בהנחה שזה נכון

קטניפ

New member
מה הופך אותה לפמינסטית בעינייך?

היא בחרה לעבוד במקצוע מכניס (תרתי משמע), שוודאי עדיף על הפיכת המבורגרים באיזו מזללה שומנית, ועדיין אני לא רואה בה פורצת דרך או לוחמת למען נשים אחרות.

פשוט מאוד, קטניפ

היא בחרה.

בחורה אינה צריכה לפרוץ דרך או ללחום בהכרח למען נשים אחרות. היא פשוט צריכה להיות מסוגלת ליהנות מהחופש לבחור ממה להתפרנס - בתנאי שהיא אינה פוגעת באיש.

באופן אישי, אני נרתע מהמונח 'פמיניזם'. לעניות-דעתי, המונח 'שוויון-זכויות' רלוונטי יותר.

הרי ברור שבמקרה זה, היא מחזירה את זכויות הנשים עשרות שנים לאחור - היא עובדת בלספק גברים. כלומר, כזונה.
העובדה שהיא בחרה לעסוק בתחום מרצונה החופשי אינו נחשב מבחינתן.

Surrealistical

New member
איך בדיוק זו בחירה?

היא עשתה את זה מלחץ כלכלי: לא היה לה כסף לשלם ללימודים (סכום מטורף אם יורשה לי לומר) אז היא הלכה לעבוד בזנות. אם לא עניין הכסף היא לא הייתה מגיעה לזה.

ובלי קשר, זה מוזר אבל משהו בפנים שלה דומה לי כשהיתי בת 12. זה מציק שאני לא מצליחה לשים את האצבע שלי על זה.

איך זה מבחירה?

כאשר איש אינו מאלץ אותך לפעול באופן מסוים, ואת פועלת מתוך שיקול דעתך הבלעדי, זו בחירה.

60,000 דולר לשנת לימודים אקדמית זה אכן סכום מטורף. חבל שרכישת השכלה גבוהה אינה נגישה לכל. יחד עם-זאת, מעטים הם המקצועות שמכניסים לעוסקים בהם סכומים גבוהים.

בחייך, חשבי לרגע על מעמד הביניים בארץ - האם הוא נהנה מביטחון כלכלי? האם אינו משועבד? האם אינו מנוצל?

אפשר לטעון כי תעשיית הבידור למבוגרים מנצלת את המתפרנסים ממנה. אבל ברצינות - האם לא ניתן לבטא טענה זהה ונכונה עובדתית כלפי בעלי סופרמרקטים לגבי עובדיהם (קופאיות, מסדרי מדפים ועוד)? ומה לגבי חברות שמירה? דיילים ודיילות בחברות-תעופה? עובדי היי-טק שמתפרנסים יפה ואין להם את הזמן ליהנות מכך? וישן דוגמאות נוספות.

באשר לחזותה הצעירה: ישנם אנשים שחזותם צעירה ואינה משקפת את גילם האמיתי. אם את רומזת שמדובר בפדופיליה, חבל. זו רמיזה בעייתית ודמגוגית, שכן באותה מידה ניתן לאסור בחוק על העסקת שחקנים בהצגות ובסרטים האמורים להשתתף בסצנות רומנטיות. ומה לגבי נישואין עבור אנשים בעלי חזות צעירה?

את כותבת, ואני מצטט: " אז היא הלכה לעבוד בזנות". ומה לגבי נשים עניות או ממוצעות, שנישאות לגברים אמידים? מדוע סיטואציה שכזאת היא לגיטימית? הרי אפשר להוציא חוק שמי שאינה נישאת לבן-זוג ממעמד זהה לשלה, אלא לבעל-אמצעים, מחפשת ביטחון כלכלי, שלא לומר "ספונסר".

I C E M A N 7

New member
כן, אבל...

גם לפני 200 שנה, לפני הפמיניזם והשוויון המגדרי, נשים בחרו לעסוק בזנות כדי לקנות אוכל.
האם גם זה לשיטתך בחירה, פמיניזם, אקסהיביציוניזם, הנאה ממין או אומץ?

את מתעקשת לא להבין?

מין הינו כנראה, צורת המסחר העתיקה ביותר.

מה שהיה לפני 500 או 200 שנה, רלבנטי גם לימינו.

