בהצלחה בספרות!!!!!!!

dun16

New member
בהצלחה בספרות!!!!!!!

לכל מי שעושה מחר.... נראה לי הרוב שעושים מי"ב?! נקווה שלא יהיה קשה מידיי
המורה שלי אמרה שאולי היא תעלה לי את הציון הגשה, ואני אדע על זה רק רבע שעה לפני הבגרות זה כזה מלחיץ!!!!!!!! אניוואי, זו הבגרות האחרונה שלי השנה.. חוץ מאנגלית מועד ב'... הגיע הזמן!.... אז שיהיה לכולם בהצלחה! ותחנטרשו היטב!

בהצלחההההה!!../images/Emo105.gif

אני עשיתי ספרות בחורף,אז נפטרתי מזה
הרבה הצלחה! תמרחו הרבה-מותר,זה ספרות!!! ושתהיה לך בגרות יותר נורמלית מלנו!!! *מקווה שלא מאוחר מדי*

../images/Emo50.gif../images/Emo70.gif

למרות שאני לא בטוחה שתראו את זה לפני.. אבל! עדיין!!

Dawson girl

New member
בהצלחה! +ניצלו''ש

סקר (לא לברוח!!) חדש, של 50 שאלות רק, ממש נחמד.. הנה: 1. איזה מהכינויים שיש לך אתה הכי שונא? 2. איזה חיבוק [והסיטואציה שלו] אתה תזכור לא משנה כמה זמן עבר? 3. איזו נשיקה אתה הכי אוהב? כלומר, של מי? 4. ספר על הנשיקה הראשונה האמיתית שלך ובאיזה גיל זה היה. 5. זכרים או נקבות? למה? 6. איזה חלק בגוף של בן המין שמושך אותך אתה הכי אוהב? 7. איזה חלקים בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל? 8. מה אתה מעדיף, נעים בצוואר או נעים באוזן? 9. בכמה מפגשי פורום בנות היית? 10. בכמה רוקים היית? 11. בן כמה היית ברוקי הראשון שלך? 12. בלימודים, אתה טיפוס הומני או ריאלי? 13. האם אתה דיסלקט? 14. בסיטואציות מיניות- פסיבי או אקטיבי? 15. ובהמשך לנושא, סאדיסט או מאזוכיסט? 16. אז מה אתה אומר קודם סקס או קודם ארוחה וסרט? 17. איזה סוג ספרים אתה אוהב? 18. מה הביטויים שהכי אופיניים לך? 19. מה מידת החזייה שלך? 20. איזה שלושה אנשים אתה רוצה לעשות ברגע זה ממש? 21. איזה שלושה אנשים מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש? 22. מי הבן אדם שאתה כרגע הכי מתעב בעולם? 23. מה השיא של הימים ברציפות שהשתכרת? 24. איזה משטר טוטאליטרי הכי עושה לך את זה? 25. מה האוסף הכי ביזארי שלך? 26. באיזה כיתה הבנת שבית ספר לא בשבילך? 27. מה סרט הדיסני האהוב עליך ביותר? 28. בלי מה אתה אתה לא יכול להרדם כמו שצריך? 29. מה הפאטישים שלך? 30. בן כמה היה הבן אדם הכי מבוגר שעשית איתו משהו מיני מרצון? 31. האם איי פעם היית ערום לחלוטין במקום ציבורי [לא כשהיית פיצי]? 32. האם גם אתה מעריץ חתולים? 33. איזה צבעים אתה אוהב באנשים [עיניים, עור ושיער]? 34. האם איי פעם היית פקצה/ערס? 35. האם החזה שלך שייך למישהו כרגע, ואם כן למי? 36. האם איי פעם רצית להיות בעל חיים, איזה ולמה? 37. האם אתה שומר בגדים של אנשים אחרים? 38. האם גם אתה ברגע זה ממש מתחמק מללמוד לבגרות רנדומאלית? 39. מהי משימת הנוור הכי מוזרה שנתנו לך? 40. מה הדימוי העצמי שלך? 41. האם אתה סובל או איי פעם סבלת מהפרעות אכילה? 42. מה המספר הזה אומר לך? 43. מי ההוביט האהוב עליך? 44. איזה כשרונות יש לך? 45. האם אתה טרו? 46. האם יש לך מצפון? 47. כמה אנשים יש לך באייסיקיו? 48. איזה ריח אתה הכי אוהב? 49. מה הדבר הכי הזוי שאיי פעם אכלת? 50. מה המצב? תיהנו נמש

Dawson girl

New member
עונה:

