בדממה הזאת

niva99

New member
בדממה הזאת

לא ביקשתי ממך שתזמר לי בקולך הסדוק סרנדות לב כואב אי אפשר לרפא במילים שחוקות הדלק עוד סיגריה בסיגריה צא לך לאותם הטיולים לאורך הים והשאר עקבות בחול הו טרובדור, זכיתי להקדשת שיר נחשק עכשיו אני חושקת שפתיים המרוחות בשימר של קריסטין דיור

EishEsh

New member
אתה שותק

אתה שותק בהמון מילים אתה מדבר בדממה בשפה של מבטים עיניך שותקות להט נשמה.

am3aa1

New member
בהמון צלילים..מאיר אש

אני שותק בהמון צלילים מדבר עם הדממה באלף חיוכים בשפה שאני ואת מבינים במבטים עיניי שותקות וליבי בוער הנשמה בי לוהטת לצידך

גדעון היחידי

New member
מנהל
השתיקות האלה השתיקות האלה צועקות בקול צורם את זעקת הבדידות מוטב היה לו היינו צועקים צורחים מכלים זה בזו את זעמנו ואחר כך מתפייסים

שמים1

New member
שתיקה../images/Emo79.gif

לא ביקשתי שתקטוף לי את הירח גם לא שתשיר לי בקול של זמיר לא ביקשתי טיול בכדור פורח גם לא יהלום בגודל של פרח ביקשתי שתיקות יפות כזריחה חום ליבך עטוף כצדפה ואותי מתכרבלת בתוכך כפנינה לב כואב אי אפשר לרפא במילים ובצאתך לטיוליך לאורך הים קח עימך את ליבי שנשבר.

am3aa1

New member
אתן לך שתיקות...מאיר אש

לא אקטוף לך ירח לא אשיר לך בקול זמיר לא אלחש לך בכדור פורח שהבאתי יהלום בגודל פרח אתן לך שתיקות יפות לאור ירח אתן לך זריחות לקולו של זמיר אתן לך חום ליבי לעוטפך כצדפה ובצאתי אל הים הנסער אקח את ליבך שנשבר אתן בו אהבת אמת ומרפא

וידוי

אהובים עלי שתיקותיך יותר מכל לא חשקתי שתאמר מילה השאר נא כך ברוך שפתיך אלום ומבורך

טאKילה

New member
דממה...../images/Emo79.gif

הדממה שבלב בין פעימה ופעימה הדממה הזאת היא שלך.

מתבשמת

New member
עוטף ליבי ../images/Emo20.gif../images/Emo25.gif

בדממה הזו, קולך הרך מתופף בי. מעופף קל מקסילופון צלילים. בדממה הזו, קולך החם מתכרבל בי. מתפתל ענוג בינות יובלים. בדממה הזו, קולך הרחוק מפרכס בי. כל הד מחשבה מריק. בדממה הזו, קולך העמוק מתפשט בי. לבאר אוזני עירום מחליק. הופך מילים לשתיקות. אותיות לנוצות. מתעטף בי לדממת דמך. מחליף תווים לגוונים. פעימות לכוכבים. עוטף ליבי בהרמוניית ליבך.

למעלה