בהצלחה בספרות!!!!!!!

גל1234

New member
../images/Emo45.gif מהיכרות אישית ומהטלביזיה

הוא פשוט אחד מהאנשים הכי אנוכים\דפוקים\שמחזיקים מעצמם שיצא לי להכיר

יאאאאאאא אפשר גם נו משעמם לייייי

1. איזה מהכינויים שיש לך אתה הכי שונא? אני אוהבת את הכיוניים שלי אני שונאת את השם המקורי שלי 2. איזה חיבוק [והסיטואציה שלו] אתה תזכור לא משנה כמה זמן עבר? החיבוק הראשון מתומר 3. איזו נשיקה אתה הכי אוהב? כלומר, של מי? של אחיינית שלי 4. ספר על הנשיקה הראשונה האמיתית שלך ובאיזה גיל זה היה.הייתי בת 14 הייתי עם חברות באילת והכרתי בחור מקסים והיינו סגורים בחדר מרצון חמש וחצי שעות .. 5. זכרים או נקבות? למה?
6. איזה חלק בגוף של בן המין שמושך אותך אתה הכי אוהב?עניים 7. איזה חלקים בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל? שיער או עניים 8. מה אתה מעדיף, נעים בצוואר או נעים באוזן? נעים בגב 9. בכמה מפגשי פורום בנות היית?0 10. בכמה רוקים היית? ??????? 11. בן כמה היית ברוקי הראשון שלך? 12. בלימודים, אתה טיפוס הומני או ריאלי? הומני 13. האם אתה דיסלקט? לא 14. בסיטואציות מיניות- פסיבי או אקטיבי?
15. ובהמשך לנושא, סאדיסט או מאזוכיסט? 16. אז מה אתה אומר קודם סקס או קודם ארוחה וסרט? תלוי בבן אדם יש כאלה שלא הייתי רוצה לאכול איתם כי הייתי רוצה לאכול אותם ..
17. איזה סוג ספרים אתה אוהב? מתח 18. מה הביטויים שהכי אופיניים לך? קקי ,נארף, הולי שיט,פאקניג שיט 19. מה מידת החזייה שלך?:-| 20. איזה שלושה אנשים אתה רוצה לעשות ברגע זה ממש? פאבריציו פליפו (אית'ן מהג"ש ), יניב ויצמן (חבל שהוא
), גיל הארולד (בראין מהג"ש)
21. איזה שלושה אנשים מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש? ג'ון לנון יוני נתניהו,בן גוריון 22. מי הבן אדם שאתה כרגע הכי מתעב בעולם? אבא 23. מה השיא של הימים ברציפות שהשתכרת? 7 ימים 24. איזה משטר טוטאליטרי הכי עושה לך את זה? 25. מה האוסף הכי ביזארי שלך? מחקים 26. באיזה כיתה הבנת שבית ספר לא בשבילך? ד' 27. מה סרט הדיסני האהוב עליך ביותר? מלך האריות 28. בלי מה אתה אתה לא יכול להרדם כמו שצריך? מוזיקה 29. מה הפאטישים שלך? 2 30. בן כמה היה הבן אדם הכי מבוגר שעשית איתו משהו מיני מרצון? 26 31. האם איי פעם היית ערום לחלוטין במקום ציבורי [לא כשהיית פיצי]?כן 32. האם גם אתה מעריץ חתולים?לא 33. איזה צבעים אתה אוהב באנשים [עיניים, עור ושיער]? חום ושחור 34. האם איי פעם היית פקצה/ערס? לא 35. האם החזה שלך שייך למישהו כרגע, ואם כן למי? הוא שייך לי 36. האם איי פעם רצית להיות בעל חיים, איזה ולמה? רציתי להיות פרפר כדי למות אחרי יום בידיעה שעשיתי את הכל בחיים 37. האם אתה שומר בגדים של אנשים אחרים? כן 38. האם גם אתה ברגע זה ממש מתחמק מללמוד לבגרות רנדומאלית? 39. מהי משימת הנוור הכי מוזרה שנתנו לך? 40. מה הדימוי העצמי שלך? אי שם מתחת לבלטות 41. האם אתה סובל או איי פעם סבלת מהפרעות אכילה? לא 42. מה המספר הזה אומר לך? איזה מספר ?????? 43. מי ההוביט האהוב עליך?
44. איזה כשרונות יש לך? אין לי 45. האם אתה טרו? מה???????????????????? 46. האם יש לך מצפון? כן 47. כמה אנשים יש לך באייסיקיו?45 48. איזה ריח אתה הכי אוהב? של אחרי הגשם 49. מה הדבר הכי הזוי שאיי פעם אכלת?ליודעת 50. מה המצב? קקי

shiray

New member
איזה סקר ביזארי!!!