1. איזה מהכינויים שיש לך אתה הכי שונא? נעומי (הלווו תקלטו! זה נעמי! לא נעומי! זה לא השם הקלאסי!!) וגם נעמה (אלה, שקט) 2. איזה חיבוק [והסיטואציה שלו] אתה תזכור לא משנה כמה זמן עבר? אממ. אממ.. אממ... אין אחד כזה מין הסתם 3. איזו נשיקה אתה הכי אוהב? כלומר, של מי? אהה... לא אוהבת שמנשקים אותי... איכס (על הלחי הכוונה. עצוב) 4. ספר על הנשיקה הראשונה האמיתית שלך ובאיזה גיל זה היה. אין תגובה 5. זכרים או נקבות? למה? זכרים. גם כי הם יותר סקסיים, גם כי הם לא וקעים סכינים בגב כמו נקבות 6. איזה חלק בגוף של בן המין שמושך אותך אתה הכי אוהב? פנים 7. איזה חלקים בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל? בטן? 8. מה אתה מעדיף, נעים בצוואר או נעים באוזן? נעים באוזן, כשג'רי מלקק לי אותה
9. בכמה מפגשי פורום בנות היית? לא הייתי, אבל הייתי באחד של פורום דו''ק שליטה! 10. בכמה רוקים היית? לא הייתי 11. בן כמה היית ברוקי הראשון שלך? לא 12. בלימודים, אתה טיפוס הומני או ריאלי? הומני 13. האם אתה דיסלקט? לא 14. בסיטואציות מיניות- פסיבי או אקטיבי? חחחחחחח מצאתם את האיש לשאול אותו 15. ובהמשך לנושא, סאדיסט או מאזוכיסט? אני אתייחס לזה בחיים ולא בסקס- סאדיסטית
16. אז מה אתה אומר קודם סקס או קודם ארוחה וסרט? קודם ארוחה וסרט.. תפנק קודם! 17. איזה סוג ספרים אתה אוהב? בעקרון זה סקאלה מאוד רחבה. מאוד מאוד. אני אוהבת גם את הקלילים, וגם רומנים הסטוריים רחבי יריעה. בעקרון מה שמעניין אותי. 18. מה הביטויים שהכי אופיניים לך? "אופייני", "פאקינג" 19. מה מידת החזייה שלך? אין תגובה 20. איזה שלושה אנשים אתה רוצה לעשות ברגע זה ממש? אהמ.. רוד ואן ניסטלרוי, דייויד בקהאם וג'יימס ואן דר ביק
אחלה שלישיה, הא? 21. איזה שלושה אנשים מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש? אני צריכה לחשוב על זה. הרבה. 22. מי הבן אדם שאתה כרגע הכי מתעב בעולם? עדיף לכם לא לדעת, תאמינו לי 23. מה השיא של הימים ברציפות שהשתכרת? לא השתכרתי! (ליאת תשתקי) 24. איזה משטר טוטאליטרי הכי עושה לך את זה? אממ.. קומוניזם? אדום די מתאים לי
25. מה האוסף הכי ביזארי שלך? סרטים למתנות 26. באיזה כיתה הבנת שבית ספר לא בשבילך? י' 27. מה סרט הדיסני האהוב עליך ביותר? מלך האריות
28. בלי מה אתה אתה לא יכול להרדם כמו שצריך? לדעת שעשיתי את כל המטלות שלי ושהיום עבר בסדר 29. מה הפאטישים שלך? אממ.. ציניות, חיות, ספרים. לא יודעת 30. בן כמה היה הבן אדם הכי מבוגר שעשית איתו משהו מיני מרצון? אמא מה זה השאלות האלה? 31. האם איי פעם היית ערום לחלוטין במקום ציבורי [לא כשהיית פיצי]? בתי מלון זרים באירופה נחשב?
חחח סתם, זה היה במקלחת! כשהתקלחתי! אוי זה לא נשמע טוב בכלל.. 32. האם גם אתה מעריץ חתולים? בהחלט
33. איזה צבעים אתה אוהב באנשים [עיניים, עור ושיער]? אממ.. לבן, לא משנה, וממש לא משנה, כל עוד זה מתאים לצבע העור (בהתאמה) 34. האם איי פעם היית פקצה/ערס? ממש לא 35. האם החזה שלך שייך למישהו כרגע, ואם כן למי? רק לי, וככה זה יישאר 36. האם איי פעם רצית להיות בעל חיים, איזה ולמה? כן, הכלב שלי. כשאני קורעת את התחת בביצפר הוא שוכב לו בטן גב על המיטה שלי שעות. חיי כלב. 37. האם אתה שומר בגדים של אנשים אחרים? רק כאלה שאני לובשת
38. האם גם אתה ברגע זה ממש מתחמק מללמוד לבגרות רנדומאלית? לא! סיימתי! 39. מהי משימת הנוור הכי מוזרה שנתנו לך? לא זוכרת 40. מה הדימוי העצמי שלך? בשטיח 41. האם אתה סובל או איי פעם סבלת מהפרעות אכילה? לא, למרות שאולי זה נראה ככה 42. מה המספר הזה אומר לך? זקנה (גיל יעני) 43. מי ההוביט האהוב עליך? החבר של פרודו.. מה שמו. 44. איזה כשרונות יש לך? לכתוב, לצייר, להצחיק
45. האם אתה טרו? כן 46. האם יש לך מצפון? לצערי .... 47. כמה אנשים יש לך באייסיקיו? 18 48. איזה ריח אתה הכי אוהב? רענן 49. מה הדבר הכי הזוי שאיי פעם אכלת? קבץ' ירקות דוחהההה מהבלקן (אמא הכינה כשהייתי קטנה) 50. מה המצב? צב צב
(מוקדש לטל)

