בהצלחה חיפה

r o n 2 1

New member
עכשיו בואי ותביני משהו ...

לבעל מועדון משתלם להכניס ערסים למועדון מסיבה אחת . כל הנשנשים / אשכנזים/סטודנטים תפרנים מטכניון ואונברסיטת חיפה הם לא קונים אף פעם אלכוהול . ערס תמיד יזמין במועדון דרינק לעצמו ותמיד לעוד מישהי . ובגלל זה גם מכניסים את הסוג השני של הבנות שנקראות סוג "אירה" שהן הביציו'ת שרק באות לסחוט את אותן ערסים בקיצור מועדון מצליח חייב כאלה אנשים כי הם מכניסים לו המון כל ערב יותר מ-10 נשנשים . ואת בכלל לא מהאיזור האוטרהסאונד מועדון מאוד גרוע שמכניס מאות ערסים ופרחות רק בגלל הקירבה שלו לקריות ,אם היית שבוע שעבר בעברי לידר היית רואה כמה פעמים המאבטחים היו צריכים להוציא קבוצות של אנשים , ומצד שני את כל הבנות הדקיקות בטייץ שחור שמבליט את התחת בשביל למשוך תשומת לב.

SimplyMe1

New member
מסכימה לגבי החלק הראשון..יש בזה

משהו מאוד הגיוני,אבל עדיין ישנן סלקציות.. לא רלוונטי לגביי כי אני נכנסת לכול מועדון שאני רוצה אז זה לא משנה ממש לבנות. לגבי האולטרסאונד-אני באמת לא מהאיזור,כשהייתי בצבא אז נסעתי הרבה יותר לחברות בצפון ויצאתי איתן למועדונים באזור וגם ביגור איפה שהאולטרא',ורטיגו ברמת דוד ועוד כמה לא רלוונטים בקיבוצים בעמק יזרעאל שם האוכלוסיה שונה. לא זכור לי ממש שהיו מלא ערסים בורטיגו..אולי אני באמת לא זוכרת,אבל לא התלוננתי..את האוטלראסאונד גם אהבתי למרות שהוא ענק ואני כבר מעדיפה מקומות קטנים יותר,אבל בגדול הייתי שם 3 פעמים ורק במסיבות סטודנטים בימי שישי..ואולי שם הסלקציה אחרת... בפסח אני אמורה לנסוע לחברה שלי מהקריות,אז אני אזכור טוב טוב שיש באולטר' ערסים ושאסור ללכת לשם.

51 כבוד

New member
אתמול באולטרא...

היה חזק ביותר! מלא מלא פרחות שזה פשוט מגעיל לכו ללונה כבררר ובעברי לידר היה מפוצץץץץץץץץץץץץץץץץץ מהבאסה לא נשארתי בכלל להופעה.

הטRולית

New member
שתקי כבר, כמה קללות!../images/Emo190.gif

הלו, התבלבלת, אומנם את ברמה של הפועל, אבל פה זה לא השכונה שלך, פה לא משחקים סטנגה (ז"א, רק לפעמים כשממש מתחשק..) ופה, אפילו ריקו, לא מקללים ככה, אז סתמי, פרחה.

חחחח וואלה את חמודה

חוץ מהקטע של הפועל חיפה שפעם אחרונה שהם ראו את ליגת העל הייתה כשג'ובאני עוד ידע לרוץ

51 כבוד

New member
חחח

אף פעם לא התלהבתי ממנו. אני זוכרת שהייתי צעירה מושפעת הייתי מאוהבת בדודו אוואט :)

למעלה