../images/Emo20.gifשיתופון ותגובה לבדדי
היום היה טקס בוגרים בקהילה שלי, זה מן טקס כזה שמחלקים בו מדליות לאלו שסיימו את המסלול (אני כבר קבלתי לפני כמה חודשים). לא יודעת למה, אולי בגלל ציפיות יתר, אולי בגלל התחברויות ההרגשה שלי היתה שם לא טובה ולא כל כך מצאתי את עצמי. למרות שהכל היה מושלם, הקבלת פנים, האנשים, המקום, ואני יודעת שהייתי אמורה לקבל שם כוחות, חזרתי עם הרגשה לא הכי טובה. ולבדדי, אני רוצה לומר לך שלפני שיצאתי מהבית, פתחתי את האתר וקראתי את מה שכתבת, ובגלל שמהרתי לטקס והייתי באיחור אז הספקתי לשלוח לך - חיבוק ו-YOU
I שמאד הרגיז אותי שהוא הפוך ושאני לא יכולה לתקן אותו (אז אני שולחת לך אותו עכשיו נכון, אני מקווה). בדרך כשנסעתי חשבתי מה אני יכולה לומר לאדם שכל כך עוזר לי, כל כך דיברת אל השפיות שלי ביומיים האלו, שכל פעם שהיה לי עצוב והרגשתי את מה שהרגשתי, אני פותחת את הפורום קוראת את המילים החזקות שלך שכתבת לי, שכל כך מדברות אלי, ומקבלת כוחות, וביטחון להמשיך הלאה!. אז רוצה שתדעי שדרך אנשים כמוך אני מקבלת חזרה את האמון שאבד, מקבלת כח ותיקווה!. ואין לי מילים לתאר עד כמה אני מעריכה את הדרך שאת עושה, חוץ מלומר לך שאת ג ד ו ל ה ! ושיש לך הרבה על מה להיות גאה בעצמך!.
-