בדק בית

inaogaok

New member
בדק בית

הוזמנתי לבדק בית של דירה חדשה ! מהם הדברים שעליי לבדוק מבחינת ליקויי בניה ??? אשמח לעצות בנושא

fireman

New member
אני לא מצליח להבין מהשאלה

אם הוזמנת לתת שירות של בדק בית או שקנית דירה חדשה וקראו לך לבוא לעשות בדק בית? אם הוזמנת לבצע בדק בית כאיש מקצוע, אני שואל את עצמי למה אתה לוקח עבודה שאתה לא יכול לעשות? אם זה הבית שלך והקבלן הזמין אותך לעשות בדק בית, יש חברות שנותנות את השירות הזה והם מן הסתם יודעים מה לבדוק. בהצלחה.

בדק בית בדירה חדשה ע"י הבעלים

- תתחדשו קודם כל. צריך לעבור על הבית עם העיניים ורצוי יותר מזוג עיניים אחד, דהיינו להביא את כל המשפחה המורחבת והחברים ולבדוק האם התקרה ישרה הקירות ישרים הטיח חלק הכלים הסניטריים מורכבים היטב מטבח מאוזן השיש מפולס ואטום לעבור על הריצוף עם מקל ולדפוק בקצוות האריח בכדי לבדוק האם רוצף כהלכה לבדוק האם אין כתמים או לכלוך שאינו יוצא על הריצוף החלונות והתריסים נסגרים והאיטום נעשה כהלכה לפתוח ברזים ולראות את הזרם היוצא להוריד מים בשירותים ולראות האם אין סתימה לבדוק את הקרמיקה והרובה בשירותים ובאמבטיה להגיע עם נורה (מספיק אחת) ולבדוק האם כל המתגים והשקעים עובדים בקיצור לבוא עם הרבה זוגות עיניים, ולבדוק כל פינה וחלק בדירה, בדק הבית הוא השלב לפני התשלום האחרון, שבו אתם מאשרים שהדירה תקינה ואתם מוכנים לקבל את המפתח. באופן כללי תקופת בדק כללית חלה שנה אחרי הכניסה והקבלן חייב בתיקון, וישנם פרטים בדירה עליהם הקבלן אחראי לתיקון גם שנים אחרי, אולם בשלב לפני התשלום האחרון הקבלן יותר גמיש ומהיר להענות, אז לא לזלזל. שוב תתחדשו..

dadi1

New member
כמובן שהבדיקות

ש"אלה" ציינה הינן שיטחיות ביותר- ישנם בדיקות הרבה יותר בסיסיות אך הרבה יותר רציניות ומשמעותיות . אני הייתי מציע שתביאו בעל מקצוע ויפה שעה אחת קודם. זה יהיה הרבה יותר יעיל ואפקטיבי. בהצלחה

inaogaok

New member
אלה תודה

בהחלט מאיר עיניים רשמתי הכל ואיישם בסוף שבוע בבדיקה עם הקבלן שבנה ושוב תודה

למעלה