בדרך לשום מקום!!!

ליזי1983

New member
בדרך לשום מקום!!!

חבר יקר ורחוק שלי!!! זה שנתיים שאיני מוצאת את עצמי כשם שאינני מוצאת שם אותך. עזבת את הארץ, עזבת אותי ובלי מנוס נוסף נעלמת מחיי. בהתחלה עוד חלמתי שתשוב אך כמו אבא קמת הלכת בלי שוב. יודע את הפחדים החששות והחרדות שלי נתת לי שוב להיות לבד. זה מפחיד, אין לך מושג עד כמה. הלכתי בעל כורכי בדרך הבוגרים לבד ביודעין שאין לי את הכח להתמודד עם הבאות. או יותר לנכון לפחות כך חשבתי. הייתי זקוקה לך ונותרתי לבד כמו בסיוט הכי נורא שלי. האמנתי לך כשאמרת שתיהיה שם תמיד. מן אח גדול שייגן כשצריך וכמאהב שיחמם בלילות הקרים. אך במקום קיבלתי את הדלת ניתרקת בפרצופי ומכריחה אותי לקום לבד בכוחות עצמי. לומר לך את האמת? אני אפילו כבר לא כועסת. כאב לי פעם אבל היום זה כבר בעבר. כותבת לך מכתב זה כאות תודה. תודה שנטשת, תודה שעזבת ותודה שהכרחת אותי להיתבגר סוף כל סוף. חייתי באשליות זה שנים וכבר הגיעה שעתי להפוך לאישה!!! והיום, אני אישה, בכל רמך אבריי אני אישה. אוהבת כואבת וחולמת בתור אישה. ולא, אני כבר לא הילדה שלך, אני האישה של עצמי. עודני אוהבת אך כבר לא כואבת. תודה על כאב האתמול שהוביל לחוכמת ההווה!!! תודה!!! ממני אהובתך הניצחית: ליזי.ק.

אני האישה של עצמי../images/Emo45.gif

אחת המעלות הגדולות ביותר שבן אדם מגיע אליהן היא כמו שאמרת: להפוך את כאב האתמול לחוכמת המחר לא להיות תלויה באחרים. לאהוב אותם בזכות מה שהם, לאהוב את עצמך על מה שאת ושוב, כמו שאמרת, להיות האישה של עצמך. כל הכבוד לך על זה

למעלה