בהלת היקי!!!

m a t a n z

New member
בהלת היקי!!! ../images/Emo5.gif

תקשיבו, אני צריך עזרה דחוף. אני בן 16 ואני דו. יש בן אחד שאני והוא מידיי פעם עושים סקס (בלי חדירה). אז אתמול בלילה הוא בא אלי ועשינו את זה. אחרי שהוא הלך הסתכלתי במראה, וראיתי היקי גדול ומפחיד. נכנסתי לפניקה ולא ידעתי מה לעשות...בעצם אני עדיין לא יודע מה לעשות... מה אני אגיד להורים שלי? הם ראו אותי ב-12 בלילה...ואז לא היה לי היקי... והיום יש לי??? מה לעשות? יש דרך להעביר את ההיקי או להסתיר אותו לגמרי???

Sashoosh

New member
נמנמנמנמנמ...

האמת שאני לא מכירה דרכים להסתרת היקי... זה יהיה כל כך נורא אם ההורים יגלו שיש לך אחד?! בכל אופן, מה שלא יהיה... בהצלחה...=]

Duke Tear

New member
מה הבעיה אינעל הבוק?

1. אתה יכול ללכת לידידה ולחזור ואז יחשבו שזה ממנה (רק ביגלל שאתה פרנואיד ) 2. אתה יכול לשים דבר מאד מאד נדיר שלא הרבה אנשים שמעו עליו ,קוראים לזה מייק אפ !! וקונסילר!!! ומיליוני נשים שמות את זה! וזה יכול להסתיר גם את האיקי שלך! ופעם אל תעשה היקי בלי אמצעי הגנה

resputin

New member
לכן מזהירים אנטי היקי'ז ../images/Emo3.gif.

אתה לא יכול להגיד ששיחקתם 'אמת או חובה' או משהו ומישהי קיבלה חובה לעשות לך היקי? זה מה שאני עשיתי פעם. או שתנסה להחביא אותו עם כלמיני סוגי איפור. אךך, איפה החורף והגולפים? :p קיצר, להבא תגיד לו שאם הוא עושה לך היקי אתה מוריד לו את הלשון.

למעלה