בהמות´

danvermic

New member
בהמות´

שלום לכולם אני קורא כאן את ההודעות כבר בערך חודש, אבל עד עכשיו עוד לא כתבתי הודעות, לפני כמה שבועות הייה כאן ויכוח האם בהמות´ הם נאצים?, הנושא דיי סיקרן אותי וזכרתי שלחבר שלי יש דיסק שלהם thelema.6(איך לא), לפני שבוע קיבלתי את הדיסק ואני ממש לא מבין על מה הילד שכתב שהם נאצים דיבר, נראה לי שלהפך, הם בכלל אוהבים יהודים,בעטיפה של הדיסק שלהם יש כתוביות בעברית, מישהו יודע למה? גם יש בדיסק שיר שקוראים לו the act of rebellion ובסוף השיר יש את המילים האלו - "TEO ENASHET ANAKELO HECATE SELOEN ES ESSEKAA ELOEONO TEE וכו..מישהו יודע מה המילים האלו אומרות? מישהו יודע האם זה עברית? ואני עדיין לא מבין איך הם נאצים, מה שבטוח הם עושים מוזיקה מעולה!

Nightwish-boy

New member
אני לא מתכוון לריב על זה עכשיו

אבל יש להקות נאציות שמעבירות מסרים בעברית כדי "שהיהודים יבינו". אייס אוף בייס, לדוגמה, שכבר הוכח שהם נאצית (ואפילו הבנים שם הודו בכך, ואחד מהם היה בתנועת נוער נאצית) שמו בשיר HAPPY NATION בהתחלה, בקטע שנשמע כמו לטינית, את המילים (העבריות) הבאות: "על כנפי הנשר, בעזרת השם, הייתי כאן לפני כולם, בינתיים אני אהרוג אותכם, הייתי כאן לפני כולם". נשר, למי שלא יודע, זה ה-סמל הנאצי. אז לפעמים כתובות בעברית לא בדיוק מביעות אהדה ליהודים... שלך דור

Nanook

New member
מסתבר!

רק מה שהכי מפחיד אותי שגם היהודים האמריקאים נאצים - אני במו עיני ראיתי את הסמל נשר בתוך בית כנסת! עולם אכזר!

November rain

New member
אממ...

אייס אוף בייס לא שבדים בכלל?... בכול מקרה, הקטע בשיר שכביכול בעברית זה שטויות, הם באמת נאצים אבל השורה הזאת שכביכול נאמרת שם בעברית זה בולשיט אחד גדול, שמעתי את זה פעם, ואנשים רק מחפשים סימנים לזה שחברי הלהקה נאצים.

Nanook

New member
לא חסר להקות נאציות

או להקה אם כל דעה אחרת - היה לנו את הדיון הזה בקשר ללהקות נאציות אז בואו לא נחזור עליו

yoni162

New member
ואתה יודע מה מפחיד אותי?

חח באתי לענות לך אבל אז קלטתי שאתה בעצם מסתלבט עלי...קטעים...

Nanook

New member
האמת שלא ממש

לא ממש חשבתי על מה שכתבתי סתם כתבתי זכרונות ילדות :) לא שאני כבר לא ילד...

Nightwish-boy

New member
הכוונה הכוונה

מכיוון שאנחנו יודעים שאייס אוף בייס נאצים אז "נשר" זה לא בדיוק מסמל את האמריקנים... ואגב, הסמל של ארה"ב זה לא נשר, אלא עיט. דומה אבל לא בדיוק.

Fudghe_boy

New member
איזה שטויות

בקושי קיים נאציזם באמריקה יש אומנם את הkkk אבל במדינות אחרות באירופה יש הרבה יותר נאציזם וחוץ מזה יהודים אמריקאיים נאצים ? האם ידעת שנשר זה גם סימלה של ארה"ב ? וחוץ מזה לא כל נשר מעיד על נאציזם

bercko21

New member
מעניין אותי...

שדווקא רמשטיין שהם שרים בגרמנית שירי מרש כאלה, כוחניים, לא מצאתי שום רמז לזה שהם בעלי דעה שלילית עלינו...

Reckoning Day

New member
שיר מדהים!../images/Emo59.gif

והכי כיף לרקוד לצליליו המטורפים..קצת מזכיר טראנס בחלקו (נא לא לזרוק עלי כסא)..

Nanook

New member
*זורק כיסא עליך*

לפי דעתי סתם שיר מעצבן! אני משתגע שאני שומע את - DU, DU HAST!, DU HST MISH! זה בפסקול של המטריקס

Reckoning Day

New member
אולי..

תנסה לרקוד את זה כמו משוגע באיזה מועדון עם עוד כמה אנשים..יש בשיר אנרגיות..כמה שאולי הוא מעצבן אחרי ששומעים אותו מאה פעם ..סתם ככה.. ד"א הכסא לא פגע ..נכון שאתה מאושר עכשיו?

למעלה