בהמשך לSILVESTER

formersusan

New member
אני חולקת על דעתך,

ושוב חוזרת: ישנם דברים ואנשים בלתי ראויים לתגובה. ויש אנשים שנחסמים מהמסנג'ר שלי מסיבה זאת. (והמבין יבין)

alon114

New member
אתה לא מבין

היא בפורום שהרוב (אולי כולם מאז ששרונה עזבה) רוצים שתעוף. אף אחד לא ראוי לתגובה. מעניין. אני אישית אתעזר בסבלנות לפני שאני ממשיך הלאה עם התלונה שלי. נראה איך הדברים יתגלגלו.

formersusan

New member
רק הקולניים, חמוד

אין לך מושג כמה מסרים אישיים של תמיכה אני מקבלת... הביריונות היא במיעוט כאן.

babajos

New member
אחי זה לא נכון מה שאתה אומר

אני לא חושב שכולם רוצים שהיא תעוף, אני לא רוצה שהיא תעוף אני רק מפציר בה שתכבד את כולם על דעותיהם, זכותה להשתמש בשפה יפה אך רק על מנת להראות שדעתה היא הנכונה וההגיונית יותר, ולא על מנת שהיא תראה חכמה ותציג אאת הצד השני כלא מבין או בור זה כבר לא משנה מה. וגם שרונה לא היתה צריכה לעוף ולדעתי היא גם לא עפה, היא רק בחרה לא להגיב, אני מקווה שהשלב הזה יעבור והיא תשוב להשתמש בפורום על מנת שיעזור,אם זה במידע אישי, אם זה מחשבות אישיות, חוויות, טיולים, תמונות, מתכונים,היסטוריה,יהדות, חדשות ,ישנות, היא יכולה להעלות שאלות שמטרידות אותה ובעצם כל דבר שעולה על רוחה,וזאת על מנת להעשיר אותנו בידיעותיה, אך לא על מנת להכפיש אף אחד לא בקנדה ולא בישראל ולא בקזחסטן ובטח ובטח לא במיקרונזיה!!! ולכן אל לנו להעיף את סוזן מתוכנו אלא לעזור לה להתקרב אלינו גם אם היא מחזיקה בדעה משונה או להבדיל אנחנו עם הדעה המשונה. בקיצור כבוד הדדי וכל שאר האינפורמציה תתגמד פה לעומת התענוג שנקבל מכיבוד הזולת.

למעלה