. איזה מהכינויים שיש לך אתה הכי שונא? שירוש... אבל בקושי קוראים לי ככה שזה טוב. הרבה אבל הפכו אותי לשיר. 2. איזה חיבוק [והסיטואציה שלו] אתה תזכור לא משנה כמה זמן עבר? לפני שנה כשהייתי במחנה ריכוז והיינו יהודים וגרמנים (המארחים שלנו) וראינו סרט בכניסה למחנה והתחלתי לבכות והמארחת שלי חיבקה אותי... 3. איזו נשיקה אתה הכי אוהב? כלומר, של מי? הייתה אחת לא מוצלחת... 4. ספר על הנשיקה הראשונה האמיתית שלך ובאיזה גיל זה היה. 16 וקצת ולא ממש הלך לנו... פאדיחה. 5. זכרים או נקבות? למה? בנות! שונאת את המילה נקבות... בכל אופן בנות שולטות! הן מקשיבות הכי טוב ועוזרות הכי טוב! 6. איזה חלק בגוף של בן המין שמושך אותך אתה הכי אוהב? עיניים. 7. איזה חלקים בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל? אין לי שמץ... 8. מה אתה מעדיף, נעים בצוואר או נעים באוזן? בצוואר. 9. בכמה מפגשי פורום בנות היית? 0 10. בכמה רוקים היית? אה? 11. בן כמה היית ברוקי הראשון שלך? עוד יותר אה? 12. בלימודים, אתה טיפוס הומני או ריאלי? ריאלי לגמרי... למרות שבסוף הלכתי למגמת קולנוע שזה תקוע אי שם באמצע... 13. האם אתה דיסלקט? נופ. 14. בסיטואציות מיניות- פסיבי או אקטיבי? מצאתם את מי לשאול. 15. ובהמשך לנושא, סאדיסט או מאזוכיסט? לא זה ולא זה. 16. אז מה אתה אומר קודם סקס או קודם ארוחה וסרט? ארוחה וסרט. 17. איזה סוג ספרים אתה אוהב? כל מיני... החל מרומאן שהתרחש לפני 150 שנה (באמת) ועד לברידג'יט ג'ונס עובדות החיים. 18. מה הביטויים שהכי אופיניים לך? אין לי שמץ נחשב? חחח אני גם אומרת הרבה "עם קצת רצון וקצת יכולת..." אבל לא ממשיכה... 19. מה מידת החזייה שלך? מידה מספקת. אחלה לי. 20. איזה שלושה אנשים אתה רוצה לעשות ברגע זה ממש? חחח ג'וד לאו, ג'ושוע ג'קסון ובראד 21. איזה שלושה אנשים מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש? אני מרגישה כמו באיזה ראיון לקולג' יוקרתי... אין לי מושג! 22. מי הבן אדם שאתה כרגע הכי מתעב בעולם? אין אחד כזה לשמחתי... הגעתי למסקנה לפני שנה שלשנוא אנשים זה ממש מבאס ומבזבז אנרגיות... 23. מה השיא של הימים ברציפות שהשתכרת? חחחח יום אחד בכל פעם... וגם אז לא ממש ממש רציני. 