בהמלצתכם

bell24

New member
בהמלצתכם

לאור הפרסומות הסמויות והלא סמויות לרשת נאש נאש החלטתי "לבדוק את הסחורה" כמו שאומרים אבל בגלל שאומרים שאם יש משהו רע להגיד עדיף לא להגיד בכלל אז אני אני לא יגיד והמבין יבין

DREAM111

New member
שלום לך בל

נהפוך הוא נשמח לשמוע גם אם יש משהו רע כדי שלא רק את תדעי אלא שגם אנחנו נלמד ואולי לא ניתקל באותה בעיה בה את ניתקלת. אשמח לשמוע את דבריך בנושא. תודה.

silvey

New member
לבל שלום,

נראה לי שגם בעלי החנות ירצו לדעת מה לא בסדר עם הסחורה שהם מוכרים בעיני בחורות צעירות כמוך. ולפי יחסם ללקוחות הם גם ינסו להיעזר בחוות דעתך על עיסקם. לידיעתך, באתר הזה אין פרסומות סמויות, הכל גלוי ופתוח. מי שקנתה ונהנתה, מדווחת ולהיפך. אם תיכנסי לארכיון תוכלי לראות שכשאנחנו לא מרוצות אנחנו מביעות דעתנו בקולי קולות, ואפילו היה נסיון להחרים רשת חנויות שמידותיה התכווצו על חשבון הלקוחות שעזרו לבנות אותה למה שהיא היום. מחכה לדיווח שלך

bell24

New member
תגובה והמלצה משלי

הבעיה לא היתה בסחורה ,לא נשארתי מספיק זמן בחנות כדי לבדוק אותה אלא במוכרת שלא היתה נחמדה וכנראה לא ממש רצתה למכור באותו יום אני הגעתי במיוחד לחנות שלה אחרי המלצה מהפורום והתאכזבתי לעומת זאת מצאתי את מבוקשי בחנות נחמדה ברחוב ביאליק ברמת גן שם היתה מוכרת מאד נחמדה וידידותית ויש להם מכנסים עד מידה 50 שם החנות לא ידוע לי כי על החנות יש המון שלטי חיסול ולא את שם החנות נדמה לי סיטי משהו אני מצטערת שאין לי את השם המדויק אבל אם מישהי תרצה אני יסביר איפה החנות ממוקמת

למעלה