בהמות´

Nanook

New member
אחרי מאה פעם?

נסה פעם וחצי! שיצא לי אני יגיד לך איך היה!

Necrophil

New member
היי לראשונה מטאליסט שלא מלכלך על

אלקטרוני (דוגמת טראנס בגלגול הפרמיטיבי יותר)! "דו הסט" הוא גדול כי הוא לועג לכל המבקשות להנשא: למי אכפת אם הוא אומר- "את שונאת אותי", בפזמון הוא מחקה את הכומר שאומר "האם תהיו ביחד עד שהמוות יפריד ביניכם" וכו´ וכו´ והתשובה היא "נייייןןןן!!!!!!!!!!!"

bercko21

New member
אם תקנה את הדיסק המקורי...

בחוברת של הדיסק יש תרגום לאנגלית למילים של השירים.

badphish

New member
עם אתה עושה

סימן של הייל ה****ר בהופעה שלהם אז האבטחה זורקת אותך החוצה

BlackShadow

New member
תפסיקו כבר!

כל להקת מטאל שנייה אתם מדרגים כנאצית! פנטרה הם נאצים, סלייר נאצים, בהמות נאצים, ועכשיו...גם ראמשטיין נאצים? נו באמת... למרות שלא הייתי מגדיר את מלמשטיין כמטאל בכלל, ולמה לעזאזל אתם חושבים שהם נאצים? הם רק שרים שירים על מחלות ומפלצות רובוטיות מפחידות.

Sham 69

New member
אממ .. מה הקשר ..

אין קשר בין המוזיקה של רמשטיין לזה שהמתופף שלהם נאצי .. הוא פשוט .. נאצי .. וזהו.

לא נאצים ולא כלום

אז קודם כל, ליישוב הויכוח הזה- בהמות´ לא נאצים. הם סתם מכוערים. אבל באמת. מכוערים סטייל טולוס. בררר... שנית- הרבה להקות לוקות בסממנים נאצים כי להיות נאצי זה מגניב וקשוח וזועם ומאוד מטאליסטי- אבל אין להן שום קשר לנאציזם, ושנאה מבוססת גזע מכל סוג. ספציפית לגביי בהמות´- הם לא נאצים ומעולם לא היו ולא טענו לנאציזם. היו מספר מגעים היפוטטיים בקשר לבואם לארץ (מי שזוכר את השמועות על ההופעה בחופש הגדול), אך ההופעה עצמה והמימוש הרציני של המגעים הותנה בכך שתלמה 6 יימכר טוב בארץ ואז הממונים (ע"ע ישי\רייבן מיודענו משכבר הימים), ייצרו את המגעים וההתחננות הדרושים. מסתבר שלא הייתה דרישה כל כך גדולה לבהמות´, ולכן, כך אומרות השמועות, התבטלה ההופעה.

ed555

New member
וואו אנילא מאמין כמה הרחיקו עם זה.

כולה ילדון אחד שחשב שהם אומרים בשיר אנטיקריסטן פונומינון white power ואפילו אחרי שהתברר לו שהוא טעה הוא המשיך לריב במקום לשתוק ולהודות שהוא טועה. אני מקווה שעכשיו השמועה הזאת לא תפרוש לה כנפיים..

אייס אופ בייס

לפי דעתי, אנשים פשוט מפחדים להודות שהם אוהבים את אייס אופ בייס אז אומרים שהם נאצים.

ed555

New member
חח..אייס אוף בייס נאצים??

לא היתה לפני כמה זמן בערוץ הילדים איזה תחרות והמנצח זוכה לפגוש אותם? אני זוכר את זה במעורפל אבל אני בטוח שזה היה..

Nightwish-boy

New member
אכן הייתה...

זה היה לפני די הרבה זמן ולפני ההודעה הרשמית של הבנים בלהקה שהם נאצים (אגב, אחד מהם היה בתנועת נוער נאצית. רק בשביל המידע) ותכירו בעובדות- המטאל(במיוחד הבלאק מטאל) האמריקאי, וגם בהמות´ מקושר לגזענות ולנאציזם. למה? כי זה נורא מגניב וקשוח ומזעזע. הכל עניין של טרנד. אם זה היה מזעזע לאהוב פילים (חס ושלום! פילים רולז!) הייתם רואים פילים על הגיטרות של להקות מטאל ופילים בהופעות. הבנתם את המסר? יופי, עכשיו תפנימו.