24. איזה משטר טוטאליטרי הכי עושה לך את זה? אני שמאלנית יפת נפש... 25. מה האוסף הכי ביזארי שלך? גרביים מתחת לשולחן כתיבה נחשב? ושירים במחשב (2500 בערך...)? אין לי ממש אוסף רציני.. 26. באיזה כיתה הבנת שבית ספר לא בשבילך? ט'... 27. מה סרט הדיסני האהוב עליך ביותר? היפה והחיה!!! 28. בלי מה אתה אתה לא יכול להרדם כמו שצריך? בלי שמיכה... גם כשחם בטירוף אני לפחות חייבת להחזיק עם השמיכה ביד.. 29. מה הפאטישים שלך? אה? 30. בן כמה היה הבן אדם הכי מבוגר שעשית איתו משהו מיני מרצון? חחחח אחד שנולד חצי חודש לפני..... 31. האם איי פעם היית ערום לחלוטין במקום ציבורי [לא כשהיית פיצי]? מה אתם חושבים שאני?! 32. האם גם אתה מעריץ חתולים? נופ. לגדל ציפורניים גם אני יודעת. 33. איזה צבעים אתה אוהב באנשים [עיניים, עור ושיער]? עיניים כחולות זה הדבר הכי מדהים שיש, עור לא הכי שמנה לי אבל שיהיה כמה שיותר אחיד ושיער ממש לא משנה לי... לא מאלה שמתלהבים מבלונדינים. 34. האם איי פעם היית פקצה/ערס? ממש לא. 35. האם החזה שלך שייך למישהו כרגע, ואם כן למי? אה?! הוא די מחובר אליי משום מה... 36. האם איי פעם רצית להיות בעל חיים, איזה ולמה? לא ממש... טוב לי עם המוח בגודל נורמלי... 37. האם אתה שומר בגדים של אנשים אחרים? לא. הארון מלא בבגדים רק שלי. 38. האם גם אתה ברגע זה ממש מתחמק מללמוד לבגרות רנדומאלית? לא... אבל יום לפני מועד ב' במתמטיקה אני אתחמק כמו גדולה. 39. מהי משימת הנוור הכי מוזרה שנתנו לך? אף פעם לא הפסדתי! אני מזה גאה בעצמי... 40. מה הדימוי העצמי שלך? הוא התחיל לעלות אחרי ש-3 רצו לצאת איתי מפסח... אבל הוא עדיין ממש ממש לא בשמיים. 41. האם אתה סובל או איי פעם סבלת מהפרעות אכילה? לשמחתי לא ותודה למטבוליזם הבריא שהביא אותי עד הלום. 42. מה המספר הזה אומר לך? כלום? 43. מי ההוביט האהוב עליך? היו כמה? 44. איזה כשרונות יש לך? אין משהו מפותח במיוחד... 45. האם אתה טרו? טרו? אני מזה מרגישה מפגרת ברגע זה ממש... 46. האם יש לך מצפון? יותר מדי.... 47. כמה אנשים יש לך באייסיקיו? 158 48. איזה ריח אתה הכי אוהב? של וניל ושל הבושם Truth של קלווין קליין 49. מה הדבר הכי הזוי שאיי פעם אכלת? טעמתי שרימפס וכמעט הקאתי את נשמתי... 50. מה המצב? הכל טוב, ומה איתך?

