונות שלי על הדף נוסחאות. והפאקצות עשו ממש ממש ממש אבל ממש הרבה בלאגן. ואז כשהלכנו למורה השוונו את התשובות והיא אמרה לי שקיבלתי בסביבות ה100
ואז רצו שמועות שפסלו לנו לכל הכיתה כי אורטל הפאקצה המפגרת הזאת צעקה והעתיקה מכל הכיתה
כלבה
נראה כבר מה הם יחליטו..

חח בייב דווקא שאלה 6 הייתה קלה

ואת 2 גמני לא עשיתי (עשיתי טיפי אבל טעיתי בטח),אבל לא נורא יש לי מינימום 125

PinkHorse

New member
שאלה 2 הייתה נאציתתת

מזה הגרפים האלה
ו6 היה קל כל הקטע ששחכתי אך סופרים את מ'ס התלמידים
יאללה בקטנה..קיבלתי 100. ורעות..לא קראת בהתחלה שאין יותר ממאה

For Eternity

New member
שיטטט איזה כיףף ../images/Emo15.gif../images/Emo34.gif

חוץ מסעיף אחד שבטוח טעיתי... כנראה כל השאר נכוןןןן

wildrider

New member
ויייייי 007 היה ממש קל תוך 40 דק

סיימתי תבחינה!!! ממש קל .... שמעתי גם שה006 היה קשה יאלה אנשים ספרו חוויות....

עשיתי את 002../images/Emo107.gif

*פאק-אני מרגישה נכה-כולם פה ניגשו ל-4 ו-5 יחידות ורק אני עושה 3?..* הלך לי מצוייןןןןןן! פתרתי נכון את כל השאלות-היה לי ממש ממש קללללללללללללל!!!!!!! חחח...

למעלה