זה סקר מאוד מוזר... ../images/Emo66.gif

אבל שיהיה... 1. איזה מהכינויים שיש לך אתה הכי שונא? לא שונאת אף אחד. יש לי המון כינויים (יותר מדי), אבל כולם נחמדים.
2. איזה חיבוק [והסיטואציה שלו] אתה תזכור לא משנה כמה זמן עבר? עם אמא שלי, אחרי שהודיעו לנו שסבתא שלי נפטרה. 3. איזו נשיקה אתה הכי אוהב? כלומר, של מי? של אחותי הקטנה.
4. ספר על הנשיקה הראשונה האמיתית שלך ובאיזה גיל זה היה.
5. זכרים או נקבות? למה? זכרים. באמת למה? 6. איזה חלק בגוף של בן המין שמושך אותך אתה הכי אוהב? עיניים. 7. איזה חלקים בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל? עיניים ושיער. 8. מה אתה מעדיף, נעים בצוואר או נעים באוזן? בצוואר. 9. בכמה מפגשי פורום בנות היית? לא הייתי, הייתי בשניים של דו"ק. 10. בכמה רוקים היית? לא הייתי. 11. בן כמה היית ברוקי הראשון שלך? שנתיים. 12. בלימודים, אתה טיפוס הומני או ריאלי? הומני מאוד! 13. האם אתה דיסלקט? לא. 14. בסיטואציות מיניות- פסיבי או אקטיבי?
15. ובהמשך לנושא, סאדיסט או מאזוכיסט? אין עוד אפשרות? 16. אז מה אתה אומר קודם סקס או קודם ארוחה וסרט? קודם ארוחה וסרט. סרט זה תמיד טוב. 17. איזה סוג ספרים אתה אוהב? רומנים. 18. מה הביטויים שהכי אופיניים לך? שאלתי את חברה שלי והיא אמרה שאני אומרת "מילים כדורבנות".
19. מה מידת החזייה שלך?
20. איזה שלושה אנשים אתה רוצה לעשות ברגע זה ממש? רוד ואן ניסטלרוי (נמש הסכימה לחלוק
), ג'וש ג'קסון (אני מקווה שגם טל תסכים
) ועוד מישהו חסוי. 21. איזה שלושה אנשים מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש? גם אני צריכה לחשוב על זה. 22. מי הבן אדם שאתה כרגע הכי מתעב בעולם? לא חושבת שיש מישהו כזה. 23. מה השיא של הימים ברציפות שהשתכרת? 72. 24. איזה משטר טוטאליטרי הכי עושה לך את זה? מה זאת השאלה הזאת?! 25. מה האוסף הכי ביזארי שלך? בדיחות בזוקה. זה גם האוסף היחיד שלי. 26. באיזה כיתה הבנת שבית ספר לא בשבילך? לא בטוח שהבנתי את זה עדיין. עובדה שכל שנה אני חוזרת.
27. מה סרט הדיסני האהוב עליך ביותר? היפה והחיה!
28. בלי מה אתה אתה לא יכול להרדם כמו שצריך? בלי המיטה שלי? 29. מה הפאטישים שלך?
30. בן כמה היה הבן אדם הכי מבוגר שעשית איתו משהו מיני מרצון?
31. האם איי פעם היית ערום לחלוטין במקום ציבורי [לא כשהיית פיצי]? לא.
32. האם גם אתה מעריץ חתולים? לא. 33. איזה צבעים אתה אוהב באנשים [עיניים, עור ושיער]? עיניים - כחולות, שיער - חום, עור - לא בהיר מדי ולא כהה מדי. 34. האם איי פעם היית פקצה/ערס? חלילה. 35. האם החזה שלך שייך למישהו כרגע, ואם כן למי? הרשימה ארוכה. 36. האם איי פעם רצית להיות בעל חיים, איזה ולמה? לא, טוב לי ככה. 37. האם אתה שומר בגדים של אנשים אחרים? לא. 38. האם גם אתה ברגע זה ממש מתחמק מללמוד לבגרות רנדומאלית? לא!
39. מהי משימת הנוור הכי מוזרה שנתנו לך? לא לי, אבל פעם נתנו לחברה שלי ללכת לאיזה בית של מישהו ואח"כ התברר שהוא עיוור. זה היה לא נעים.
40. מה הדימוי העצמי שלך? תלוי באיזה יום. 41. האם אתה סובל או איי פעם סבלת מהפרעות אכילה? לא. 42. מה המספר הזה אומר לך? תשאלו אותו. 43. מי ההוביט האהוב עליך? לא אוהבת אף אחד מהם. 44. איזה כשרונות יש לך? משחק. 45. האם אתה טרו? כן. 46. האם יש לך מצפון? כן. 47. כמה אנשים יש לך באייסיקיו? 250!
48. איזה ריח אתה הכי אוהב? של קרפ.
49. מה הדבר הכי הזוי שאיי פעם אכלת? לא זוכרת... 50. מה המצב? ברוך השם.

../images/Emo77.gif

