בהצלחה חיפה

51 כבוד

New member
אני אוהדת הפועל חיפה

וכן כן אני גאה!!!!!!!!!!! תצחקו, תגידו אין לכם אוהדים, תגידי לקחתם אליפות אחת אבל תזדיינו חמודים. יואב כץ- יא בן של שרמוטההה

r o n 2 1

New member
אני משתתף בצערך ...

אני אזמין אותך לבמבינו כי כל כך כואב לי הלב עלייך .

מה איתי? אני אוהדת הפועל אשקלון...

נראה לי שיש כזה דבר כי "מכבי אשקלון" לא הולך טוב...

51 כבוד

New member
שווארמה חזאן

הכי טוב. אבל אחרי משחקים אני מעדיפה בורקס העגלה לעולםםםםםםםםםםםם לא נפרדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד עדדדדדדדדדדדד המווווווווווווותתתתתתתתתתתת הפועלללללללללללללללללללללללללל

r o n 2 1

New member
שאוורמה חאזן זה גועל נפש

זה כתף בקר מהשטחים , רק במבינו (השאוורמה המשופרת). ובורקס העגלה זה באמת טעים . והפועל חיפה עגלות תראי עוד 40 דקות את המשחק ותאכלי את הלב.

51 כבוד

New member
ששששש

בורקס העגלה אחרי הגהה או הלונה או האולטראאאא זה הדבררררררר ואיייי יותר מאוחר נצא לחורבה לחגוג את הפסדם של הקופים הירוקים... אספניול בהצלחה!

r o n 2 1

New member
אוי אוי את יוצאת לגהה..

נמשיך את שיחתנו בפעם אחרת יום טוב :).

51 כבוד

New member
פעם ראשונה שאני נהנת מתיקו

ושלמה שרףףף יא שמןןןןן עוד שנייה עלית למגרש וזיינת תשופט ומה הבעיה במועדונים? כל דנס בר, מועדון יהיה ערסים ופרחות.

SimplyMe1

New member
אז זהו,שלא.

מזל שבחלק מהמקומות יש סלקציה מינימלית בכניסה.

ק ד ו ש

New member
אז זהו שלא.

סלקציה זה דבר שיפה לעין, אבל תכלס אין דבר כזה סלקציה. עושים קצת פוזות על ערסים ובסוף מכניסים אותם, כי תכלס הם רוצים עוד ועוד אנשים שיכנסו. לא היה עוד מקום אחד בחיים שלא שהייתי והוא נטול ערסים. אפילו בתקופת הצבא בלכת\חממה שאלה מקומות שהסלקציה היא כמו בשואה בערך יש מלא ערסים.

51 כבוד

New member
הוא צודק

במיוחד באזור חיפה שרב האוכלוסייה היא של ערסים. למרות שיש מגמה במיוחד במועדון החורבה לשנות את הקהל ולהביא קהל איכותי יותר, לא בדיוק הולך להם. אבל לי לא איכפת אני באה בשביל מוזיקה לשתות להנות עם הח'ברה ממש לא איכפת לי מי האנשים. חבל על הגהה, דאנס בר מהמם שקהל עבריינים בני 30 התחיל להגיע אליו

SimplyMe1

New member
לערסים יש את המקומות שלהם

לגבי הפריחות-הן בכול מקום,ולהן לא עושים סלק'. במועדונים בקיבוצים(חוץ מהאולטרסאונד שהוא קצת יוצא דופן בגלל גודלו)כן עושים סלקציה,לא הכי מטורפת לפעמים,אבל עושים וטוב שכך. ואני לא מדברת על 10-15 ערסים שהסתננו..אלא על עשרות..איפה ראית כמות כ"כ גדולה במועדונים בעמק חפר\מושבים בזמן האחרון? אני גם לא מדברת על ושפיים שזה נהייה כוורת לערסים. בקיצור אני מתה מעייפות רק חזרתי מהעבודה, ואין לי כוח לדיון\ויכוח כי עוד צריכים לתדלק היום ולא בא לי............................ ..........................................................................מרוב שאני עייפה

למעלה