בדיקת זרע-עזרה

chompi XL

New member
תסתכלי על החתימה שלי

אני מאמין שהיא עשויה לעודד אותך..... לי יש מורפולוגיה של 3%, ירדן הגיע לאחר הזרעה 2 ושירה היא הפתעה ספונטאנית. אם שאר הפרמטרים-תנועה, כמות תקינים יש מקום לתקווה ואופטמיות. שיהיה המון בהצלחה
.

chomama

New member
../images/Emo128.gif ../images/Emo207.gif עוד שאלה לגבי בדיקת זרע

אז בעלי עשה לפני כמה חודשים בדיקת זרע וכל הפרמטרים היו ממש ממש טובים למעט המורפולגיה שהייתה על 8%. בסעיף של הלויקוציטים מסומן X. בלי מספר. שלושה רופאים שונים שראו את הבדיקה לא אמרו כלום על הסימון הזה ורק התייחסו לנתונים של הבדיקה. אז לא ייחסנו לזה חשיבות. היום הייתי בטיפול ראשון אצל דיאנה מלטבע נולדה ודבר ראשון שהיא אמרה לי שראתה את טופס הבדיקה זה יש לו דלקת וזו כנראה הסיבה שבגללה אתם לא מצליחים. (אצלי כל הבדיקות תקינות ואנחנו שייכים ללא מוסברים). אז רציתי לשאול - האם ה-X שמופיע בטופס הבדיקה באמת מסמן דלקת? ומה עושים נגד זה?? סליחה על האורך אבל פתאום נראה לי שאולי אני סתם דוחפת לעצמי הורמונים מיותרים ושיש לנו אפשרות להכנס להריון בצורה טבעית...

chompi XL

New member
אצלי היתה רמת ליקוציטים גבוה

מאד. לקחתי אנטביוטיקה חודשיים, ואצלי זה ממש לא עשה כלום!!! מאחל לך שאצלכם זה יעזור בכל מקרה הוא צריך לטפל בזה כי במידה ותגיעו ל-IVF אף אחד לא יטפל בכם עם זרע מזוהם. המון בהצלחה.

amit3937

New member
גם בעלי קיבל אנטיביוטיקה רחבת טווח

כמה חודשים ועדיין נראו לא מעט לוקוציטים ולא חל שיפור באיכות הזרע

בקשר לדלקת

תראי, לפי הרפואה הסינית אם יש דלקת, יש חום פנימי, במקרה הזה מקומי, והחום הפנימי הזה עלול לפגוע בתהליך ייצור הזרע. חום פנימי הוא מושג השייך לרפואה הסינית בלבד - ואין מושג כזה ברפואה מערבית. זה גם ממש לא חייב להתבטא בחום גוף שעולה (Fever) תשאלי את גליה אץ הדברים הבאים: (1) יש צמחי מרפא שעוזרים במקרה הזה (2) מאוד ממולץ לאכול קטניות (שהן קרירות והולכות למחמם התחתון)

shiroosh2005

New member
דלקת

גם אצל בעלי יש דלקת. אחרי שהתגלתה בפעם הראשונה והוא לקח אנטיביוטיקה, היה שיפור במדדים. אבל לא הרבה אחר כך חזרה הדלקת, טופלה שוב וחזרה שוב. גם אנחנו טופלנו אצל דיאנה במשך כחצי שנה- דיאנה מצאה קנדידה שטופלה אחרי טיפול שלה אבל לצערי לדלקת שלו זה לא עזר, והדלקת עוד שם. אבל יכול להיות שאצלכם מדובר במשהו פחות קשה. לנו אורולוגים שונים טענו שאין קשר בין הדלקת לספירה , ושדלקת לא מגיעה לזרע ולא פוגעת. לי זה נשמע כמו קשקוש גדול, במיוחד לאור העובדה שבבדיקה שבה לא הייתה דלקת אז בכל המדדים היה שיפור. אנחנו כרגע בחשיבה מה לעשות הלאה (אנטיביוטיקה או טיפול אחר שדיאנה הציעה), ובכל מקרה עושים IVF. ברפואה הקונבנציונלית ייתנו לבעלך אנטיביוטיקה, זה מה שהם יודעים לעשות. אם תחליטו לקחת, צריך לוודא שלא מתפתחת קנדידה. דיאנה בטח הסבירה לך מה זה. אם תחליטו לא לקחת אנטיביוטיקה, אז תנו לטיפול של דיאנה צ'אנס, אולי זה יעזור. אבל- בכל אופציה קחי בחשבון שלוקח זמן להתגבר על הדלקת ואז צריך לחכות עוד כמה חודשים כדי ששהזרע יתחדש. תמיד יש אופציה להריון טבעי ועובדה שאנחנו לקחנו בשביל זה חצי שנה הפסקה. אבל לנו אזלה הסבלנות והחלטנו לשלב בין הרפואה הקונבנציונלית לאלטרנטיבית. נכון שזה אומר שאני מתחילה לקחת הורמונים אפילו שלי אין בעיה ,אבל כרגע אין לי כוח לחכות לעוד טיפול שייתן סימנים רק בעוד כמה חודשים.

למעלה