shira245

New member
../images/Emo5.gifגם אני ממש שונאת שקוראים לי ככה.

שירוש-הכינוי הכי קיטש,מגעיל ודוחה שיש.מי שמכיר אותי יודע שאני שונאת שקוראים לי ככה(טוב חוץ מאמא שלי אבל זה כבר סיפור אחר). ומי שכן קורא לי ככה אני מפתחת אליו תיעוב אוטומטי.

יאללה! עכשיו אני..../images/Emo105.gif

לקח לי זמן למצוא את הכוח(והשעמום) לעשות את הסקר
1. איזה מהכינויים שיש לך אתה הכי שונא?מממ..טלי,ומעיין!(אל תשאלו..) 2. איזה חיבוק [והסיטואציה שלו] אתה תזכור לא משנה כמה זמן עבר? מממ..לא עולה לי משו לראש 3. איזו נשיקה אתה הכי אוהב? כלומר, של מי?
4. ספר על הנשיקה הראשונה האמיתית שלך ובאיזה גיל זה היה.
5. זכרים או נקבות? למה?זכרים.למה?שאלה טובה. 6. איזה חלק בגוף של בן המין שמושך אותך אתה הכי אוהב?עיניים
7. איזה חלקים בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל? פחחח 8. מה אתה מעדיף, נעים בצוואר או נעים באוזן? אני שונאת "נעים" כאלה!!! זה עושה לי צמרמורת!! 9. בכמה מפגשי פורום בנות היית?אפחד,אבל של פורום דו"ק הייתי בשניים. 10. בכמה רוקים היית? מודה,שגם לי אין מושג מה הם רוצים ממני 11. בן כמה היית ברוקי הראשון שלך? שוב,מה? 12. בלימודים, אתה טיפוס הומני או ריאלי? נראה לי גם וגם...אבל נראה לי יותר ריאלי. 13. האם אתה דיסלקט?לא אובחנתי ככזאת..
14. בסיטואציות מיניות- פסיבי או אקטיבי?חחחחחחחחחח 15. ובהמשך לנושא, סאדיסט או מאזוכיסט?
16. אז מה אתה אומר קודם סקס או קודם ארוחה וסרט? קודם ארוחה וסרט. 17. איזה סוג ספרים אתה אוהב? רומנים בעיקר. 18. מה הביטויים שהכי אופיניים לך? וואי..."אין לי שמץ..","שניצאל","שמחצן" ועיוותים שונים ומשונים 19. מה מידת החזייה שלך?אני ממש לא יודעת.. 20. איזה שלושה אנשים אתה רוצה לעשות ברגע זה ממש?ג'וש
,רן דנקר
וזהו נראה לי. 21. איזה שלושה אנשים מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש?גמני צריכה לחשוב על זה 22. מי הבן אדם שאתה כרגע הכי מתעב בעולם?אני לא מתעבת אנשים..פשוט לא אוהבת אותם,או לא יכולה לסבול אותם 23. מה השיא של הימים ברציפות שהשתכרת?לא השתכרתי,אבל משום מה גורמים חיצוניים אומרים לי שזה הולך להשתנות. 24. איזה משטר טוטאליטרי הכי עושה לך את זה? מצטערת,משטרים טוטאליטרים לא עושים לי את זה... 25. מה האוסף הכי ביזארי שלך?יש לי אוסף של סבונים מבתי מלון,לא יודעת אם זה ביזארי.. 26. באיזה כיתה הבנת שבית ספר לא בשבילך?בכיתה ה' 27. מה סרט הדיסני האהוב עליך ביותר? נימו 28. בלי מה אתה אתה לא יכול להרדם כמו שצריך?טלויזיה! 29. מה הפאטישים שלך? הקלטות שלי! 30. בן כמה היה הבן אדם הכי מבוגר שעשית איתו משהו מיני מרצון?
31. האם איי פעם היית ערום לחלוטין במקום ציבורי [לא כשהיית פיצי]? במקלחות בקאנטרי(זה עם דלתות כמובן...) 32. האם גם אתה מעריץ חתולים?לא 33. איזה צבעים אתה אוהב באנשים [עיניים, עור ושיער]?עיניים כחולות\ירוקות,שיעור כהה(במיוחד שילוב של העיניים והשיער),עור לא משנה 34. האם איי פעם היית פקצה/ערס? חס וכרפס! 35. האם החזה שלך שייך למישהו כרגע, ואם כן למי? חחחחחחחחחחחחחח 36. האם איי פעם רצית להיות בעל חיים, איזה ולמה?לא נראה לי 37. האם אתה שומר בגדים של אנשים אחרים? אני בקושי שומרת בגדים שלי.. 38. האם גם אתה ברגע זה ממש מתחמק מללמוד לבגרות רנדומאלית?לא! סיימתי כבר מלפני שבועיים! 39. מהי משימת הנוור הכי מוזרה שנתנו לך?לא שיקחתי נוור
40. מה הדימוי העצמי שלך? לא משו 41. האם אתה סובל או איי פעם סבלת מהפרעות אכילה?חס וכרפס 42. מה המספר הזה אומר לך? מספר זוגי חביב 43. מי ההוביט האהוב עליך? לא ראיתי סרט הטבעות
44. איזה כשרונות יש לך? אני לא ממש מוכשרת
45. האם אתה טרו? מה? מזה השאלות המוזרות האלו? 46. האם יש לך מצפון? מן הסתם.. 47. כמה אנשים יש לך באייסיקיו?44 48. איזה ריח אתה הכי אוהב? ונייל! 49. מה הדבר הכי הזוי שאיי פעם אכלת?כריך עם שוקולד למריחה ומלפפון ירוק(זה טעיים!) 50. מה המצב?צב!(גו נמש!) זה השאלון הכי ביזארי שעשיתי בחיים שלי!