Zed off

New member
אוי שתוק כבר...

בהמות לא נאצים, ותודה כבר שטעית, הנקודה הבסיסית שלך שהם נאצים הייתה בגלל שחשבת שהם אומרים white power וכבר הסבירו לך שזה great in power, יש לי את הדיסק Thelema 6 ולמרות שאני לא אוהב להתעמק בליריקס, אחרי כל השטויות שאמרת קראתי את הליריקסים בחוברת ולא מצאתי שם שום מלל שמראה על נאציזם...אז דיי כבר לזיין את השכל...

Zed off

New member
אוי שתוק כבר...

בהמות לא נאצים, ותודה כבר שטעית, הנקודה הבסיסית שלך שהם נאצים הייתה בגלל שחשבת שהם אומרים white power וכבר הסבירו לך שזה great in power, יש לי את הדיסק Thelema 6 ולמרות שאני לא אוהב להתעמק בליריקס, אחרי כל השטויות שאמרת קראתי את הליריקסים בחוברת ולא מצאתי שם שום מלל שמראה על נאציזם...אז דיי כבר לזיין את השכל...

Bodom-child

New member
די עם השטויות

קודם כל אני לא מבין מה הקשר של הפורום הזה לאייס אוף בייס. חוץ מזה נאציזם כמו כל אידאולוגיה היא קודם כל אידיאולוגיה ולא טרנד ולא בולשיט. אנשים לא יאמצו לעצמם תדמית של נאצים ככה סתם ! ועוד משהו ההתנשאות שלך מתחילה להמאס עלי.

הממ

תראה אדוני הנכבד, כבר סיכמנו שבהמות´ לא נאצים, לא? ותפסיק לקשקש על זה שמטאל אמריקאי מזוהה יותר עם אנטישמיות וגזענות מכל סוג אחר- יש לך את אבאזאגורת´, דמונסי, כל הסצינה הצ´יליאנית, אנפישבנה סארקופאגו ומלקות´ הברזילאים וים של להקות אחרות שלא קשורות ולא מזדהות עם גזענות מכל סוג. שנית, ה"בנים" באייס אופ בייס לא הודיעו על כך שהם נאצים- המנג´ר ה-י-ה-ו-ד-י שלהם, יצא בהודעה שזה נכון שאחד מהבנים היה בצעירותו חבר בחבורת סקינהדס. וסקינהדס לווא דווקא מחוברים לאידיאולוגיה נאצית, למרות הדעה הרווחת. הם סתם אוהבים להרביץ.

תגובות לפה בבקשה ולא להודעה הקודמת

אם אפשר את התגובה להכניס פה ולא להודעה הקודמת, אני אשמח מאוד (קטע טכני עם ההודעות דרך האי מייל)...

Nightwish-boy

New member
תגובות קומוניסטיות להמונים!

דבר ראשון, אני לא מבין איך אנשים שכל החיים שלהם מתלהבים מבלאק "אמיתי" ומחשיבים ל"נחותים" או הומואים את כל מי ששומע פאוור או אביב גפן נגיד (אגב, יש לי חברה ואני לא שומע אביב גפן, סתם בשביל האינפורמציה) אומרים שאני מתנשא. זה פשוט אירוניה, ואני חושב שהפארודיות של משה666 פה מראות חלק נכבד ממנה. דבר שני, אם סקינהדס לא מחוברים לאידיאולוגיה הנאצית אז מי כן? נאציזם, פשיזם, כל החרא הזה הולך אצלם טוב מאוד. דבר שלישי, אתה באמת חושב שזה היה תמים שהם שמו מנג´ר יהודי? גם להיידר היה יהודי מחמד במפלגה. עוד מעט תאמר לי שהיידר אוהב יהודים. דבר רביעי- שאני מדבר על בלאק אמריקאי אני מתכוון לארה"ב, לא לבלאק הדרום אמריקאי. מי שלא הבין- חבל. דבר חמישי, נאציזם כן יכול להיות טרנד ובולשיט, כי יש אנשים שמאוד אוהבים להפחיד ולזעזע, ובשבילם זה טרנד (כבר נתתי קודם את הדוגמה על הפילים). דבר שישי, לא קשור בכלל, כנסו בבקשה לקישור בהודעה הזאת, ותתכוננו להיקרע מצחוק.

למעלה