ההבדל העצום הוא שכיום, בניגוד לתקופות רחוקות, ישנם מי שבוחרים (כן, גם גברים) בדעה צלולה להתפרנס מכך, מבלי שיהיה להם סרסור שירדה בהם וינצל אותם. מבלי, חלילה, להתעלם מהמסכנים והמסכנות האמיתיים, שנפלו קורבן לסחר בבני-אדם.

בעבר, נשים היו מיועדות ע"י משפחתן להינשא לבן למשפחה בעלת-אמצעים. כיום, ישנן נשים שזו מטרתן בחיים - להינשא לגבר אמיד שיוכל לפרנס אותן בתמורה ל... את יודעת היטב למה. את יכולה לסלוד מכך. אינך יכולה להכחיש זאת. גולד-דיגרית היא ביטוי חדש. אבל אם אותה "גולד-דיגרית" נשואה, היא לגיטימית, נכון? קוראים לזה מכבסת-מילים. מספיק להביט בתוכניות הריאליטי כדי לראות כמה רחוק ילכו נשים וגברים כאחד, ע"מ לקבל את "15 דקות התהילה" שלהם. אם זו תהילה - חבל.

באופן אישי, אני נרתע מפמיניזם, מאחר שכל מי ששוחחתי איתה, שהגדירה את עצמה פמיניסטית, הפגינה גסות-רוח, מיליטנטיות וקולניות שלא לצורך. מטרתן היא להישמע, לא להקשיב ובטח שלא לנהל דיאלוג. מבחינתן כל השאר סומים, בורים, צרי-אופקים ושונאי-נשים. אותן פמיניסטיות נוהגות להשתמש במונח "בחירה" כשנוח להן וכאשר האמירה משרתת את האג'נדה הכללית של הפמיניזם, כגון: קריירה.

הן לא יקבלו נטייה כאקסהיביציוניזם, ליבידו נשי חזק ועוד. מבחינתן, לא ייתכן שאישה תהנה ממין. פמיניסטית, מבחינתן, היא מי שבחרה במופגן לצאת ולבנות קריירה במקום לעבוד "רק" שמונה שעות ביום. מבחינתן, מי שאינה מוציאה תואר בלימודי מגדר ועובדת כמנכ"לית, יורקת לבאר ש"אחיותיה" למגדר עמלו קשה. אותן "אחיות" למעשה מכתיבות לה כיצד לפעול, בדרך שהן מוצאות נכונה וראויה.

לעומתן, נשים שדוגלות בשוויון-מגדרי, ניהלו איתי שיחה נעימה, מחכימה ומרחיבת-אופקים. חלקן הצהירו שהן נהנות ממין, אוהבות ליזום סקס, לפנטז ועוד. הן אפילו הביעו סלידה מפמיניסטיות וטענו כי הן עושות להן מוניטין שלילי.

I C E M A N 7

New member
מצאת לך פמיניסטית

גבר, אני גבר בדיוק כמוך.
ואני אפילו מודה שאני חזיר שוביניסטי.
אבל אם יש דבר שמצליח לשעשע אותי יותר מפורום פמיניזם של תפוז, זה הניסיונות העלובים שלנו הגברים להציג את תעשיית המין כתעשייה סבבה כמו כל התעשיות.

גם אני חושב כמוך שבכל תעשייה יש ניצול. אני אפילו אעלה דרגה נוספת ואומר שמהות הטבע האנושי היא ניצול הדדי. זה מה שהפך את המין האנושי לבעל החיים הדומיננטי על הכדור. אבל להציג את מה שהבחורה עשתה כבחירה (טוב שלא השתמשת במונח המופרך "בחירה חופשית") אולטרה פמיניסטית ומופת לשחרור הנשי זה לגמרי קורע. ולהפוך את ההצהרה שלה ש"היא לא מתביישת ואף שואבת סיפוק מעיסוקה" לאקט של אומץ, תוך התעלמות מכך שפרסום עיסוקה נכפה עליה ושהיא כה גאה בעיסוקה עד שהיא מבקשת לא לפרסם את שמה האמיתי, זה באמת שכנוע עצמי מעורר קנאה. אפילו חזירים שוביניסטים כמוני מבינים שתגובתה המהללת את תעשיית הפורנו היא בסך הכול הצטדקות בפני האצבעות המאשימות של החברה (ואולי אף בפני עצמה). אולי גם בתגובתה זו אתה רואה בחירה, אבל אני רואה רק אומללות.

