בהמות´

Sham 69

New member
סקינהדס ..

אני מסכים עם CURSED סקינהדס לא קשורים ל"אידיאולוגיה" הנאצית .. הם באמת פשוט .. אוהבים להרביץ.

Sham 69

New member
אני אגיד לך למה חושבים שאתה מתנשא..

זה הרושם שאני קיבלתי לפחות .. פשוט מההתחלה שנכנסת לפורום ניסית להראות פה לאנשים את הידע שלך בפאוור ובסגנונות מטאל אחרים .. זה לא רע, ואני לא מפקפק בידע שלך, אבל אתה פשוט חושב שאתה מושלם, ואם אתה טועה אתה לא מודה בטעויות שלך .. כי אתה חושב שאתה בן אדם מושלם מדיי שלא טועה אף פעם .. ומבין גדול בז´אנר .. ותופס מעצמו בן אדם חכם גאון .. ומתנשא על אנשים אחרים פה שאולי מבינים ממך קצת יותר בנושאים המדוברים .. פשוט תפסיק כבר להתנשא .. זהו ..

Nightwish-boy

New member
רואים שאתה לא מכיר אותי...

אם תבדוק כמו שצריך תראה שכשטעיתי (כמו נגיד במכתב שלי באנגלית) אז הודיתי בזה. במקרה של בהמות´, אני באמת מצטער שאני לא מבין צרחנית, מה לעשות שאין לי את הכישרון הנדיר הזה, אבל זה לא מונע ממני לעשות את הקישור (המוכח) בין הבלאק הארה"בי לנאציזם. אין אף אחד מושלם, ומכיוון שלדעתי גם אין אלוהים אז שום דבר לא מושלם (מניסיון). אני לא מתנשא על אף אחד, בטח לא כמו שה"טרו" מתנשאים מעליי (פאתטי, אגב) ואחת המטרות בפורומים זה להפגין ידע... לא? שלך דור

Nomaed Dominus

New member
ואחת המטרות בפורומים זה להפגין ידע>

...ואחת המטרות בפורומים זה להפגין ידע.... חבל שאין לך אותו, אבל אתה בכל זאת מנסה לשכנע אנשים בדברים שאתה לא מבין... לפחות אם היתה יכול להמציא דברים חכמים על המקום, OK, אבל אתה מצחיק

a_duck

New member
בלאק ארה"בי??? בהמות´ פולנים...

והדיסק שדיברת עליו הוא יותר דאת´... ואני לא זוכר שהודית שאתה טועה אחרי שאמרת שכל השיר הם צועקים WHITE POWER ושרים על עליונות הגזע הלבן...גם אחרי ששמו כאן את הליריקה של השיר...פשוט המשכת להמציא שטויות ולעוות את המשפט ההוא... ואתה כן מתנשא על אנשים כשאתה אומר "אני היחיד שמבין שגריינדקור זה עלוב?"...

תודה על החלוקה לסעיפים

תודה על החלוקה לסעיפים, אגיב בהתאמה: דבר ראשון- זה שאני שומע בלאק "אמיתי" לא אומר שיש לי בעיה עם הקהילה ההומולסבית באשר היא, פאוור מטאל או אביב גפן. אני שמאלני מוצהר אוהב כל אדם, כל חיה ווסטלייף. דבר שני- סקינהדס יש לך בארץ. וסמוך עליי שהם לא נאצים. דבר שלישי- קשה לי להבין איך אתה משווה את היידר לאייס אופ בייס אבל אם במוחך המעוות-משהו זה עובד, מי אני שאפסול :) ד"א, ההבדל בין הזיקה היהודית של היידר, לבין הזיקה היהודית של אייס אופ בייס הוא בעובדה שאייס אופ בייס שמו יהודי כאחראי על הייצוג ויחסי הציבור שלהם. מה שאומר שהם לא משתינים בכיוון האידיאולוגיה שהייתה פעם נחלת רבע מהם. מה גם שיש סבירות שהבחורצ´יק ה"נאצי" פשוט התבגר ונטש את הנאציזם ואת קרחתו הבוהקת לטובת פילנטרופיה ובלונד גולש. דבר רביעי- אני חושב שזה דיי טיפשי להגיד שכל הסצינה הארה"בית בכל מה שקשור לבלאק נוטה לגזענות ונאציזם. העוול, ד"א, נעשה לדעתי בעובדה ששייכת גזענות בעיקר לארה"ב ואם אתה מכיר להקה אמריקאית שמנגנת NSBM, אני אשמח אם תודיע לי מי היא. ה- NSBM, ד"א, הוא ברובו נחלת אירופה. דבר חמישי- הנאציזם בהחלט נועד כדי לזעזע ולהפחיד אבל בשביל זה יש קורפס פיינט, דם, גרזנים והרבה מאוד ניטים ופרצופים מפחידים. ולמרות שאינטיליגנציה זה הדבר האחרון שאחפש בכל סצינת מטאל מכל סוג שהיא, אני חושב שהחבר´ה הקשוחים יודעים להבדיל בין טיפשות המתקשרת ליציר האופל, לבין טיפשות המתקשרת לגזענות (מה גם שהממש חכמים מביניהם, יודעים שהם מפסידים קהל יעד). ההתייחסות פה היא לא לאנשים כמו קריסטיאן ויקרנס מיודענו משכבר הימים שהספיק להתחתן ולהתגרש כמה פעמים בכאלה לחבר´ה באמת מרושעים וקשוחים נטולי שיער ארוך וקורפס פיינט. ההתייחסות פה היא בעיקרון ללהקות מחתרת שלא מוכרות לרוב שוכני הפורום הזה מלבד מספר בודדים שהערכתי הרבה נמצאת איתם.

הממ ניסיון להבין...

רק כרגע טרחתי לקרוא את כל הדיון הנ"ל... שייכת נאציזם לסצינה בארה"ב בגלל בהמות´...? תרשה לי להגיד לך שבהמות´ פולניים.. ואם היית שם לב לזה (או שאני פשוט לא הבנתי למה קפצת על ארה"ב), היה לך הרבה יותר קל להשמיץ את הסצינה הפולנית בכל מה שקשור לאנטישמיות (ע"ע גרייבלנד, לורד ווינד וכיוצא באלו).. ברכות חמות ושמאלניות.

למעלה