בדיקת שתן....

dindun

New member
גם אני הזרקתי 10000 ביום שישי שעבר

אבל חשבתי שאפשר לבדוק רק 14 יום מהכוריגון, לא? תעזרו לי אני מבולבלת, 12 יום זה לא מוקדם מדי?

orly_lucky

New member
הזרקתי

ביום ו ה15 לחודש בשעה 7:00 בבוקר, זה נחשב 13 יום, לא???????

נועם@בת

New member
בטח להפסיק סינרל

אלא אם כן הרופא אמר בפירוש להמשיך. סינרל מפסיקים בשאיבה/הזרעה. בטא 36 זה כנראה הריון, אבל חייבים לבדוק מחרתיים שוב, ולראות שהבטא מכפילה. (גם עליה של 70-80& מספיקה). אני עוד לא עושה לך קולולו, אבל זה עומד לי על קצה הלשון. היומיים הבאים יהיו קשים- אין ספק. אבל תשעת החודשים הבאים יפצו על זה
זה לא את שיורדת מהפסים, זה הפסים אשמים, בחיי
שיהיה
נועם

orly_lucky

New member
אני עדיין עם סינרל

כי החודש היה חודש לפני IVF ראשון בחודש הבא, לכן התחלנו דיכוי ובמקביל ניסינו טבעי.... בגלל זה הייתי כלכך לחוצה לקבל תוצאה הכי מוקדם שאפשר כדי לא לעשות נזק עם ההסנפה... את הרופא שלי אני עדיין לא תופסת... כבר לא נשארו לי ציפורניים.........

נועם@בת

New member
אופס, טעות שלי, חשבתי שזה דיכוי

עוד מקודם. עד כמה שידוע לי ההסנפה לא גורמת נזק להריון צעיר. כבר היו הרבה שאלות על דקפפטיל ודיכוי בתחילת הריון, ולא ידוע על נזק שנגרם כתוצאה מזה. נקווה להכי טוב שיש. נועם

באאבו

New member
אין יש מאין!

אורלי, זה נשמע לי כמו הריון בטוח. נקווה שכך. בהצלחה בהצלחה בהצלחה! באאבו

חמודתי אני קיבלתי 2500 כל 3 ימים

וכשבאתי לבדיקת דם אחרי 13 יום היה לי בטא 180 והאחות לא היתה בטוחה שזה זה ולמחרת עלה לי ל134 וזה היה זה אז סבלנות למרות שלי לא היה אבל אין ברירה והמון אצבעות החזיק לך

orly_lucky

New member
אז הבטא למחרת עלתה

או ירדה??? כי כתבת שהיא ירדה ל134, אז מתי כן התחלת לראות עלייה???? בכל אופן הרופא אמר לי שזה בטוח לא הכוריגון (מקווה שהוא לא טועה) ולבוא לבטא נוספת ביום ראשון. אבל אני לא מחזיקה מעמד ולכן כבר מחר אני מתכוונת לבדוק אם זה במגמת ירידה או עליה.

חמודתי אני קיבלתי 2500 כל 3 ימים

וכשבאתי לבדיקת דם אחרי 13 יום היה לי בטא 180 והאחות לא היתה בטוחה שזה זה ולמחרת עלה לי ל134 וזה היה זה אז סבלנות למרות שלי לא היה אבל אין ברירה והמון אצבעות החזיק לך

orly_lucky

New member
שאלה בקשר לאוטרוגסטאן

הרופא אמר לי להתחיל לקחת 3 פעמים ביום, כל פעם שני כדורים, אח"כ קראתי בהוראות שאם את בהריון יש ליטול רק וגינלי ואני נטלתי דרך הפה, האם זה משנה???

salpter

New member
חמודה, את גם שלחת משאלה אצל נילה

עם הבלונים? מחזיקה לך אצבעות.

למעלה