בדרך........

עייפי

New member
בדרך........

טוב אז אני שמח לבשר בדרך ל-48 שעות בלי כלום (גם בלי אלכוהול) מרגיש סמרטוט אבל חיובי............. וכוכבית רק רציתי לשאול (אם זה בסדר מבחינתך) איזה סמים עשית כי גרמת לי לחשוב אולי גם אני צריך להגיע לאיזה משהו כזה אולי זה יכול לעזור שיש עוד אנשים סביבך באותו מצב.....

עייפי ../images/Emo70.gif

קודם כל אני מאד שמחה בשבילך ומאחלך לך שתחזיק מעמד. בקשר אלי, בוא נומר שחוץ מאלכוהול - הכל. אבל זה לא משנה כי לכפר גמילה באים אנשים להיגמל מכל מיני סמים. יש כאלו שמסמים קלים, אלכוהול, כאלה שמסמים קשים וכאלה שדרך בית-משפט. לשם לא באים להיגמל פיזית, אלא לעשות שינוי בהלך המחשבה ובדרך חיים. אתה יודע, הגמילה הפיזית זה רק השלב הראשוני, אבל הבעיה האמיתית היא אצלנו, שזה מה שמוביל אותנו להשתמש כל פעם מחדש. המוטו שלי שם זה בשביל להפסיק לסבול - צריך לסבול. מי שעובר שם את המשברים ונשאר שם, סביר להניח שיעבור אותם גם בחוץ. אני בכל אופן הגעתי לשם אחרי אין ספור נסיונות גמילה, אחרי שראיתי שכמה שאני מנסה, אחרי כמה ימים אני חוזרת להשתמש, הגעתי למסקנה שאני זקוקה לכח גדול ממני וגם להתרחק מהסביבה הקרובה. אבל כל זה אחד זה משהו אחר, ואני מכירה הרבה שהפסיקו דרך קבוצות תמיכה. כל אחד ומה שמתאים לו, כל אחד והדרך שלו. אני לא מכירה את הרקע שלך, ועד כמה הרצון שלך חזק, יש כאלו שצריכים ללמוד בדרך הקשה, אלו הרגישים כמוני, ויש כאלו שדי להם להבין מהראש ו"להתגלח על זקנם של אחרים". אז תחליט לאיזה סוג אתה משתייך. מה שאני יכולה להגיד לך אחרי 10 שנות שימוש זה ש"חבל על הזמן", כל נפילה כואבת מקודמתה, ולבסוף תמיד מגיעים לאותו מקום- גמילה. אין מה לחפש שם, ותאמין לי שאם כן היה, לא הייתי חוזרת משם לעולם. אז אני באמת מקווה שעזרתי לך ושתהיה מספיק חזק וחכם להפסיק עם השקר הגדול הזה- הסמים. מאחלת לך המון הצלחה, תדע שאתה סובל למען מטרה נעלה שזה החיים שלך. לא קל לצאת מסמים, אני מבינה אותך-אבל תראה כמה זה אפשרי!. תמיד תזכור שמגמילה לא מתים- מסמים כן, ואל תשכח שאתה לא לבד. הרבה כוחות! מקווה שעזרתי לך.

בדדי

New member
../images/Emo24.gifכוכבית,עייפי

ממש ריגשת אותי עם מה שכתבת ואני כל כך גאה בך מחמם את הלב.....כוח הרצון האומץ לקחת אחריות ולשנות את החיים... עייפי... אמנם לא שאלת אותי, אבל אני גם אספר לך על מנת להראות לך שזה אפשרי ועל מנת לחזק את העניין שכל אחד יש לו את הדרך שלו אני הייתי במשך 15 שנה מכורה לאלכוהול וכדורים,ואת הגמילה שלי עברתי בעזרת טיפול פסיכולוגי צמוד בשילוב פסיכאטר במשך שנה , זאת הייתה השנה הקשה ביותר בחיי אך היום אני מבינה שכל יום שם היה מתנה... אח שלי לדוגמא היה מכור לסמים והוא קיבל זעזוע רגשי שיום אחד הוא כמעט מת מזה, והוא החליט בכוחות עצמו שלמענו ולמען הילדים שלו הוא מפסיק... פשוט ככה יום בהיר אחד לקח החלטה ונגמר.... אז אני מקווה שהסיפורים יעזרו לך מאחורי הסיפורים יש אנשים כמוך בהצלחה...... ומקווה שה-48 שנות יהפכו ל-72 ועוד יום ועוד יום ...יום אחרי יום.......

