אלא אם כן הרופא אמר בפירוש להמשיך. סינרל מפסיקים בשאיבה/הזרעה. בטא 36 זה כנראה הריון, אבל חייבים לבדוק מחרתיים שוב, ולראות שהבטא מכפילה. (גם עליה של 70-80& מספיקה). אני עוד לא עושה לך קולולו, אבל זה עומד לי על קצה הלשון. היומיים הבאים יהיו קשים- אין ספק. אבל תשעת החודשים הבאים יפצו על זה
כי החודש היה חודש לפני IVF ראשון בחודש הבא, לכן התחלנו דיכוי ובמקביל ניסינו טבעי.... בגלל זה הייתי כלכך לחוצה לקבל תוצאה הכי מוקדם שאפשר כדי לא לעשות נזק עם ההסנפה... את הרופא שלי אני עדיין לא תופסת... כבר לא נשארו לי ציפורניים.........
עוד מקודם. עד כמה שידוע לי ההסנפה לא גורמת נזק להריון צעיר. כבר היו הרבה שאלות על דקפפטיל ודיכוי בתחילת הריון, ולא ידוע על נזק שנגרם כתוצאה מזה. נקווה להכי טוב שיש. נועם
וכשבאתי לבדיקת דם אחרי 13 יום היה לי בטא 180 והאחות לא היתה בטוחה שזה זה ולמחרת עלה לי ל134 וזה היה זה אז סבלנות למרות שלי לא היה אבל אין ברירה והמון אצבעות החזיק לך
או ירדה??? כי כתבת שהיא ירדה ל134, אז מתי כן התחלת לראות עלייה???? בכל אופן הרופא אמר לי שזה בטוח לא הכוריגון (מקווה שהוא לא טועה) ולבוא לבטא נוספת ביום ראשון. אבל אני לא מחזיקה מעמד ולכן כבר מחר אני מתכוונת לבדוק אם זה במגמת ירידה או עליה.
וכשבאתי לבדיקת דם אחרי 13 יום היה לי בטא 180 והאחות לא היתה בטוחה שזה זה ולמחרת עלה לי ל134 וזה היה זה אז סבלנות למרות שלי לא היה אבל אין ברירה והמון אצבעות החזיק לך