. איזה מהכינויים שיש לך אתה הכי שונא? אלה... כאילו... כמו בשיר של היהודים 2. איזה חיבוק [והסיטואציה שלו] אתה תזכור לא משנה כמה זמן עבר?נקסט 3. איזו נשיקה אתה הכי אוהב? כלומר, של מי? נקסט 4. ספר על הנשיקה הראשונה האמיתית שלך ובאיזה גיל זה היה.נקסט 5. זכרים או נקבות? למה?זה תלוי.... בשביל חברות (עם שורוק) של לשפוך את הלב ולדעת שיש שם מישי בשבילך בנות(נקבות זאת מילה סתומה)ובשביל אהבה ובשביל לחלוק את החיים עם מישו אז בנים (כי גם זכרים זאת מילה דפוקה, מה אנחנו? נשיונל ג'אוגרפיק?!) 6. איזה חלק בגוף של בן המין שמושך אותך אתה הכי אוהב?
עיינים,שיער, ואם בא לכם תוסיפו קצת רבועים
7. איזה חלקים בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל? לא יודעת... 8. מה אתה מעדיף, נעים בצוואר או נעים באוזן? צוואר
9. בכמה מפגשי פורום בנות היית?אפאחד.... 10. בכמה רוקים היית?0 11. בן כמה היית ברוקי הראשון שלך? 0 12. בלימודים, אתה טיפוס הומני או ריאלי?הומני 13. האם אתה דיסלקט? נוופ 14. בסיטואציות מיניות- פסיבי או אקטיבי?תחזרו אליי עוד כמה שנים 15. ובהמשך לנושא, סאדיסט או מאזוכיסט? שומדבר מהם 16. אז מה אתה אומר קודם סקס או קודם ארוחה וסרט? קודם נמצא ת'בנאדם, ואח''כ נחליט. אוקע? 17. איזה סוג ספרים אתה אוהב?ספרים שהם לא ספרי לימוד 18. מה הביטויים שהכי אופיניים לך? בלע, ג'יזס, ופאקינג שיט 19. מה מידת החזייה שלך?נקסט 20. איזה שלושה אנשים אתה רוצה לעשות ברגע זה ממש? לא היה לי מזיק לי איזה צ'אד
, ואחרי אתמול אין לי שום בעיה עם אורלנדו בלום. גם בראד יכול להצטרף
21. איזה שלושה אנשים מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש?רבין(מקורי תודו) זהו בערך.. 22. מי הבן אדם שאתה כרגע הכי מתעב בעולם?איזשו שר מטומטם 23. מה השיא של הימים ברציפות שהשתכרת? עדיף שאני אשתוק
24. איזה משטר טוטאליטרי הכי עושה לך את זה? חחחחחחחחחחחחחח זאת שאלה בשביל נמש בהחלט.אממ... לאדעת.אפאחד מהם. זה דפוק 25. מה האוסף הכי ביזארי שלך? כפתורים 26. באיזה כיתה הבנת שבית ספר לא בשבילך?א' 27. מה סרט הדיסני האהוב עליך ביותר? היפיפיה הנרדמת!!!!! ואלדין!!! ואצבעונית!! וסוד הממלכה הקסומה למרות שהוא לא של דיסני. וגם שתקו
28. בלי מה אתה אתה לא יכול להרדם כמו שצריך? בלי שמיכה 29. מה הפאטישים שלך?
30. בן כמה היה הבן אדם הכי מבוגר שעשית איתו משהו מיני מרצון?שתקו 31. האם איי פעם היית ערום לחלוטין במקום ציבורי [לא כשהיית פיצי]?נוופ 32. האם גם אתה מעריץ חתולים?נוופ 33. איזה צבעים אתה אוהב באנשים [עיניים, עור ושיער]?חום,שזוף,שחור
אבל יש יוצאים מן הכלל 34. האם איי פעם היית פקצה/ערס?חס וחסה 35. האם החזה שלך שייך למישהו כרגע, ואם כן למי?מה אני תרנגולת? מה זה השאלה הזאת?? 36. האם איי פעם רצית להיות בעל חיים, איזה ולמה?ציפור.לעוף 37. האם אתה שומר בגדים של אנשים אחרים? לא... 38. האם גם אתה ברגע זה ממש מתחמק מללמוד לבגרות רנדומאלית?יאפ 39. מהי משימת הנוור הכי מוזרה שנתנו לך? נקסט
40. מה הדימוי העצמי שלך? בין 1 ל-10? 7 41. האם אתה סובל או איי פעם סבלת מהפרעות אכילה?נוופ 42. מה המספר הזה אומר לך? ''שלום ומה שלומך'' 43. מי ההוביט האהוב עליך? אין כזה
44. איזה כשרונות יש לך? אני מניחה שאני יצירתית 45. האם אתה טרו? האם אני מה? 46. האם יש לך מצפון? כן. 47. כמה אנשים יש לך באייסיקיו?אין לי כוח לספור. בסביבות ה-40-50 48. איזה ריח אתה הכי אוהב? יש את הבושם הזה... של גברים.. אני לא זוכרת איך לעזזל קוראים לו! 49. מה הדבר הכי הזוי שאיי פעם אכלת?בדיוק בגלל דברים הזוים אני נוטה לאכול מעט מאוד
50. מה המצב?הכל טוב ואצלך?

