בדרך לניצחון...

AscendedSaiyan

New member
בדרך לניצחון...

עשיתי הכל חוץ מלמצוא את ה 25 קפסולות (עוד שתיים) ואז אני יכנס למשחקי סל ... אבל הקטע הוא שהעלתי את טרנקס וגוקו ל50 ועכשיו אני בדרך עם ווג'יטה ואז אני יעשה עם פיקולו וגוהן... אז השאלה היא... -רוצים שכאני יגיע למצב הזה.. לפני משחקי סלל שכולם רמה 50 להביא לכם את השמירה?

ashkeloni

New member
לא

כמעט כל הפורום כבר סיים את המשחק ואלו שלא סיימו בטח רוצים לשחק אותו בעצמם...

AscendedSaiyan

New member
לא פשוט...

אנשים כתבו שאני יביא את השמירה וגם מי שגמר לא לכולםפ יש עצבים לעבוד עד רמה 50 אצל כל הדמויות?!

Linkey-Whinkey

New member
משהו ששמתי לה אליו במשחק (באג)

אם דוחפים לגוהאן מספיק קפסולות יהיה לו 100 סטרנג' טבעי, וזה יהפוך ל110 כשהוא סופר סאייאן, אז ייצא שכשהוא ס"ס2, הוא ייחלש... די דפקטיבי אם תשאלו אותי...

AscendedSaiyan

New member
זה לא בדיוק באג...

זה בגלל ההצגת נתונים של המשחק גם אני שמתי לה לזה כי פעם שעברה ששיחקתי (לא עכשיו שהתחלתי מחדש ) השקעתי מא בגועהן וכשהגעתי איתו לרמה חמישים אז הבאתי לו קפסולות ובקרב נגד סל שהוא סס רגיל הוא קרע אותו וזה שזה מציג אותו כמושלם.... (סס2 -הכל 100%) לא אומר שזה הכח שלו... אולי עכשיו שאני יגיע לשם אני יסתכל על הניסיון או משהו ויראה עם יש שוני...

AscendedSaiyan

New member
דיווח מצב על המשחק!!!

גם ווג'יטה רמה חמישים!!! 2 נישארו אבל אני יוצא להיפרד מידידה שטסה.... אז..... אני יסיים מחר!! ד"א שאלה... כולכם מבינים מה הכינוי שלי אומר?!

Linkey-Whinkey

New member
לאאאאאאאאאאאאאעעעעעע!!!

כולנו במקרה פספסנו את כל סאגת סל איפה שאומרים אסנדד סאיין כל מילה שניה

URNFS

New member
אוקי,WTF איז אסנדד סאיין?

עוד משהו שהאמריקאים המציאו? (כמו "אולטימט סופר סייאן"? אוכ')

ashkeloni

New member
טוב....

אני לא יודע איך קוראים לזה ביפנית...אבל באנגלית זה ULTIMATE SUPER SAIYAN או אסנדד...זאת לא המצאה...פשוט ביפנית יש לזה שם שונה...

URNFS

New member
האמת לא ממש.

הם פשוט קוראים לעצם "סופר"+השם שלהם.(לדוגמא "סופר וג'יטה,סופר טראנקס") פשוט אני כבר רואה כשבעברית יגידו "סופר מקיטה" כולם פה יקפצו ויענו "מה? סופר מקיטה? מה הם עשו לאולטימט? כלכך קשה לתרגם?" אז הנה,אני מזהיר אתכם מראש

bebi vegeta1

New member
דווקא עם וג'יטה הוא אמר בעצמו

"I'm super vegeta" אז יקראו לזה סופר מקיטה האגדי

Linkey-Whinkey

New member
אסנדד סאיין

זה מה יש כשתראה ברקים (אין לי דרך אחרת לתאר את זה), אבל לפני ס"ס2

bebi vegeta1

New member
זה

super X כמו שוג'יטה הפך מול סל(הצורה לפני פרפקט) לסופר וג'יטה וגם טראנקס הפך לסופר טראקנס זה אסנדד ס.סאיין

ashkeloni

New member
חחח...

אל תחשוב שאתה מבין פה יותר מכל האנשים בפורום על הסידרה... בשביל אחד שהצטרף לפורום רק השבוע ותופס גובה יש לי עצה בשבילך... תנסה לא לחשוב על עצמך יותר מדי...זה לא טוב לשכל...

AciDBreeZe

New member
כן אבל...

מה החוקים בקשר לאלה שבפורום הרבה זמן? להם מותר לפתוח את הפה? הוא סה"כ מנסה לעזור, זה לא כאילו הוא מתנשא או משהו לא תיהיה ילד קטן.

ashkeloni

New member
סליחה...

אבל הוא מדבר כאילו הוא חושב שהוא היחיד שמכיר את המושגים בסידרה...

AscendedSaiyan

New member
אבל.. אסנדד סאיין זה לא זה....

זה הצורה שהם רק מנפחים את השרירים... ונהיים יותר איטיים... (כמובן שכשבחרתי את הניק ניים החשבתי את עצמי לסיין ממש חזק ככה שזה לא משנה
) אין לזה שום קשר ללהיות בין ס"ס ל ס"ס2 גוהן שהפך ל ס"ס2 לא הפך לאסנדד סאיין

sonkun

New member
טוב נמאס לי מזה אז אני מגיב

Super Saiyajin = SSj Ultimate Super Saiyajin = USSj Ascended Super Saiyajin = SSj2 Super Saiyajin 3 = SSj3 זהו! סופר סאיין רגיל זה כמו שגוקו הפך בקרב מול פריזה. אולטימאט סופר סאיין זה שהוא מנפח את השרירים, כמו מיראי טראנקס. אסנדד סופר סאיין זה עם הברקים והשיער המוגבר, כמו גוהאן נגד סל. סופר סאיין 3 זה עם ההקרבה שיער ובלי הגבות, כמו גוקו וגוטנקס. כמה אפשר להסתבך בכזה דבר שטותי

AscendedSaiyan

New member
sonkun כמה שטויות בהודעה אחת....

תקלוט... אסנדד סאיין זה לא סופר סאיין שתיים!!! אפילו בסרט ובמשחק שניהם הולך ככה בקרב של סל וטרנקס לאחר הקרב של סל ווג'יטה לאחר שיצאו מה"היפרבוליק טיים צ'יימבר" סל: חה חה חה חה, אתם חושבים שאתם יותר חזקים? כל מה שעשיתם זה לנפח את השרירים שלכם (פאמפ אפ יור מאסלס) בעצם הקרבתם את המהירות שלכם בשביל עוצמה וזה לא שווה בקרב שצורך מהירות כמו זה... מחשבותיו של טראנקס: הוא צודק, צורת ה "אסנדד סאיין" הזאת לא שווה כלום, אני חייב להזהיר את האחרים שלא ישתמשו בה... ככה זה הולך במשחק ובסירה וכולנו יודעים שבקרבות נגד סלל טראנקס ווג'יטה לא הופכים לסופר סאיין 2.. אז העניין ברור לך אחי?

למעלה