דלקת
גם אצל בעלי יש דלקת. אחרי שהתגלתה בפעם הראשונה והוא לקח אנטיביוטיקה, היה שיפור במדדים. אבל לא הרבה אחר כך חזרה הדלקת, טופלה שוב וחזרה שוב. גם אנחנו טופלנו אצל דיאנה במשך כחצי שנה- דיאנה מצאה קנדידה שטופלה אחרי טיפול שלה אבל לצערי לדלקת שלו זה לא עזר, והדלקת עוד שם. אבל יכול להיות שאצלכם מדובר במשהו פחות קשה. לנו אורולוגים שונים טענו שאין קשר בין הדלקת לספירה , ושדלקת לא מגיעה לזרע ולא פוגעת. לי זה נשמע כמו קשקוש גדול, במיוחד לאור העובדה שבבדיקה שבה לא הייתה דלקת אז בכל המדדים היה שיפור. אנחנו כרגע בחשיבה מה לעשות הלאה (אנטיביוטיקה או טיפול אחר שדיאנה הציעה), ובכל מקרה עושים IVF. ברפואה הקונבנציונלית ייתנו לבעלך אנטיביוטיקה, זה מה שהם יודעים לעשות. אם תחליטו לקחת, צריך לוודא שלא מתפתחת קנדידה. דיאנה בטח הסבירה לך מה זה. אם תחליטו לא לקחת אנטיביוטיקה, אז תנו לטיפול של דיאנה צ'אנס, אולי זה יעזור. אבל- בכל אופציה קחי בחשבון שלוקח זמן להתגבר על הדלקת ואז צריך לחכות עוד כמה חודשים כדי ששהזרע יתחדש. תמיד יש אופציה להריון טבעי ועובדה שאנחנו לקחנו בשביל זה חצי שנה הפסקה. אבל לנו אזלה הסבלנות והחלטנו לשלב בין הרפואה הקונבנציונלית לאלטרנטיבית. נכון שזה אומר שאני מתחילה לקחת הורמונים אפילו שלי אין בעיה ,אבל כרגע אין לי כוח לחכות לעוד טיפול שייתן סימנים רק בעוד כמה חודשים.