shira245

New member
ואולי זה אני?

. איזה מהכינויים שיש לך אתה הכי שונא? שירוש.לא לקרוא לי ככה א-ף פ-ע-ם. אני שונאת שקוראים לי ככה.היחידה שקוראת לי ככה זאת אמא שלי ושהיא קוראת לי ככה אני יודעת שאני ממש בסדר בזמן האחרון. 2. איזה חיבוק [והסיטואציה שלו] אתה תזכור לא משנה כמה זמן עבר? שאח שלי חזר מנצאולה לישראל לבקר אז זה היה באיזה 4 ושהוא נכנס לבית הוא הלך לחדר שלי,העיר אותי וחיבק אותי.ושחיבקתי את חברה שלי אחרי שהלב שלה נשבר. 3. איזו נשיקה אתה הכי אוהב? כלומר, של מי? כל מיני. אבל ברגע שזה עם הבנאדם הנכון(נכון מבחינת אהבה) זה הכי כיף(קיטש שאני יכולה לבעוט בעצמי על זה אבל נכון) 4. ספר על הנשיקה הראשונה האמיתית שלך ובאיזה גיל זה היה.14 וחצי נראה לי.לא בדיוק הנשיקה הראשונה הקלאסית ושנאתי את הערב עצמו. מה שכן,הבחור היה נחמד ונשקן טוב. 5. זכרים או נקבות? למה?בנות כי לפעמים הן מבינות אותך הכי טוב, בנים כי בנות יכולות להיות מעצבנות,קטנוניות,אכזריות,רכלניות ומה לא. בנות זה עם אכזר.ולא תמיד אפשר לדבר איתן על כדורגל
אבל החברים הכי טובים שלי הן בנות. 6. איזה חלק בגוף של בן המין שמושך אותך אתה הכי אוהב? עיניים ושיער. 7. איזה חלקים בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל?שאלה מוזרה... שיער כי הוא די חלק. 8. מה אתה מעדיף, נעים בצוואר או נעים באוזן? באוזן. 9. בכמה מפגשי פורום בנות היית?0 10. בכמה רוקים היית? אה? 11. בן כמה היית ברוקי הראשון שלך? סורי על הבורות אבל רוקי?! 12. בלימודים, אתה טיפוס הומני או ריאלי? הומני אבל אני די אוהבת מתמטיקה. 13. האם אתה דיסלקט? נופ. 14. בסיטואציות מיניות- פסיבי או אקטיבי? כמו שאמרתי בהתחלה הכל תלוי בבנאדם השני. 15. ובהמשך לנושא, סאדיסט או מאזוכיסט? בלי קשר למין אני הרבה יותר סאדיסטית מאשר מאזוכיסטית. 16. אז מה אתה אומר קודם סקס או קודם ארוחה וסרט? לא זה ולא זה! תנו לי לישון
או בית קפה. 17. איזה סוג ספרים אתה אוהב? כל מיני.אין ז'אנר ספציפי. 18. מה הביטויים שהכי אופיניים לך? דוגרי,עאלק,ת'כלס,כלומר. 19. מה מידת החזייה שלך?אני מרוצה. 20. איזה שלושה אנשים אתה רוצה לעשות ברגע זה ממש? אורלנדו בלום,ואן דר סאר(השוער של הולנד הוא לגמרי עושה לי את זה,אין לי מושג למה אני בכלל לא מתה על בלונדינים). 21. איזה שלושה אנשים מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש? צה גווארה,היטלר,סוקרטס,מארקס. 22. מי הבן אדם שאתה כרגע הכי מתעב בעולם? מאז ומתמיד אבל אתם לא מכירים אותו אז זה מיותר. 23. מה השיא של הימים ברציפות שהשתכרת?לא משתכרת.NOT MY THING. 24. איזה משטר טוטאליטרי הכי עושה לך את זה? אחחח שאלה קשה כי אני לגמרי קאפיטליסטית.בוא נגיד,ששלטון דיקקטורי היה אידיאלי אם הדיקטטור לא היה מסתנוור מכל הכוח. 25. מה האוסף הכי ביזארי שלך? אין! 26. באיזה כיתה הבנת שבית ספר לא בשבילך?חחחח י'. 27. מה סרט הדיסני האהוב עליך ביותר? אין משהו מיוחד. 28. בלי מה אתה אתה לא יכול להרדם כמו שצריך? בלי כרית שמש שחברה שלי קנתה לי ליום הולדת. 29. מה הפאטישים שלך?חצאיות וספרים. 30. בן כמה היה הבן אדם הכי מבוגר שעשית איתו משהו מיני מרצון? 31. האם איי פעם היית ערום לחלוטין במקום ציבורי [לא כשהיית פיצי]? לא. 32. האם גם אתה מעריץ חתולים? איכס. 33. איזה צבעים אתה אוהב באנשים [עיניים, עור ושיער]?עיניים כחול או חום שיער רק חשור ועור שחום כזה או מוקה. 34. האם איי פעם היית פקצה/ערס? לא 35. האם החזה שלך שייך למישהו כרגע, ואם כן למי?חח לא. 36. האם איי פעם רצית להיות בעל חיים, איזה ולמה?שום חיה.אולי ינשוף או שחף. 37. האם אתה שומר בגדים של אנשים אחרים? למה לי? 38. האם גם אתה ברגע זה ממש מתחמק מללמוד לבגרות רנדומאלית? כן!לגיאוגרפיה. 39. מהי משימת הנוור הכי מוזרה שנתנו לך?לא יודעת. 40. מה הדימוי העצמי שלך? תלוי באיזה יום. 41. האם אתה סובל או איי פעם סבלת מהפרעות אכילה? לא. 42. מה המספר הזה אומר לך? כלום. 43. מי ההוביט האהוב עליך? פיפין. 44. איזה כשרונות יש לך? לעצבן,למלות שאלונים מטופשים. 45. האם אתה טרו? לא שידוע לי. 46. האם יש לך מצפון? לא 47. כמה אנשים יש לך באייסיקיו? לא הרבה,רק כאלה שאני מדברת איתם. בסביבות ה70-80. 48. איזה ריח אתה הכי אוהב? לבנדר. 49. מה הדבר הכי הזוי שאיי פעם אכלת? חחח ברווז. 50. מה המצב?לא רע.