LillipooT

New member
סיימתי עם ספרות!! ../images/Emo60.gif

נשארו רק עוד שני מבחנים!! המזויעים ביותר אומנם, אבל עדיין. והנה אני עונה על השאלון: 1. איזה מהכינויים שיש לך אתה הכי שונא? למה לשנא כינויים? זה דבר חיובי, אני אוהבת כינויים
2. איזה חיבוק [והסיטואציה שלו] אתה תזכור לא משנה כמה זמן עבר? הממ.. יש הרבה.. גם מבנות וגם מבנים. האמת שזה רגעים אישיים ומרגשים שאני מעדיפה לא לדבר עליהם בפומבי כרגע. 3. איזו נשיקה אתה הכי אוהב? כלומר, של מי? נשיקה ממישהו שאוהב אותי כמו שאני אוהבת אותו.. זה תמיד מצוין. 4. ספר על הנשיקה הראשונה האמיתית שלך ובאיזה גיל זה היה. בלאדי הל השאלה הזאת חוזרת בכל שאלון. וכרגיל - זיכרון כואב = מעדיפה לא לדבר על זה. 5. זכרים או נקבות? למה? זכרים כמובן. למה? ממ כי הם גורמים לי להרגיש ממש טוב.. לפחות עד שהם מתגלים כמניאקים
6. איזה חלק בגוף של בן המין שמושך אותך אתה הכי אוהב? הממ.. וואי.. כל השאלות האלה מביכות אותי מעט.. אני אוהבת חזה.. שפתיים.. עיניים. אלה במיוחד. 7. איזה חלקים בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל? הממ.. עיניים? 8. מה אתה מעדיף, נעים בצוואר או נעים באוזן? וואו החלטה קשה.. אין לי מושג. את שניהם אני מוכנה לסבול
9. בכמה מפגשי פורום בנות היית? הייתי רק בשני מפגשים של פורום דו"ק. 10. בכמה רוקים היית? חח בהתחלה חשבתי שמדובר ברוק העצמאות.. אני מניחה שלא לזאת הכוונה. אולי למופע האימים של רוקי? כי הייתי פעם אחת חח 11. בן כמה היית ברוקי הראשון שלך? למה הם מתכוונים לעזאזל? אני ממש טועה בהנחותיי..? 12. בלימודים, אתה טיפוס הומני או ריאלי? הומני... 13. האם אתה דיסלקט? יש לי הארכת זמן. מה זה נחשב? 14. בסיטואציות מיניות- פסיבי או אקטיבי? חחח הממ.. תלוי במצברוח
15. ובהמשך לנושא, סאדיסט או מאזוכיסט? ממ אם חייבים לבחור אז מאזוכיסט. 16. אז מה אתה אומר קודם סקס או קודם ארוחה וסרט? ארוחה וסרט! 17. איזה סוג ספרים אתה אוהב? האמת שאין לי סוג מסויים. אוהבת לגוון.. 18. מה הביטויים שהכי אופיניים לך? המוח מת. אין לי כח לחשוב. 19. מה מידת החזייה שלך? בלאט. 20. איזה שלושה אנשים אתה רוצה לעשות ברגע זה ממש? לעשות? סוציולוגיה ממש שרף לי את המוח, או שהשאלות פה לא מובנות מספיק?
21. איזה שלושה אנשים מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש? פרויד כמובן! וג'ורג' אורוול!!
