בדיקת KB
אז ככה זה עובד פה, הא?! את רק מבקרת לרגע מהשכנים משרשרי העגלות, עם שאלה תיאורטית לחלוטין, ותוך כמה ימים את מוצאת את עצמך מאושפזת להשגחה בהיי ריסק. אין מה לומר - זה גיוס לקוחות אפקטיבי
ועכשיו ברצינות: לפני כמה ימים נפלתי ברחוב בקלאמזיות יתרה, ותוך כדי בדיקה מקרוב של האספלט הצלחתי גם לקבל מכה רצינית בבטן. טפו טפו טפו וכל החמסות לא קרה כלום. לקח לי יומיים להפנים שזה שהבטן כואבת לי במגע אומר שכדאי שאני אלך להיבדק (זה בסדר - כבר חטפתי נזיפות על חוסר האחריות וההזנחה ואני מאד מקווה שאני לא אצטרך ליישם את הלקח כי בהחלט הספיק לי), וכשהואלתי בטובי לגשת לתל השומר אושפזתי אחר כבוד להשגחה במחלקה שאני מניחה שמוכרת לפחות לחלקכן. כל הבדיקות - כלומר המוניטורים והא"ס - יצאו תקינות ואין עדות להיפרדות שיליה, תודה לאל. אחרי יומיים של השגחה שוחררתי הביתה היום בערב. בכל זאת אני אמורה לחזור לשם מחר בבוקר לבדיקת KB שהבנתי שזו בדיקה שמוודאת שאין מעבר דם עוברי (?). זו בדיקה שמאששת את תקינות השיליה? תוך כמה זמן יש תשובות אליה? נ.ב. 1 - תודה לכן שוב על המענה לשאלה הקודמת. אתן באמת מקסימות. נ.ב. 2 - אני מנצלת את ההזדמנות גם להודות מקרב לב לצוות של ההיי ריסק בתל השומר, שהיו סופר יסודיים ולא ויתרו על שום בירור רפואי, חוץ מזה שהם נחמדים להפליא ועושים הכל כדי להנעים כמה שאפשר שהות בנסיבות לא כיפיות. נ.ב. 3 - למרות 1 ו - 2 אני שבה ומדגישה שלמרות שזו כבר פעם שניה שאני שואלת פה - בחיי שאין לי כוונות התאזרחות...
(רק למען הסר ספק - אתן מקבלות את זה בהומור המתבקש, נכון?
)