dun16

New member
יאא שאלונים ../images/Emo99.gif

1. איזה מהכינויים שיש לך אתה הכי שונא? דוני 2. איזה חיבוק [והסיטואציה שלו] אתה תזכור לא משנה כמה זמן עבר? שחיבקתי את חברה טובה שלי לפני כמה זמן.... 3. איזו נשיקה אתה הכי אוהב? כלומר, של מי?
חח ממש קשה לי להחליט
4. ספר על הנשיקה הראשונה האמיתית שלך ובאיזה גיל זה היה.
5. זכרים או נקבות? למה? גם וגם...תלוי בבן אדם...
6. איזה חלק בגוף של בן המין שמושך אותך אתה הכי אוהב? עיינים 7. איזה חלקים בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל? עיניים... כי הן גדולות כאלה... 8. מה אתה מעדיף, נעים בצוואר או נעים באוזן? חחח בצוואר
9. בכמה מפגשי פורום בנות היית? 0 10. בכמה רוקים היית? חחחח אפחד
11. בן כמה היית ברוקי הראשון שלך?
12. בלימודים, אתה טיפוס הומני או ריאלי? אני במגמה ראלית למהדרין, אבל הרבה יותר הומנית.... 13. האם אתה דיסלקט? נופ 14. בסיטואציות מיניות- פסיבי או אקטיבי?
15. ובהמשך לנושא, סאדיסט או מאזוכיסט? בחיים בכלל מאזוכיסטית 16. אז מה אתה אומר קודם סקס או קודם ארוחה וסרט? ארוחה וסרט...
17. איזה סוג ספרים אתה אוהב? רומנים.... 18. מה הביטויים שהכי אופיניים לך? ראסמי, תכלס, מזורגג...
19. מה מידת החזייה שלך?
שאלות פולשניות... חחח 20. איזה שלושה אנשים אתה רוצה לעשות ברגע זה ממש? ג'וני דפ והשאר חסוי
21. איזה שלושה אנשים מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש? שייקספיר היטלר וורג'יניה וולף
22. מי הבן אדם שאתה כרגע הכי מתעב בעולם? אני שונאת לשנוא אנשים... יש רק כאלה שאני לא מחבבת במיוחד... 23. מה השיא של הימים ברציפות שהשתכרת?
רבע דקה שלקחתי שלוק? חחח 24. איזה משטר טוטאליטרי הכי עושה לך את זה? ממממ פאשיזם מדליק אותי
25. מה האוסף הכי ביזארי שלך? כרטיסי קולנוע... 26. באיזה כיתה הבנת שבית ספר לא בשבילך? י'!!! 27. מה סרט הדיסני האהוב עליך ביותר? חתולים בצמרת
28. בלי מה אתה אתה לא יכול להרדם כמו שצריך? כרית ושמיכה
29. מה הפאטישים שלך?
30. בן כמה היה הבן אדם הכי מבוגר שעשית איתו משהו מיני מרצון? חחחחח 60
31. האם איי פעם היית ערום לחלוטין במקום ציבורי [לא כשהיית פיצי]? לא... 32. האם גם אתה מעריץ חתולים? כן 33. איזה צבעים אתה אוהב באנשים [עיניים, עור ושיער]? עיינים ירוקות, עור לא משנה משהו באמצע שיער כהה חום או שחור.... 34. האם איי פעם היית פקצה/ערס? ממש לא! 35. האם החזה שלך שייך למישהו כרגע, ואם כן למי? חחחח לא.... 36. האם איי פעם רצית להיות בעל חיים, איזה ולמה? ברור... חתול! הם לא עושים כלום ורובצים כל היום
37. האם אתה שומר בגדים של אנשים אחרים? לא... 38. האם גם אתה ברגע זה ממש מתחמק מללמוד לבגרות רנדומאלית? לא!!!.. היום הייתה האחרונה עד למועדי ב' 39. מהי משימת הנוור הכי מוזרה שנתנו לך? לעשות ריקוד מזרחי?! זה יה מזמן!
40. מה הדימוי העצמי שלך? לא משהו, לפעמים בסדר.. תלוי מתי.... מי בכלל אוהב את עצמו?!
41. האם אתה סובל או איי פעם סבלת מהפרעות אכילה? לא... 42. מה המספר הזה אומר לך? חחח לא הרבה! 43. מי ההוביט האהוב עליך? נרדמתי בסרט.. לא מהפנאטים של זה 44. איזה כשרונות יש לך? מציירת לפעמים, מבשלת וזייהו אין הרבה....
45. האם אתה טרו? אם זה מה שאני חושבת שזה אז כן... 46. האם יש לך מצפון? כן... 47. כמה אנשים יש לך באייסיקיו? 73 48. איזה ריח אתה הכי אוהב? של רוטב של ספגטי 49. מה הדבר הכי הזוי שאיי פעם אכלת? הייתי בחתונה לפני הרבה שנים והייתה ביצה קשה ממש קטנה! נראה לי של יונה... חחחח איכס!.. וגם עוף חי.. אבל זה היה בטעות
50. מה המצב? נחמד + -

