בהלת הLBRP

jock

New member
אין לי מושג

אני לא מצליחה לפתוח את הקובץ... אבל מוסורסקי אמר שיש בעיה עם התמונה שם, אז אני מניחה שיש תמונה.

P o M i K i

New member
god form, אין לי את התמונה על

המחשב ולא צלחתי להעביר את התמונה מהוורד לקובץ, אז אני ינסה לשים אותה כקובץ וורק שונה, אולי את זה תצליחי לפתוח...

jock

New member
יש משהו רע בשירשור הזה...

אני גם לא מצליחה לפתוח קבצים (חוץ מה-PDF ששמו שם) וגם אי אפשר להקפיץ... בכל אופן, לא הצליח....

jbu

New member
לא נראה לי../images/Emo4.gif

אתם לא מצלחים להקפיץ מכיוון שצריך תוכן מעל 10 תווים ואחרי 72 שעות אי אפשר להקפיץ יותר. אני יחפש מסמך עם כול התנועות והמשמעויות של להם ברגע שיקנו לי דיסקים ואני יצליח להוריד עומס הדיסק הקשיח שלי אחרת הוא יתקע רק מחיפוש. אני מוסיף כמה דברים בשביל אפור שאני רוצה שאתם תקראו ושם תמצאו את התשובה שלכם, אם תפעילו מחשבה. הינה מה ששטלטל כתב: " טכס ה-LBRP הוא כנראה הטכס המאגי המפורסם ביותר. במקור הוא הובא לציבור ע"י אליפס לוי ובתקופת מסדר שחר הזהב הוא עבר עיבוד לגוטיות של לוי לטכס מודרני ו"קליל". מטרת הטכס הוא שינוי עצמי - הפנטגרם מייצג את המאג ומטרת כלל טכסי הפנטגרם היא לתת למאג צורה לשפר את עצמו. מומלץ לכל מאג, בתחילת דרכו, להשתמש בטכס זה (סימן אדמה גירוש), במשך שנה ע"ב יום-יומי לפני מעבר לטכסים אחרים (ובייחוד טכסי ההקסהגרם - טכסים חיצוניים לחלוטין). הסימנים לטכס הפנטגרם הכללי הם: סימן ראשי גירוש - לדחות (פיתויים ותשוקות), להרחיק (פחד), להגן (נזק נפשי), לשנות (תכונות אופי) וכו´. סימן ראשי זימון - לשפר (תכונת אופי), להשיג (יכולת מנטלית), לגרום לפעולת התת-מודע (להשגת מטרה) סימנים משניים: נפש - חוזק נפשי, אויר - מחשבה, מים - רגשות, אש - רצונות/תשוקות, אדמה - חומרי/תכונות אופי במהלך הטכס משתמשים במילים יהוה, אדני, אהיה, אגלא. כל מילה מייצגת יסוד, וכל מילה בת 4 אותיות (הטטרד - האיזון האלוהי והמייצג). יהוה ואדני מייצגות את האיזון הנ"ל, נקודת היציאה של המאג, אהיה (שהמשמעות שלה מספיקה) מייצגת את הרצון לשינוי (משמעות נומרולוגית מעניינת משהו - 1 5 10 5, המייצג הוא המיקרו והעמודים הם 1 ו-10, ההתחלה והסוף. הערך הוא 3 - האיזון), והמילה האחרונה [*]אגלא (אתה גיבור לאלוהים אדוני) (שוב, משמעות נומרולוגית מעניינת - 1 3 3 1, והערך הוא 7 - הטטרד עם האיזון האלוהי). טכס כולל המשפיע על כלל הרבדים הפנימיים של המאג הוא SRP (Supreme Ritual of the Pentagram( ולאחר הבנת ושימוש בטכסי הפנטגרם הנמוכים ממולץ לעבור אליו. ([*]נומרולוגיה של אגלא - הערך הוא 8 - האינסוף (ולא 7)) ...המשך יבוא

THE gray

New member
נחמד ביותר..

למדתי משהו חדש... הנה התמונה שאמורה להראות את הדרך שבה עושים את צורת האלוהים

THE gray

New member
נחמד ביותר..

למדתי משהו חדש... הנה התמונה שאמורה להראות את הדרך שבה עושים את צורת האלוהים

jbu

New member
...המשך

אני מוסיף קובץ שכדי שתוסיף אותו למאמר שלך ועוד אתר על הנושא , בנוסף אני ממליץ לך לקרוא את הספר "Fortune, Dion - The Mystical Qabalah" מאתר של הנזיר, אבל זה יותר כדי ללמוד בכללי.

jbu

New member
מצאתי אותו אבל

אני לא יכול לעלות אותו כי הוא לוקח יותר מידי, תן לי את הדואר שלך בפרטי ואני ישלח לך אותו, גם כדי שתחפש את הסמנים ברשת, פעם מצאתי אתר עם יותר מידע אבל איבדתי אותו...

למעלה