בדיקת שתן....

orly_lucky

New member
בדיקת שתן....

הזרקתי כוריגון 10000 ביום שישי לפני 12 יום מוקדם בבוקר. עשיתי עכשיו בדיקת שתן מקלון הזהב ויצא קו ממש חלש, אבל ממש ממש חלש... אך אין ספק שהוא שם. אני מרגישה שאני מתעללת בעצמי, אך חייבת לוודא, לפי החישוב שלי (בהנחה שכוריגון יורד כל יום בחצי) היום בבוקר היה צריך להיות ערך 5, עשיתי את הבדיקה בצהרים. האם יכול להיות שזה עדיין הכוריגון והבדיקה עד כדי כך רגישה או שאולי זה באמת זה ?????????? HELP

יקירתי...../images/Emo24.gif

לפני 12 יום הזרקת כוריגון? את בהריון , אם כך. סליחה שאני נחרצת כ"כ , אבל זה כבר לא הכוריגון שעושה אצלך את הפס הנוסף (והנכסף...). מקווה נורא שאני צודקת (ואני א-ו-ה-ב-ת להיות צודקת...). גוד לאק , לאקי, תעשי בדיקת דם מחר.

לא רוצה לאכזב אבל...

לי זה יצא ככה בבדיקה ביתית ובמציאות זה היה שלילי. אני בעד להנמיך ציפיות, כי אם אין ציפיות גדולות אין אכזבות גדולות. בדיקת דם היא הכי טובה. בהצלחה.

orly_lucky

New member
יצא לך בבדיקה ביתית חיובי

וזה היה שלילי??? והיית כמוני אחרי 11-12 יום כוריגון???

כן.

אני לא מאחלת לך את אותו הדבר בכלל בכלל. אבל רק תהיי עם רגליים על הקרקע ורק לאחר בדיקת דם תצרחי עד לשמים. שיהיה חיובי
סאני.

orly_lucky

New member
אני אחרי בדיקת דם ../images/Emo88.gif

הבעיה היא שיצא רק 36 ערך הבטא, מה שמשאיר אותי עם אותם הספקות, כן או לא כוריגון!!!!1

תראי חמודה

זה לא כוריגון, אבל אני לא רופאה וגם לא מתיימרת להיות. התשובה, לדעתי, לא ממש גבוהה, אבל זה לא אומר דבר. הריון קיים
אכן כן
בואי נמתין עוד יומיים, תעשי בדיקת דם ונראה שיש הכפלת בטא שזה אומר שהריון מתפתח תקין ואז נתחיל לנשום לרווחה (לפחות קצת
) הדרך עוד ארוכה ורבה. שיהיה בהצלחה. סאני.

רומי^^

New member
אורלי - לי התפתח הריון מבטא של 22

ככה שאין שום ספק שבטא - 36 זה הריון. אני מאמינה שתיאלצי לבצע בדיקת דם נוספת עוד יומיים לראות אם היתה הכפלה. תתקשרי לרופא שלך - אולי את צריכה תמיכה להריון בצורת זריקות או כדורים. מחזיקה אצבעות חזק חזק!!!!
רומי

aviris

New member
בטא ניכסף

היי אורלי אני מחזיק אצבעות ולא מפסיק לקוות אבל לפי איך שזה נישמע (טפו טפו כנגד עין הרע) זה צריך להיות הריון. אצל אישתי אחרי פרק זמן זה הבטא היתה 2 בערך ואז ידענו שעוד פעם אכלנו אותה כך ש 36 זה נישמע די הבטחה. מקווה ומחזיק אצבעות

GALITDOL

New member
נראה לי שאפשר להגיד../images/Emo49.gif

אני אופטימית. אורלי, שהבטא תוכפל תשולש ותגדל למשך 9 חודשים בהצלחה גלית

orly_lucky

New member
את לא מתארת לך מה התשובה שלך

עשתה לי... הלוואי!!!! הכוריגון 10000 הוזרק ביום שישי לא האחרון, אלא הקודם, זה 12 יום או 11???? גם הפס ממש חלש, אני מפחדת להאמין בבדיקות הביתיות האלה... אני מאבדת את שפיותי או מה????

orly_lucky

New member
דחוףףףףףףףףףףףף

הבוקר עשיתי בדיקת דם - בטא 36 ,אני עדיין מבולבלת אם זה מהכוריגון או לא, אני גם מסניפה סינרל, האם להפסיק, תענו לי בבקרשה עד שאדבר עם הרופא אחה"צ

מיכל ק-ש

New member
אורלי

אני ממש לא יודעת מה לענות לך. רק מקווה שזה הדבר האמיתי. מחזיקה לך אצבעות. תעדכני אותנו.

אם זה ביום ה 13 מהכוריגון ולקחת

10000 יחידות אז זה די בוודאות (משאירה לי אחוז של טעות) הריון. אני לא מבינה למה את מסניפה סינרל אחרי ביוץ. בכל מקרה למדכאים למיניהם אין השפעה על ההריון. תנסי להכניס שאלה לאחד מפורומי הרופאים, מישהו בטח יענה לך בזמן הקרוב. מקווה שאלו בשורות טובות, אבל את חייבת לדבר עם רופא. זוהרה

למעלה