בדיקת מציאות

ido093

New member
בדיקת מציאות

אני לא מבין למה צריך לעשות את זה אתה פשוט יודע שאתה יושן עכשיו במיטה לא? למה צריך להסתכל בשעון וכאלה כללי אני לא רוצה לחלום נראלי חלום צלול זה מפחיד אותי עם אני יצא אל הרחוב ערום? ינשק שכנה? יהרוג מישו? מפחיד...

lashlushon

New member
בדיקת מציאות

נועדה על מנת לבצע שתי פעולות. אחת- כדי לוודא שאתה לא עושה דברים כמו שהזכרת, ולא יווצר מצב של בלבול בין חלום למציאות(הדבר הזה פחות חשוב, כי באמת קל להבחין שזה לא חלום). הפעולה השנייה יותר חשובה והיא נועדה על מנת להרגיל אותך לבצע בדיקות מציאות גם בחלום. מחקרים הראו שאדם חולם על דברים שהוא עושה הרבה, כמו הליכה לבית הספר ועוד. אם תעשה הרבה בדיקות מציאות, הדבר יחדור לחלומות שלך בזמן מסוים. זו הסיבה גם שכדאי לשלב בנושא הזה עוגנים.* כך שאם תבצע בדיקות מציאות בכל פעם שאתה רואה עוגן מהחלום במציאות, סביר להניח שתעשה בדיקת מציאות בחלום הרבה יותר מוקדם. אם אתה לא רוצה לחלום חלום צלול, כלום לא ישכנע אותך לחלום, אבל מה שכן, חלום צלול הוא חוויה מדהימה, וחבל שתפספס בגלל פחד שסביר שבכלל לא יהיה לך. *עוגן* דבר מסויים החוזר בחלומות שלך. יכול להיות כל דבר.

John611

New member
לא כל כך קל

להבחין לפעמים בין חלום ומציאות, לפני הצלילות כל כך גבוהה שאתה מרגיש כאילו אתה ער לגמרה והכל נראה כמו במציאות, זה לפי דעתי הדבר ההכי מדהים בחצלול.. וגם אני די בטוח שאף אחד לא ינסה לרצוח אנשים לפני שהוא בודק טוב טוב שהוא בחלום, זה מפחיד לפעמים (תלוי מה רמת הצלילות) לכן כדי לבצע כמה בדיקות מציאות ולהיות בטוח שזה חלום לפני שמנסים לקפוץ מחלונות לנסות לעוף
(חחח מעניין אותי אם מישהו פעם חשב שזה חלום וניסה לקפוץ מחלון או משהו והתרסק
) ובאמת כדי לא להפסיד את החוויה של חלום צלול מפחד, זה בין הדברים המדיהים..! בהצלחה

lashlushon

New member
פעם היה פה איזה מישהו

שלפי הטענה שלו, הוא חשב שזה חלום, ואמר לדודה שלו בואי למיטה, ורק אחר כך הוא קלט שזה לא היה חלום.

למעלה