יאא שאלונים ../images/Emo99.gif
1. איזה מהכינויים שיש לך אתה הכי שונא? דוני 2. איזה חיבוק [והסיטואציה שלו] אתה תזכור לא משנה כמה זמן עבר? שחיבקתי את חברה טובה שלי לפני כמה זמן.... 3. איזו נשיקה אתה הכי אוהב? כלומר, של מי?
חח ממש קשה לי להחליט
4. ספר על הנשיקה הראשונה האמיתית שלך ובאיזה גיל זה היה.
5. זכרים או נקבות? למה? גם וגם...תלוי בבן אדם...
6. איזה חלק בגוף של בן המין שמושך אותך אתה הכי אוהב? עיינים 7. איזה חלקים בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל? עיניים... כי הן גדולות כאלה... 8. מה אתה מעדיף, נעים בצוואר או נעים באוזן? חחח בצוואר
9. בכמה מפגשי פורום בנות היית? 0 10. בכמה רוקים היית? חחחח אפחד
11. בן כמה היית ברוקי הראשון שלך?
12. בלימודים, אתה טיפוס הומני או ריאלי? אני במגמה ראלית למהדרין, אבל הרבה יותר הומנית.... 13. האם אתה דיסלקט? נופ 14. בסיטואציות מיניות- פסיבי או אקטיבי?
15. ובהמשך לנושא, סאדיסט או מאזוכיסט? בחיים בכלל מאזוכיסטית 16. אז מה אתה אומר קודם סקס או קודם ארוחה וסרט? ארוחה וסרט...
17. איזה סוג ספרים אתה אוהב? רומנים.... 18. מה הביטויים שהכי אופיניים לך? ראסמי, תכלס, מזורגג...
19. מה מידת החזייה שלך?
שאלות פולשניות... חחח 20. איזה שלושה אנשים אתה רוצה לעשות ברגע זה ממש? ג'וני דפ והשאר חסוי
21. איזה שלושה אנשים מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש? שייקספיר היטלר וורג'יניה וולף
22. מי הבן אדם שאתה כרגע הכי מתעב בעולם? אני שונאת לשנוא אנשים... יש רק כאלה שאני לא מחבבת במיוחד... 23. מה השיא של הימים ברציפות שהשתכרת?
רבע דקה שלקחתי שלוק? חחח 24. איזה משטר טוטאליטרי הכי עושה לך את זה? ממממ פאשיזם מדליק אותי
25. מה האוסף הכי ביזארי שלך? כרטיסי קולנוע... 26. באיזה כיתה הבנת שבית ספר לא בשבילך? י'!!! 27. מה סרט הדיסני האהוב עליך ביותר? חתולים בצמרת
28. בלי מה אתה אתה לא יכול להרדם כמו שצריך? כרית ושמיכה
29. מה הפאטישים שלך?
30. בן כמה היה הבן אדם הכי מבוגר שעשית איתו משהו מיני מרצון? חחחחח 60
31. האם איי פעם היית ערום לחלוטין במקום ציבורי [לא כשהיית פיצי]? לא... 32. האם גם אתה מעריץ חתולים? כן 33. איזה צבעים אתה אוהב באנשים [עיניים, עור ושיער]? עיינים ירוקות, עור לא משנה משהו באמצע שיער כהה חום או שחור.... 34. האם איי פעם היית פקצה/ערס? ממש לא! 35. האם החזה שלך שייך למישהו כרגע, ואם כן למי? חחחח לא.... 36. האם איי פעם רצית להיות בעל חיים, איזה ולמה? ברור... חתול! הם לא עושים כלום ורובצים כל היום
37. האם אתה שומר בגדים של אנשים אחרים? לא... 38. האם גם אתה ברגע זה ממש מתחמק מללמוד לבגרות רנדומאלית? לא!!!.. היום הייתה האחרונה עד למועדי ב' 39. מהי משימת הנוור הכי מוזרה שנתנו לך? לעשות ריקוד מזרחי?! זה יה מזמן!
40. מה הדימוי העצמי שלך? לא משהו, לפעמים בסדר.. תלוי מתי.... מי בכלל אוהב את עצמו?!
41. האם אתה סובל או איי פעם סבלת מהפרעות אכילה? לא... 42. מה המספר הזה אומר לך? חחח לא הרבה! 43. מי ההוביט האהוב עליך? נרדמתי בסרט.. לא מהפנאטים של זה 44. איזה כשרונות יש לך? מציירת לפעמים, מבשלת וזייהו אין הרבה....
45. האם אתה טרו? אם זה מה שאני חושבת שזה אז כן... 46. האם יש לך מצפון? כן... 47. כמה אנשים יש לך באייסיקיו? 73 48. איזה ריח אתה הכי אוהב? של רוטב של ספגטי 49. מה הדבר הכי הזוי שאיי פעם אכלת? הייתי בחתונה לפני הרבה שנים והייתה ביצה קשה ממש קטנה! נראה לי של יונה... חחחח איכס!.. וגם עוף חי.. אבל זה היה בטעות
50. מה המצב? נחמד + -