בדרך כלל

מומיה26

New member
בגלל שמדובר בתופעה נדירה

אין כל משמעות למה שנראה לנו. ברור שזה נראה לא אמיתי, את זה ידענו מראש. צריך הרי להשוות למשהו.

yoni13077

New member
יתרה מכך..

בתופעה/מחלה הספציפית הזו ברור שיהיה חוסר אמון.. לא רק בגלל שזה לא מוכר אלא כי כל הענין הוא (במהותו החיצונית) החלפת דמויות בדיוק כמו שחקן, על פניו ברור שזה ייראה לנו בלתי אמין והצגה אחת גדולה, אבל זה בדיוק הענין שאצל האנשים האלו הכניסה לדמויות היא לא משחק אלא בעיה קשה, לכן דעה שנובעת מהתרשמות ראשונית יש לה ערך כמו איבחון רפואי של אדם מן היישוב שאין לו מושג ברפואה וסתם "מביע את התרשמותו".

תודה על הקישור

מאוד נהניתי (שמת לב לכך..) זה החזיר אותי כמה שנים אחורה, כשלמדתי על הפרעות נפשיות במסגרת התואר. אז המרצה הפנה אותנו ל"שלוש פנים לחוה" ואני זוכרת שלא הצלחתי לראות אותו מרוב שהצפיה בו קשה. מן הסתם התוכנית הזו תהפוך לקאלט בחוגי הפסיכולוגיה. כמה דברים שברורים לי מעל כל ספק לגבי ההפרעה הזו, הם א. לא מדובר בהצגה (למרות הקישור שרגל שם נתן. ככה לימדוני רבותיי!) ב. זו הפרעה מאוד נדירה, וזה לעומת הפרסום הציבורי שיצא לה- כמה מאיתנו נוהגים לצחוק על פיצול האישיות לכאורה שלנו או של אחרים.. ג. הפרעה כזאת קשה מגיעה אחרי התעללות מאוד מאוד קשה, ופשוט כואב לחשוב על זה. ילד קטן שעובר התעללות באופן מתמשך יוצר לעצמו מקומות לברוח אליהם כדי לא להתקיים תודעתית בזמן ההתעללות. מצמרר.

איזו מילה חרדית!

כל העיתונים החרדים מלאים ברטט!

למעלה