אני חולה על השאלונים האלה:)

הי לכם...... :)) חח אני יודעת שאני די ילדה נעלמת בפוום הזה, אבל אני כללללל הזמן קוראת הכל:) ואני נורא נהנת לקרואר את התשובות שלכם לשאלונים האלה... וגם לענות עליהם.. אז הנה- 1. איזה מהכינויים שיש לך אתה הכי שונא? דניאלוש
2. איזה חיבוק [והסיטואציה שלו] אתה תזכור לא משנה כמה זמן עבר? אורן, אחרי ישיבה ממש מגעילה... מהאנשים שמחבקים אותך ואתה מרגיש שהכל יהיה בסדר.... 3. איזו נשיקה אתה הכי אוהב? כלומר, של מי? אלון:) (חבר לשעבר) 4. ספר על הנשיקה הראשונה האמיתית שלך ובאיזה גיל זה היה.גיל 12. סמינר של הצופים... ליד הברזייה בשבט נווה מגן. מאוד חמוד ורומנטי, אכבל מוקדם מידי וטיפה מאולץ. לקח לי כמה דקות להתרגל ללשון של הבנאדם בתוך הפה שלי. 5. זכרים או נקבות? למה? שאלה קשה... תלוי מתי. 6. איזה חלק בגוף של בן המין שמושך אותך אתה הכי אוהב? ידיים
7. איזה חלקים בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל? פה ועיניים... נראה לי 8. מה אתה מעדיף, נעים בצוואר או נעים באוזן? צוואר 9. בכמה מפגשי פורום בנות היית? פורום בנות? הא? 10. בכמה רוקים היית? חח לא זוכרת... אבל רוקי שולט!!!!!!! 11. בן כמה היית ברוקי הראשון שלך? 12... חחחח הלכנו כמה חברה מהצופים (בתקופה שעוד הייתי בצופים) חחח זה היה משעשע..... 12. בלימודים, אתה טיפוס הומני או ריאלי? הומני. ללא כל ספק~ 13. האם אתה דיסלקט? לא.. חח לא נראה לי לפחות :) 14. בסיטואציות מיניות- פסיבי או אקטיבי? די פאסיבית אני חושבת 15. ובהמשך לנושא, סאדיסט או מאזוכיסט? אה..... אף אחד מהם 16. אז מה אתה אומר קודם סקס או קודם ארוחה וסרט? ארוחה וסרט... חח אני בחורה שמרנית!! (טוב לא ממש.. אבל אני בטח לךא אשכב עם מישהו לפני שאני אצא איתו לארוחה וסרט) 17. איזה סוג ספרים אתה אוהב? אין סוג אחד מוגדר.. אבל אני ממש אוהבת ספרים.... ספר הכי טוב שקראתי- "כמה טוב להיות פרח קיר".. ספר חובה!!! 18. מה הביטויים שהכי אופיניים לך?כל יום לומדים משהו חדש, קרמבו ויקינטון((אל תשאלו) ו.. לא יודעת מה עוד. אני בנאדם די פלצני אז סביר להניח שביטוי פלצני כלשהוא 19. מה מידת החזייה שלך? שאלות אישיות אני רואה... חחח למען האמת לא יודעת. לא קניתי חזיה חדשה המון זמן. שאני אקנה אני יודיע לכם :) 20. איזה שלושה אנשים אתה רוצה לעשות ברגע זה ממש? לעשות?? הממ... דיוויד ג'יימס אליוט, יואן מקרגור(ראיתי מולאן רוז' אתמול) ו... עוד אחד שיישאר חסוי.. פאדיחה אולי מישהו מכיר אותו בטעות :) 21. איזה שלושה אנשים מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש? דוריס אלן(לא מוכרת) מרטין לותר קינג, ושייקספיר. יש לי כמה שאלות לבחור... 22. מי הבן אדם שאתה כרגע הכי מתעב בעולם? ה מורה שלי לציור הכלבה 23. מה השיא של הימים ברציפות שהשתכרת? 11. כנס בקוסטה ריקה. אל תשאלו. מטורף לגמרי :)) 24. איזה משטר טוטאליטרי הכי עושה לך את זה?הממממ.. שאלה מצויינת!! אבל אני צריכה לחשוב על זה 25. מה האוסף הכי ביזארי שלך? אין ליע שומדבר ממש ביזארי.... כרטיסי כניסה לקולנוע אולי? (מתקשר לשאלה על רוקי, עדיין יש לי את הכרטיס מהפעם הראשונה... לפני 6 שנים :) ) 26. באיזה כיתה הבנת שבית ספר לא בשבילך? י. חינוך אלטרנטיבי זה משהו שאני חשבת שהייתי מסתדרת בו נהדר. 27. מה סרט הדיסני האהוב עליך ביותר? היפה והחיה, ופיטר פן. תיקו. 28. בלי מה אתה אתה לא יכול להרדם כמו שצריך? בובת האלמו שלי, ומוזיקה טובה. (הסאונדטרקים של דוסון לדוגמא) 29. מה הפאטישים שלך? שחקנים ומוזיקאים, לא מצליחה לחשובעל עוד משהו 30. בן כמה היה הבן אדם הכי מבוגר שעשית איתו משהו מיני מרצון?22 . היו יותר מבוגרים שלי היה רצון ולהם לא :( 31. האם איי פעם היית ערום לחלוטין במקום ציבורי [לא כשהיית פיצי]?אממ לא 32. האם גם אתה מעריץ חתולים? מעריהצ את דרך החיים שלהם, אבל לא אותם 33. איזה צבעים אתה אוהב באנשים [עיניים, עור ושיער]? עור בהיר, עיניים ושיער לא משנה לי. אני חושבת שבנות ג'ינג'יות הן נורא יפות... 34. האם איי פעם היית פקצה/ערס? חס וכרפס 35. האם החזה שלך שייך למישהו כרגע, ואם כן למי? אמממממ לי? מעבר לזה לא... 36. האם איי פעם רצית להיות בעל חיים, איזה ולמה? כל בעל חיים שחי במים. 37. האם אתה שומר בגדים של אנשים אחרים? אממ.. אם הם ממש נוחים יש לי נטיית החרמה כן... 38. האם גם אתה ברגע זה ממש מתחמק מללמוד לבגרות רנדומאלית?לא!! הייתה יהום בגרות מגעילההההההה והבאה עוד שבוע!! יש לי לפחות עוד 5 ימים לפני שאני אפילו אסתכל על החומר 39. מהי משימת הנוור הכי מוזרה שנתנו לך? להתנשק עם עץ.... 40. מה הדימוי העצמי שלך? סביר+. מסתדרת לא רע עם הפנימיות, עם החיצוניות פחות. 41. האם אתה סובל או איי פעם סבלת מהפרעות אכילה? חחח לא. אולי אם כן הייתי מרוצה יותר מהמראה החיצוני שלי :: 42. מה המספר הזה אומר לך? מספר אחד פחות ממספר הבית שלי 43. מי ההוביט האהוב עליך? מרי! חמווווווד 44. איזה כשרונות יש לך? מנתחת דברים עד העצם, גרפיקה ממוחשבת, זיהוי שירים מדוסון קריק ברמה מפחידה, שבירת קרח. 45. האם אתה טרו? אממ... אולי אבל לא נראה לי כי אין לי מושג מה זה 46. האם יש לך מצפון? כן. עושה לי הרבה בעיות המניאק~ 47. כמה אנשים יש לך באייסיקיו?121 מסתבר!! וואי זה הפתיע אותי 48. איזה ריח אתה הכי אוהב? אורז ושעועית... מזכיר לי נשכחות:)) 49. מה הדבר הכי הזוי שאיי פעם אכלת? צרצרים מטוגנים!!! בלעעעע 50. מה המצב? סביר. אני בבאסה ממולאן רוז'. הסרט הכי מבאס בתודות הוליווד נראה לי... אבל חוצמזה אחלה. עוד שבוע אין יותר בגרויות!!!! מתה עליכם אנשים...:() מקווה שלקרוא את זה העביר לכם כמה דקות~~