על השלישי אני צריכה לחשוב. 22. מי הבן אדם שאתה כרגע הכי מתעב בעולם? המורה ה#$@^)(*!$# לסוציולוגיה!!!!!!!!!!!!!!!!! 23. מה השיא של הימים ברציפות שהשתכרת? לא קרה יומיים ברציפות.. 24. איזה משטר טוטאליטרי הכי עושה לך את זה? אלוהים ישמור. 25. מה האוסף הכי ביזארי שלך? ממ לא נראה לי שיש לי.. אה אוי יש לי את אוסף המכתביות שלי מכיתה א' חח זה נחשב ביזארי
26. באיזה כיתה הבנת שבית ספר לא בשבילך? יא! ובמיוחד ב-יב!! בחיים לא סבלתי ככה!! 27. מה סרט הדיסני האהוב עליך ביותר? מלך האריות! כל כך עצוב! 28. בלי מה אתה אתה לא יכול להרדם כמו שצריך? שמיכה.. ומשהו לחבק
29. מה הפאטישים שלך? מה? בחיי שאני עייפה. 30. בן כמה היה הבן אדם הכי מבוגר שעשית איתו משהו מיני מרצון? די נו שקט! 31. האם איי פעם היית ערום לחלוטין במקום ציבורי [לא כשהיית פיצי]? לא לא ולא. 32. האם גם אתה מעריץ חתולים? כן!!
33. איזה צבעים אתה אוהב באנשים [עיניים, עור ושיער]? לא אוהבת להחליט על דברים כאלה. 34. האם איי פעם היית פקצה/ערס? לא שידוע לי. 35. האם החזה שלך שייך למישהו כרגע, ואם כן למי? לא שייך לאף אחד. 36. האם איי פעם רצית להיות בעל חיים, איזה ולמה? חתול. החתול השמן שלי כל היום ישן ואני לעומתו לומדת כבר פאקינג 12 שנה!! 37. האם אתה שומר בגדים של אנשים אחרים? לא ממש.. 38. האם גם אתה ברגע זה ממש מתחמק מללמוד לבגרות רנדומאלית? בוודאי. 39. מהי משימת הנוור הכי מוזרה שנתנו לך? לא ממש זוכרת.. לא משהו רציני. 40. מה הדימוי העצמי שלך? כן.. הממ.. לא משהו. 41. האם אתה סובל או איי פעם סבלת מהפרעות אכילה? שאלה מסובכת. 42. מה המספר הזה אומר לך? שאני עייפה? 43. מי ההוביט האהוב עליך? מצטערת.. לא מכירה אותם. 44. איזה כשרונות יש לך? בעיקבות ההערכה העצמית הלא מזהירה שלי קצת קשה לי להגיד על כישרונות.. אולי ריקוד, אולי שירה, אולי כתיבה. 45. האם אתה טרו? בטח. אין לי מושג מה השאלה הזאת אומרת. 46. האם יש לך מצפון? ועוד איך. 47. כמה אנשים יש לך באייסיקיו? מאתיים וקצת.. 48. איזה ריח אתה הכי אוהב? לא יודעת.. תנו לי לחשוב גם על זה. 49. מה הדבר הכי הזוי שאיי פעם אכלת? לבבות. אני פשוט רוצה למות. אבל כשהייתי מאוד קטנה!! ואמרו לי שקוראים לזה לבבות כי יש לזה צורה של לב!!
50.מה המצב? המוח שלי נשרף מרוב הלימודים האלה..!! ואני שונאת סוציולוגיה! מתעבת! תתרחקו מהמקצוע הזה!!!! צריך לאסור אותו בחוק!!! אני מתה מעייפות, אבל התחשק לי לענות על השאלון בכל זאת
לילה טוף!