ועכשיו, כגבר אל גבר, תסביר לי מה ההבדל העקרוני בין הבחירה שלה לעסוק בזנות על מנת לשלם את שכר הלימוד המופרך, לבין הבחירה של אותה אישה מלפני 200 שנה לעסוק בזנות בשביל לאכול.
תקרא לזה תרגיל אינטלקטואלי.

איפה כתבתי שזו תעשיה סבבה?

הסיבה שבגינה היא ביקשה לשמור בסוד את עיסוקה, היא הצביעות החברתית - אתה יודע שגם באוניברסיטאות יוקרתיות ואולי דווקא באוניברסיטאות יוקרתיות, הידיעה שסטודנטית מממנת את שכר הלימוד באמצעות כיכוב בסרטי פורנו, עלולה לגרום להדחתה מהאוניברסיטה.

ישנם תחומי עיסוק שמצריכים דיסקרטיות. אם הסטודנט שחשף אותה היה בן-אדם, הוא היה מקסימום ניגש אליה, מספר לה שהוא נהנה לראות אותה ומבטיח לשמור על סודיות. הוא לא גבר, הוא נקניקיה.

וכגבר אל גבר, אני כותב לך שאם היית צריך לבחור לאכול ע"מ לחיות (כלומר, לשרוד), לא לשלם שכר-לימוד מופקע ב"דיוק", היית מפתיע את עצמך.

I C E M A N 7

New member
כן, הא?

היא בסך הכול עושה את מה שאתה עושה.
סנגוריה על עמדה אינטרסנטית נחותה.
היא כספקית בתעשיית המין המנצלת, ואתה כצרכן של אותה תעשייה.
זה הרי מאוד נוח להאמין שהבחירה שלה היא אמיצה, כי זה אוטומאטית שם אותנו כצרכנים בצד של "היפים והאמיצים". אתה ואני למעשה מסייעים לה ללמוד ב"דיוק" ולהתקדם בחיים בכך שאנחנו עושים עליה ביד.
מלאכתם של צדיקים נעשית בידי מאוננים.

התקשורת והחברה הן הצבועות, מה פתאום אנחנו.
עשית לי חשק להיכנס לאיביי ולהזמין איזה גאדג'ט מסין.
צריך לסייע גם לאיזה ילד כפרי בן 12 שבחר לקרוע את התחת תמורת דולר ליום.

מעניין

שאלת אותי שאלה, עניתי לך והתעלמת. אולי משום שלא נוח לענות לעיתים...

אדם אינטליגנטי לא משווה בין בחורה שעסקה בזנות לפני 200 שנה ע"מ לממן מזון כדי לחיות, לבין מי שמממנת את שכר הלימודים שלה באוניברסיטה יוקרתית.

עובדתית, אנשים הגיעו לשפל של קניבליזם ע"מ לשרוד. אתה יכול לחתום בדם שהיית מעדיף להתאבד מאשר ליישם קניבליזם ע"מ לשרוד? עזוב, אל תטרח לענות.

כיום, ישנן מי ששוכבות עם שוגר-דדי, ע"מ לממן ריינג'-רובר, מסעות-קניות, ימי-כיף בספא ועוד. הן לא טובות יותר ממי שטורחות לממן את עצמן, גם אם הן עושות זאת באמצעות שירותי-מין. אלה לפחות לא פרזיטיות במסווה של נשות החברה הגבוהה.

מסכים איתך שהתקשורת צבועה. כ-ו-ל-ם צבועים - גם פמיניסטיות רדיקאליות שברשותן אייפון, באמצעותו הן מצקצקות עם חברותיהן על עוולות העולם.

I C E M A N 7

New member
לא התעלמתי

פשוט לא הבנתי את התשובה שלך לשאלה שלי.
בכל מקרה השבתי לתשובה שלך בתגובה ל-Berethor.
לענייננו, בזה שהזכרת את נשות השוגר דדי הבזויות לשיטתך באותה נשימה עם הבחורה הנ"ל, הוכחת למעשה את טענתי כלפיך.
אתה לא באמת חושב שהיא אמיצה או הרואית או פמיניסטית או מופת או כל חארטה אחרת.
היא רק קצת יותר טובה מאחת שמוכרת את גופה עבור חיי מותרות.
אז אנחנו מסכימים - כולם צבועים, כולל אתה :)

כמעט הצלחת

פספסת משפט שכתבתי: "אלה לפחות לא פרזיטיות במסווה של נשות החברה הגבוהה".