גל1234

New member
עונה

1. איזה מהכינויים שיש לך אתה הכי שונא? סספורטס... , יש לי שם פרטי שחברים שלי ילמדו להשתמש בו 2. איזה חיבוק [והסיטואציה שלו] אתה תזכור לא משנה כמה זמן עבר? לא רוצה להיכנס לזה , רק נגיד שאני בחיים לא ישכח 3. איזו נשיקה אתה הכי אוהב? כלומר, של מי? חברה לשעבר 4. ספר על הנשיקה הראשונה האמיתית שלך ובאיזה גיל זה היה.גיל כעיקרון גיל 13 בכיתה ז , נשיקה רגילה עם החברה הראשונה אבל זה לא ממש היה האמיתי , האמיתי הראשון באנגליה בטורניר שהייתי של הנבחרת עם איזה אנגליה 5. זכרים או נקבות? למה? זכרים כי מה לנקבות וכדורגל ? מבחינת משחק לא הבנה.. כי ליאת למשל מבינה יותר ממני 6. איזה חלק בגוף של בן המין שמושך אותך אתה הכי אוהב? עיינים 7. איזה חלקים בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל? לא יודע8 . מה אתה מעדיף, נעים בצוואר או נעים באוזן? צוואר 9. בכמה מפגשי פורום בנות היית? שו פורום בנות? 10. בכמה רוקים היית? רוקדאנס נחשב? 11. בן כמה היית ברוקי הראשון שלך? 16...אני לא אוהב רוק אבל חברים משכו אותי לרוקדאנס 12. בלימודים, אתה טיפוס הומני או ריאלי? גם וגם.. אוהב יותר ריאלי כי זה יותר קל , אבל ציונים טובים מוציא בהומני כי לא צריך שכל צריך רק תחת 13. האם אתה דיסלקט? לא.. 14. בסיטואציות מיניות- פסיבי או אקטיבי? וואי פדיחה איתכם , אקטיבי לדעתי 15. ובהמשך לנושא, סאדיסט או מאזוכיסט? לא ולא 16. אז מה אתה אומר קודם סקס או קודם ארוחה וסרט? ארוחה וסרט... , אתם בטוחים שזה פורום של בנות השאלון הזה? 17. איזה סוג ספרים אתה אוהב? ניקולס ספארקס.. רומנטים כאלה אבל עם יסוד עצוב , כמו סיפור בלתי נשכח , עיקול בדרך וכל דבר שהוא רשם גם לבבות שבורים נורא אהבתי שכחתי של מי זה 18. מה הביטויים שהכי אופיניים לך?לא יודע 19. מה מידת החזייה שלך? איזה שאלה מקפחת.... 20. איזה שלושה אנשים אתה רוצה לעשות ברגע זה ממש? השמות המלאים שמורים במערכת 21. איזה שלושה אנשים מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש? דייויד בקאהם , מיקל אוון ורונאלדו (הפורטגלי של יוניטד לא הברזילאי) 22. מי הבן אדם שאתה כרגע הכי מתעב בעולם? עיתונאי בשם שוקי בנאדו 23. מה השיא של הימים ברציפות שהשתכרת? אממ אני די חושב ששברתי אותו כרגע , כבר שבוע שיש לי כל יום משהו אחר שאני שותה 24. איזה משטר טוטאליטרי הכי עושה לך את זה? לא יודע 25. מה האוסף הכי ביזארי שלך? אממ חולצות כדורגל מלוכלכות שהחלפתי עם שחקנים במשחקי נבחרת? 26. באיזה כיתה הבנת שבית ספר לא בשבילך? כמה שזה ישמע ביזארי אני חושב שהבית ספר כן בשבילי , אני לא אוהב ללמוד כמובן אבל אני נהנה מכל החברים הפעיליות וזה... 27. מה סרט הדיסני האהוב עליך ביותר? לא יודע , מלך האריות זה של דיסני? 28. בלי מה אתה אתה לא יכול להרדם כמו שצריך? מאורר 29. מה הפאטישים שלך? מה זה פאטישים 30. בן כמה היה הבן אדם הכי מבוגר שעשית איתו משהו מיני מרצון? אממ סוד כואב אבל 24 31. האם איי פעם היית ערום לחלוטין במקום ציבורי [לא כשהיית פיצי]? עוד סוד כואב - התערבנו שאם לוקחים אליפות רצים כל הקבוצה במשחק של הבוגרים (משהו כמו 7 אלף צופים) ערומים ... לקחנו אליפות בסוף רצנו אבל עם דגל\צעיף 32. האם גם אתה מעריץ חתולים? גם? כאילו מישהו באמת מעריץ אותם? יזה צבעים אתה אוהב באנשים [עיניים, עור ושיער]? עור בהיר, עיניים כחולות שיער חום\בלונד 34. האם איי פעם היית פקצה/ערס? חלילה 35. האם החזה שלך שייך למישהו כרגע, ואם כן למי? אמ קראתי את זה כחוזה , אז כן להפועל ב"ש 36. האם איי פעם רצית להיות בעל חיים, איזה ולמה? כל בעל חיים שחי במים. דולפים בעיקר כי הוא נראה כל כך חופשי ומאושר 37. האם אתה שומר בגדים של אנשים אחרים? אממ.. מלווה מחברים בגדים , מחליף חולצות כדורגל במשחקי נבחרת 38. האם גם אתה ברגע זה ממש מתחמק מללמוד לבגרות רנדומאלית?לא!! אני מתחמק מללמוד לתיאוריה זה נחשב? משימת הנוור הכי מוזרה שנתנו לך? לא זכור לי כרגע משהו 40. מה הדימוי העצמי שלך? סביר+. מעולה מבחינה פנימית , די סבבה מבחינה חיצונית - לא טוב אבל היה יכול להיות יותר גרוע 41. האם אתה סובל או איי פעם סבלת מהפרעות אכילה? לא למרות שניסו לגרום לי לפיצול , הייתה תקופה שהייתי גם בכדורגל וגם בלהקת צעירי באר שבע אז הבמאי הפציר בי להרזות והמאמן להשמין , לא ידעתי אם לאכול או להקיא 42. מה המספר הזה אומר לך? שום דבר מיוחד 43. מי ההוביט האהוב עליך? אהה? 44. איזה כשרונות יש לך? כדורגל 45. האם אתה טרו? אממ... מה? . האם יש לך מצפון? כן. לא יודע אם לצערי או מזלי 47. כמה אנשים יש לך באייסיקיו?118 50 מחוברים 48. איזה ריח אתה הכי אוהב? ים 49. מה הדבר הכי הזוי שאיי פעם אכלת? המבורגר? אני צמחוני... מה המצב? הכל סבבה מה איתך?

גל1234

New member
אוי אני טיפש

מיקל אוון שיהיה לי בריא חי הוא לא מת ושלא ימות לעולם!!!! דייויד ורונאלדו לא מעניין אבל שמייקל ישאר חי!!!

כדאי לא להרוג גם אותם ../images/Emo66.gif

גם אני אוהבת את רונאלדו הפורטוגזי. הרבה יותר מהברזילאי. ו...תודה.
למרות שאני חושבת שאתה טועה...

גל1234

New member
חחח הפכתי את זה כבר לפורום כדורגל

אז אני אפסיק אבל דבר אחרון - שמעת את הבבון? (שלמה שרף) והפניני חוכמה החדשות שלו על הומואים?

גל1234

New member
פנינות החוכמה של הבבון:

"לא מכיר הומואים, לא מאמין שיש הומואים בכדורגל", אני שמח שלא נתקלתי בשחקנים כאלו במהלך שנות האימון שלי כך שלא היתה לי את הדילמה איך לנהוג איתם ולא להיתקל בזה בכלל. אני מקווה שגם לא תהיה בעתיד תופעה כזו בין השחקנים כי אם היא תתחיל היא רק תלך ותגדל".

LillipooT

New member
האמ.. ../images/Emo60.gif

אני לא כל כך קשורה לכל עניין הכדורגל.... אבל זה אחד המשפטים היותר דפוקים ששמעתי.

למעלה