shira245

New member
לי../images/Emo24.gif

מזל טוב על ספרות!ואם זה מעודד,גם לי נשארו עוד שתי בגרויות ואז ח-ו-פ-ש! חוצמזה,גם אני לא הבנתי מה זה רוקי!חשבתי לעצמי שאני סתם פרובינצאלית במיוחד אבל מסתבר שלא

או או! גמאני לא יודעת מה זה!

ליאתי אמרה שזה קשור למופע האימים של רוקי.. אבל גם אז לא הבנתי

LillipooT

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo60.gif

כן.. חשבתי שיתכן וזה קשור למופע האימיים של רוקי.. הולכים לאיזה אולם שכזה.. ושם מראים לך את הסרט ובו זמנית אנשים גם מציגים לך אותו על הבמה.. משהו כזה
מן סגידה שכזאת לסרט, כפי שחברותיי נוהגות לומר. אוי שירה זה ממש מעודד שאני לא היחידה שעדיין לא סיימה עם הבגרויות!!
כל החברים שלי הלכו היום לים ונהנו להם ועכשיו הם משלימים שעות שינה!! אני במקום זאת צריכה לקום מחר מוקדם וללמוד סוציולוגיה!!!!!!!!!!!! אההההההההההההההה! המקצוע הזה יחרפן אותי!

shira245

New member
גם לי נשארו עוד שתי ובגרויות וזה

בהחלט לא פייר שכמעט כולם כבר סיימו עם הבגרויות ורק לי יש(ועוד שתיים!). רוב החברות שלי כבר סיימו ב10.6(אחרי הבגרות באזרחות) ורק אני אסיים ב30! שרק חברותיי הערביות(אלו שלומדות ערבית) מסיימות יום אחרי. בכל מקרה,עוד קצת מאמץ וסיימת עם בגרויות לתמיד אז אל תתיאשי עכשיו.

shira245

New member
חח זה אחת האפשרויות שעלו

במוחי:) לא הבנתי אם הן מתכוונות לרוק עצמאות,רוק או מופע האימים של רוקי(סרט עם כל מיני אנשים מוזרים ובגדים מוזרה.די מעאפן אבל הוא נחשב לסרט קאלט).

זה מה שנמש אמרה ../images/Emo66.gif

איזה סרט מוזר. בפעם היחידה שראיתי חלק ממנו, ממש לא הבנתי מה הולך שם. אבל יש אנשים שמשום מה ממש אוהבים אותו. בכל מקרה, היו עוד כמה שאלות שלא הבנתי, אבל נמש הסבירה.
אני שמחה לשמוע שאני לא הבורה היחידה.

LillipooT

New member
ממ.. ../images/Emo60.gif

זה סרט מוזר שמוצג במקום מוזר.. אבל אני מניחה שאפשר לקרא לזה חוויה....

גל1234

New member
עוד ניצול

חזרתי משיעור נהיגה ראשון עם מסקנה אחת ויחידה: אני הנהג הכי גרוע בארץ!!!!! ועכשיו שהוצאתי את זה.. איזה כיף זה לנהוג , במיוחד שאתה ב30 קמ"ש וכל הנהגים צופרים לך ורוצים להרוג אותך .....

DAN1EL

New member
../images/Emo6.gif

אתה גר בישראל. הולכים לצפור לך ואתה לאחרים הרבה במשך שנותיך כנהג. אז טוב שאתה נהנה מזה
בהצלחה!

LillipooT

New member
אוו כיף! ../images/Emo60.gif

חחחח איזה זכרונות נעימים ומצחיקים יש לי משעורי הנהיגה הראשונים.. במיוחד מהשעורים הראשונים על נסיעה לאחור....
אבל אני בשיעור הראשון לא יצאתי לכביש.. נסעתי ברידינג
אבל הוא גם הרצה לי חצי שעה על האוטו וכאלה.. בלאט אני רוצה כבר רשיון!!!!!!! #$^%$@*&$# הנהגים הישראלים האלה..... פשוט חוצפה! אין אפילו טיפת התייחסות לנהגים המתחילים. ממש הזדעזעתי מההתנהגות של כמה מהאנשים במדינה הזאת.. בכל מקרה.. בהצלחה בהמשך.. ובתיאוריה כמובן

גל1234

New member
אוטמטי זה קל!!!

יצאנו היום וביקשתי מחבר שלי שינסע לכביש מבודד ויתן לי לנהוג קצת הוא הסכים... אוטמטי זה כמו שחשבתי , יש הגה - גז וברקס.. למה צריך ידני? יש קלאץ , הילוכים וכל החרא הזה

shiray

New member
תאמין לי שעם הזמן

הקלאץ' יהווה את הבעיה הכי קטנה שלך... וד"א מזל טוב על התחלת שיעורי הנהיגה!! יוו איך אהבתי אותך!

למעלה