ואם להסביר לך ביתר פירוט - יש לי הערכה גדולה יותר לאותן נשים עצמאיות וחזקות שבוחרות לעסוק בזנות ולממן את עצמן, בעיקר לצורך רכישת השכלה גבוהה באוניברסיטה יוקרתית, מאשר כלפי מי ש"מתאהבות" בגברים אמידים... אתה יודע, ע"מ שבעליהן יאפשרו להן חיי-מותרות.

אני כן חושב שהיא אמיצה, מעצם העובדה שהיא מעזה לצאת נגד מוסכמות חברתיות.

אני מעריך שגם אני צבוע. אינני מתיימר לטעון אחרת.

Berethor

New member
לימוד באוניברסיטה הוא לא צורך בסיסי אתה יודע

יש הרבה אנשים שלא הולכים לאוניברסיטה מבחירה ויש מסיבות כלכליות, לנסות להשוואת את זה לאוכל זה פשוט בדיחה וקיצוניות. אז אם היא עושה את זה בעיקר בשביל הכסף גם שהיא מקבלת על הפורנו וגם בהמשך אם תמצא עבודה טובה בעזרת האוניברסיטה(מה שבכלל לא בטוח). אל תבלבל לנו את השכל שלא היה לה בחירה, היא בחרה לעשות את זה או מבצע כסף או כי אין לה בעיה מוסרית ואישית עם לראות פורנו ואף לעבוד בפורנו. העובדה היא שאישה שלא רוצה לקחת חלק בפורנו לא חייבת, ויעידו על כך מרבית הפמיניסטיות הקיצוניות שפה אבל לא רק הן. אתה חושב שאתה 'חזיר שוביניסטי' אז תהיה חזיר שוביניסטי, אבל דבר בשם עצמך. אני לא יודע אם זה נובע מכך שאת באמת כזה וממש לא דווקא בגלל הנושא הזה אלא מלא נושאים אחרים, או שבגלל שהפמיניזם הקיצוני שטף לך את המוח, או בגלל שאתה במוד של "Sex Is Evil And I Am Horny".

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/SexIsEvilAndIAmHorny

בקיצור אני אני יכול להתקבל את הטענה שלך שלעבוד בפורנו זה אולי לא גאווה גדולה, וגם על זה יש שיחלקו, במיוחד כאלה שעובדות בזה וגאות בכך. אבל יש מספיק עבודות שהן לא גאווה גדולה או לא מקדמות אותך בחיים, חוץ מאשר מכניסות לך כסף. מי ששולל תבחירה החופשית זה אנשים עם קו מחשבה כמו שלך, שחושבים שלנשים אסור לעסוק באלף ואחד מקצועות שונים, כי זה נראה להם לא מספיק 'פמיניסטי', אחרת הקיצוניות הממורמרות אפילו נטפלו למוסד המעודדות, שאפילו אין שום קשר למין. אין גבול, הם רוצים שיהיה פה איראן. זנות ופורנו זה לא אותו דבר, עוד בולשיט של פמיניזם קיצוני, יש מספיק הבדלים בין השניים, וזנות זה הרבה יותר גרוע ולא חוקי. בו לא נשכח שפורנו עובדים גם גברים, יחד עם הנשים ששם, אז למה הנשים 'נפגעות' והגברים לא? כי זה שמישהי אישה אוטומטית אומר שהיא נפגעת מסקס?

עם חשיבה כזאת לא פלא שאתה שוביניסט אבל כך גם אותן פמיניסטיות קיצוניות, שבאותו ראש כמו שלך בנושא. אתה גם צריך להבין שפורנו לא רק שונה מזנות, הוא בהרבה מהמקרים אף תחליף לזנות, גברים(או נשים) שיצפו בפורנו ויאוננו זה לא אלו שהולכים לזונות בדרך כלל, ולצפות בפורנו זה לא כמו ללכת לזונה ואף לא כמו בגידה, מותר לצפות בזה אפילו אם נמצאים בזוגיות, ואף מומלץ. אישה שאין לה בעיה לצפות בפורנו עם בן זוגה הרבה יותר אטרקטיבית בנושא ועם פוטנציאל מיני יותר גבוה בנושא מהבחינה הזאת מאחת שהיא מתחסדת מדי ופמיניסטית קיצונית.

