בדיקת מין....

בדיקת מין....

תלכו ללינק המצורף ותבדקו איזה מין אתם ו....כן,גם בכמה אחוזים ... הומואים-תיזהרו יכול להיות שתהיו נקבות:).... טוב אני יצאתי 86 אחוז אישה. ומה איתכם? שכל אחד ישרשר מה יצא לו:)... תהנו.

שווארמה

New member
תוצאות..

יצא לי אחוז אחד גבר. אחוז אחד אישה אחוז אחד הומו אחוז אחד לסבית 96 אחוז בשר כבש מה זה אומר???? למשהו יש תשובה כי אני בחרדה קלה אנא עזרו לי (שווארמה המיואש ) אלק

שווארמה

New member
אמממ.....

תמיד ידעתי שיש בך משהו מוזר זהו.. אתה בעצם בחורה וואי ואיי.... תגידי את פנויה בסופ`ש חחחחחחחחחחחחח ??????????????

מוזר?

אני מוזר? אז מה שאני בת ושיש לי מחזור ושיער ארוך ואני צריך ללדת אני גם מוזר????? מה מוזר בי? וכן אני פנויה ביומשישי

המממממ

פפיון פרפר שחור יפהההה הממממממ ושווארמה יקירי אני באמת לא שפוי זמנית אוהב אותך דארלינג אוהב את בדויה עדיין

שווארמה

New member
אתה לא שפוי???

ואני עוד מוכן לצאת איתך אז מה אני?? מה דעתך על פפיון פרפר סגול עם מעויינים צהובים??

האמת היא שזה צדק...

אני יצאתי 86% גבר.... ולמען האמת קבעתי כבר תור לגיניקולוג שיתאים לי גלולות.... כי אני עדיין 14% אישה

מההההההההה?.....

רגע רגע רגע... תן לי להבין אהובי היקר: אתה 68% גבר,יפה. אתה 41% אישה...נו טוב.... אבל- אתה 1% מה?....הומו?.....לא נראה לי... טוב כנראה טעית...למרות שאתה חזק במטמטיקה:).... אני אצטרך להתחיל לקנות קונדומים מה:)?...אני עם 42 אחוזי הגבריות שלי עוד עלולה להכניס להריון גבר לא זהיר שלא לוקח גלולות... סתאאאאם מורני...אל תכעסי על ההודעה הזו. (היא גם לא בסדר?)... שלכם לעולמיםםםםםםםם.יעל.

יעלי,

אין לך מה לפחד מיעל....היא לא כועסת על השפה. היא -אז- כעסה בגלל העובדה שכתבת שפורום סטודנטים זה שירים+חרא...:) זה לא שאסור לדבר על קונדומים...וכאלה. ובכלל, אני 86% גבר לא 68%... ואני 14% אישה (טוב, נו, אולי קצת) .....:) ביי בינתים...נשארה לי עוד שעה אחת וזהו

bduya

New member
I AM DEFINITELY A WOMAN

פחחחחחחחחחח היה כיף.... תודה לך מיואשת אופס... בעצם כבר לא מיואשת שכמותך... ליתר דיוק. 86% בחורה/אישה/נערה פחחחחחחחחחח זה מספיק?????????

מורני !

New member
אמממ...

86%... תוצאה של כולם ניראה לי... אתם חושבים שזה מין תשובה כזו שנותנים לכולם? :) אגב... באמת נורא מקל עליי לדעת שאני אישה... :)

מורני !

New member
יעל, תומר, בדוייה, שווארמה וקארל...

:) :) :) הצחקתם אותי עם השרשור שלכם. אהבתי!!! מואה לכל אחד ואחת ממכם על החיוך שעל הפנים שלי.... :)

למעלה