../images/Emo20.gifשיתופון ותגובה לבדדי

היום היה טקס בוגרים בקהילה שלי, זה מן טקס כזה שמחלקים בו מדליות לאלו שסיימו את המסלול (אני כבר קבלתי לפני כמה חודשים). לא יודעת למה, אולי בגלל ציפיות יתר, אולי בגלל התחברויות ההרגשה שלי היתה שם לא טובה ולא כל כך מצאתי את עצמי. למרות שהכל היה מושלם, הקבלת פנים, האנשים, המקום, ואני יודעת שהייתי אמורה לקבל שם כוחות, חזרתי עם הרגשה לא הכי טובה. ולבדדי, אני רוצה לומר לך שלפני שיצאתי מהבית, פתחתי את האתר וקראתי את מה שכתבת, ובגלל שמהרתי לטקס והייתי באיחור אז הספקתי לשלוח לך - חיבוק ו-YOU
I שמאד הרגיז אותי שהוא הפוך ושאני לא יכולה לתקן אותו (אז אני שולחת לך אותו עכשיו נכון, אני מקווה). בדרך כשנסעתי חשבתי מה אני יכולה לומר לאדם שכל כך עוזר לי, כל כך דיברת אל השפיות שלי ביומיים האלו, שכל פעם שהיה לי עצוב והרגשתי את מה שהרגשתי, אני פותחת את הפורום קוראת את המילים החזקות שלך שכתבת לי, שכל כך מדברות אלי, ומקבלת כוחות, וביטחון להמשיך הלאה!. אז רוצה שתדעי שדרך אנשים כמוך אני מקבלת חזרה את האמון שאבד, מקבלת כח ותיקווה!. ואין לי מילים לתאר עד כמה אני מעריכה את הדרך שאת עושה, חוץ מלומר לך שאת ג ד ו ל ה ! ושיש לך הרבה על מה להיות גאה בעצמך!.
-

בדדי

New member
../images/Emo39.gif

חממת לי את הלב, שמחה שמצליחה לעזור את יודעת פעם תורי לאהוב ופעם תורך... אנחנו כולנו כאן צועדים בדרך דומה נלחמים בשדים שמרקדים לנו בפנים ולכן מבינים אחד את השני הרבה מעבר למילים... לוקחת את המילים החמות שלך ומכניסה אותן עמוק פנימה... תודה לך....

עייפי

New member
חמודייייייים!!!!!!!

טוב אז דבר ראשון.......תודה ...תודה ושוב תודה ולא על העידוד ולא על האהבה (ברבורה האלופה) אלה על זה שאתם משתפים אותי בחיים שלכם (ולא בחלקים הקלים) תבינו סביבי גיבורים שרק נופלים אז הרבה לדבר בצורה כנה לא יצא לי ולכן רוב החיים אני לומד בדרך הקשה (וגם בזה אני לפעמים לא טוב) דיי כמו שתארת מקודם על עצמך כוכבית....אני חושב שאני מתחיל להבין דברים שהיה לוקח לי עוד כמה שנים טובות של סטירות להבין ......אז תודה!!!! והדבר השני הוא שעברנו כבר את מחסום ה48 שעות עכשיו אנחנו כבר בשלושה ימים+ הבעיה היחידה היא גורם מאוד מכריע בחיי הסמים שלי והיא מיכל (אני והיא דראגבאדיז) ולמי שלא הבין סקס סמים ורוקנרול ואני יודע שהיא הדבר היחיד שיכול ליגרום לי לעשות.......האמת שאני דיי חולה עליה בנוסף להכל ....עכשיו חשבתי בהתחלה אולי אני ינסה ליגרור גם אותה החוצה מהסמים האלה אבל היא "גיבורה" "לא רואה בעניים" להפסיק היא ממש לא בקטע מבחינתה הכל "בקטנה" בקיצור אני מפחד מהרגע שהיא תגיע עם שקית הפתעות בשבילנו חבתי אולי אני רק ישתה אלכוהול (ואלכוהול זה לא סוג פראייר ) אבל .......הסיטואציה גם בעייתית (למשל היא דלוקה מהתחת ואני....מה...אני לא ידלק ...אין מצב שלא) ...................................טוב ניתקעתי אין לי יותר מה ליכתוב ........ הבנתי עוד משהו היום המלחמה הזאת עוד תעלה לי בהמון שבויים ...............

יתכן שאני טועה אבל כל עוד

תהיה בסביבה של סמים ומיכל בעיקר- יהיה לך קשה עד בלתי-אפשרי להחזיק מעמד...והלוואי ואתבדה. אני כאכלנית כפייתית יודעת שכל עוד יש בהישג ידי ממתקים ומאפים קורצים - אני ממשיכה ליפול.. מאחלת לך הצלחה מהל ה-

אהבה קטלנית../images/Emo14.gif

קשה להפרד מהרגלים הרסניים, ממה שאנחנו מכירים ורגילים ולהתחיל דבר חדש. מיכלי באה בעסקת חבילה עם הסמים... מתאים לך? לפעמים הבועה שאנו נמצאים בה מתפוצצת ואנחנו נופלים חזק למציאות הכואבת. היו לי בחיים מספר מערכות יחסים הרסניות, היה לי נוח בהם, אבל כשוויתרתי עליהם הבנתי כמה חלשה הייתי בהם... היום אני מעדיפה להיות לבד משלהקריב את עצמי על מזבח ה"אהבה". אוהבים אותך.

למעלה