I C E M A N 7

New member
להיות אישה ממעמד נמוך

ללא תואר אקדמי נחשב בארה"ב זה אכן לא כמו להיות רעבה ללחם לפני 200 שנה, אבל זה עדיין גזירת גורל כמעט ודאי של עוני ותלושי רווחה. זו המציאות באמריקה כיום, כך שההקבלה אינה רחוקה מהמציאות.

זה שפורנו הוא תחליף לזנות אינו הופך את הסחר-מכר לנקי יותר. זו טרפה וזו נבלה. אבל אם תקרא היטב, לא יצאתי נגד צריכת הפורנו ואפילו לא נגד צריכת הזנות. פורנו כמו זנות הם כורח המציאות. עניין של ביקוש והיצע. אני כולה לעגתי לניסיונות המגוחכים שלנו הגברים להציג את הסחורה הנשית המרצדת לנו על המסך כדבר הרואי, ניסיונות שהם לא יותר ממטלית לחה למירוק המצפון לאחר השפשוף.
תנצל חופשי אבל אל תזיין את השכל, זה בסך הכול מה שאמרתי.

Berethor

New member
מתי תבין שזה עניין של השקפה?

ולא אתה ולא הפמיניסטיות הקיצוניות ששטפו לך את המוח, לא יגידו לנו מה לחשוב או איך להתנהג, זה משהו שאפילו ממשלות ומנהיגי דת נזהרים בזה בחברות מערביות, על אחת כמה וכמה כמה פמיניסטיות קיצוניות ולא שפויות שאין להן שום סמכויות בנושא, סורי זה שהן נולדו עם כוס וציצי זה לא סמכות, ולא הופך אותן לצודקות לא יותר מגברים ולא יותר מנשים שלא מסכימות איתן. אני לא מצפה ממישהו עם חשיבה קיצונית כמו שלך להבין שפורנו זה הרבה פחות גרוע מזנות, ואפילו חיובי במסגרת הנכונה. בשבילך הכל רע, אני לא יתפלא אם תגיד שכל סקס עם גבר זה פגיעה וניצול של האישה, וזה גם משהו שמאוד נפוץ בפמיניזם הקיצוני, באותה מידה גם תטען שאישה בבגד ים זה תועבה ופגיעה באישה, מה הלאה? איראן? בני ברק? פימיניסטן? עצם חוסר היכולת של קיצונים כמוך להבדיל בין מיניות טובה או רעה, ובין רמות שונות של חומרה, זה חלק מפנטיות. אתם אלו שרואים סחורה מול עניכם, אני רואה שחקנים ושחקניות בסרטים למבוגרים, הבעיה היא בגברים ונשים עם חשיבה כמו שלך, לא פחות מאשר באלו שעושים דברים מיניים שנחשבים לפחות טובים. זה קיצוניות וזה קיצוניות.

עצם חוסר יכולתך להבדיל במישהו שהולכת לעבוד בזה מרצונה ומישהי שזה נכפה עליה, זה גם חלק מהקיצוניות שלכם, זה שאינך מסוגל להבדיל בין גבר או אישה שצופים בפרונו או אלו שהולכים לזונות או גי'גלו זה גם חלק מהקיצוניות שלכם. למה שלא תחסוך מאיתנו את בלבלו המוח ותגיד שלא רק פורנו הוא רע מבחינתך אלא גם כל דבר שקשור לסקס, או אפילו אוננות. לפעמים הגבול בין התחסדות לבין רוע מוחלט הוא מאוד דק, מה שנקרא מקיצוניות לקיצוניות, לכן כל כך קל לקיצוניים לעשות 'תמהפך' הזה, אפילו שה ראה מוזר. בעצם בגלל החשיבה הפמיניסטית הקיצונית שלך הפכת 'לחזיר שוביניסטי', בדיוק כמו שהפמיניסטיות 'הפכו' לשונאות גברים ואנטיסקס בגלל זה. ואל תבלבל תבצים שפורנו זה רק לגברים, מבחינתי אם אישה צופה בפורנו זה בונוס, עדיף על פמיניסטית ממורמרת ומתחסדת שנגד זה תאמין לי. בקיצור הרבה בלבולי מוח, אוניברסיטה זה "כמו לחם", לראות פורנו זה "כמו ללכת לזונה", אישה בלבוש חושפני או בלי כיסוי ראש זה כמו מישהי עירומה? יש עוד?

למעלה