בדר"כ אני לא מאלו

סלוניק

New member
לא מאמין.

היות ובד"כ המפלגה המחזיקה בתיק האוצר מנהלת אותו גם מתוך אינטרסים פוליטיים (דהיינו, יותר תקציבים והנחות למשרדים שהיא מחזיקה בהם גם כן) האינטרס של קדימה להחזיק את משרד האוצר בידיה הוא גדול מאוד.

עמיר פרץ - הצחקתם אותי!

חבר'ה צר לי לאכזב אותכם,אבל עם כל הכבוד לעמיר פרץ,עדיין מדובר באיש עם איכויות לא בשמיים. הבחור לא יכול לקבל את שר האוצר\בטחון זה גדול עליו! למשרדים אלו דרושים אנשים ברמה אישית יותר גבוהה. עם כל הכבוד למר פרץ,אני חושב שהוא צריך לשים לפניו אנשים איכותיים,לדוגמא בוז'י הרצוג. כלומר,לתת את התיקים הבכירים יותר לאנשים כמו בוז'י אנשים איכותיים או אפילו לברוורמן השחצן והמגעיל,שעמיר יקח את שר הבריאות או עבודה ורווחה. זה פשוט גדול עליו.

אז ככה:

שטרית: חכם,שקול,מקצועי,בעל נסיון. פרץ: לא חכם גדול(בוודאי לא טיפש),לא מקצועי,קיצוני בדיעותיו החברתיות(לא טוב בשום תפקיד מישהו קיצוני),מניפולטיבי,שכונתי,לצערי תמיד ראה לנגד עיניו ורצה ליישם את עמדותיו ואמונתיו והעדיף לעשות זאת על פני טובת המדינה. לצד זה אני חושב שצריך לחיות בפיוס ולחתור לאחדות לאומית,אך עמיר פרץ חייב להבין כי הוא איננו יכול לשבת במשרד האוצר\בטחון\חוץ.

שטרית שהיה יד ימינו של עושק העניים?

חכם,שקול,מקצועי,בעל נסיון? אתה בטח צוחק עלי, לבן אדם הזה לא הייתי נותן להיות אפילו חבר כנסת זוטר. אם זה היה תלוי בי הוא בכלל לא היה נכנס לכנסת. הבן אדם המרושע הזה שקרא לעניים "פראזיטים" ושלח אותם לחפש אוכל בזבל, לא ראוי בכלל להיות חבר כנסת, בטח לא שר, ובטח ובטח שלא שר אוצר.

אבן 11

New member
אתה מדבר על מאיר שיטרית?ממתיק

פעם הוא היה מורה בבית ספר- והוא התגאה בראיון טלויזיוני שהוא היכה תלמיד.אדם שמכה תלמיד אינו ראוי להיות שר בממשלת ישראל.

ברור שאני מדבר עליו

האיש הזה שהיה יד ימינו של נתניהו עושק העניים, קרא לעניים "פארזיטים" ושלח אותם לנבור בפחי האשפה, ועכשיו הוא רוצה להיות שר אוצר.

אבן 11

New member
רק לא הוא.

זה רק מחזק את הדיעה של רבים כאן, שעמיר פרץ חייב להתעקש על תיק האוצר בכל מחיר.

Azazel

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"שטרית: חכם,שקול,מקצועי,בעל נסיון" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Lord Buksht

New member
../images/Emo45.gif

ממשלה חברתית יכולה להיות קרש ההצלה של מדינת הרווחה...

למעלה