בדרך לניצחון...

sonkun

New member
כמה שטויות? אפס.

וג'יטה וטראנקס חשבו שזה אסנדד, אבל זה לא, כמו שוג'יטה חשב שהוא סופר סאיין בסאגת פריזה. אם תראה את פרק 230 ששמו Super Saiyan 3?! גוקו מסביר שמה למרד'ין בו ולבאבידי על צורות הסופר סאיין כדי להעסיק אותם בזמן שטראנקס לוקח את ה Dragon Radar. הוא מראה להם את הצורה הרגילה שלו ואומר This is my normal self, אז הופך לסופר סאיין, ואומר, This is the first super saiyan stage, אז הוא הופך לסופר סאיין 2 ואומר, this is an ascended super saiyan, or in short, super saiyan 2, ואז הוא עושה פאוור אפ לסופר סאיין 3 שלוקח בערך דקה לראות איך הרים נופלים וכדור הארץ רועד
ואז הוא אומר, sorry it took so long, i'm not used to this form like i am to the others yet, you can call this super saiyan 3. עכשיו אם אתה רוצה להתווכח איתי, קודם תראה את הפרק הזה, קאפיש?

AscendedSaiyan

New member
טוב שאתה לא מפגר.. הוא מראה ל..

טראנקס וגוטן בכלל.. וכן.. הם "חשבו" ואתה יודע... צודק..

AscendedSaiyan

New member
הצלחתי!!! כל הדמויות חמישים!!!

הנה ניסיתי לדחוס הכל בתמונה בתמונה אחת

AscendedSaiyan

New member
ניראה עם הצלחתי!!!

ועכשיו אני נכנס למשחקי סללללללללל אז להביא את השמירה?! או לא?! ד"א אה... הבאתי גם את גוקו לרמה 50... למרות שלא צריך... וגם לא הישתמשתי בכלל בקפסולות ככה שאפשר להשתמש בכולם על הרקיול..

ashkeloni

New member
למה באייסיקיו?

הוא יכול להעלות את השמירה לפורום ואז תוכל לקחת את השמירה...

ashkeloni

New member
חחח...

שיכניס אותו לזיפ... אפשר להעלות קבצי זיפ... או שמקסימום הוא ישנה את הסיומת והוא יגיד לאיזו סיומת להחליף בחזרה...

sonkun

New member
תגיד לי אתה בסדר?

הוא מראה לבאבידי ובו, ואז שהוא חוזר, הם אומרים שהם לא יעשו פיוזון אלא אם כן הוא יראה להם איך הוא הופך לסופר סאיין 3. ווג'יטה כבר טעה בעבר (פריזה סאגה), למה אתה כל כך בטוח שהוא לא טעה שוב? (סל סאגה)

Linkey-Whinkey

New member
למען האמת אסנדד זה כן ס"ס2, בדקתי

אבל זה לא בדיוק ככה. כמו שאומר טראנקס בקרב מול סל: "הצורה הזאת של אסנדד סאייאן". כלומר יש עוד צורה, שהיא למעשה ס"ס2, וחוץ מזה, בפרק בו גוקו הופך מול בו לס"ס3 הוא מנסה למשוך זמן אז הוא מספר לבו: "זה אני בצורתי הרגילה זה מה שנקרא ס"ס וזה אסנדד סאייאן ולזה אני ס"ס3"

AscendedSaiyan

New member
אני מעדיף...

שלא לשלוח באיי סי קיו כי אני לא רוצה לחבר לשם אנשים חדשים... זה... סיבה אישית.. ד"א למרות כל הקפסולות עכשיו עדין קשה להעלות את הגולם הזה רמות ואצלי עכשיו הוא רמה 42... עכשיו יש לי את השמירות האלו 1.לפני המשחקים... שכולם רמה חמישים 2.אחרי המשחקים שניצחתי כבר שזה הסוף הראשון... 3. יהיה אחרי שאני יביא את הרקיול לרמה 50 ואומרים שזה הסוף החלופי אבל עוד אין לי את זה....

digiash

New member
אתה לא יכול למחוק אחר כך? \:

לא חשוב אתה יכול לשלוח במייל?? (כי בפורום אי אפשר להעלות קבצים מהסוג הזה){ותשלח את השמירה שהוא ברמה 42 :)} [email protected] [העיגולים זה האות "או" גדולה -לא אפס-]

למעלה