בדיקת דלק פשוטה

• פותח הנושא leef
  • פורסם בתאריך

MemphisRaines

New member
דרוש מנהל פורום חדש

שיהי נחמד לאריה פישמן שיקבל כל מילה של מר פישמן כדבר קודש וחס ושלום לא יעביר ביקורת צר לי אריה אבל תגובתי היתה סיכום דעתי ה"אישית" על דבריך במילה אחת ויחידה מן הראוי שתלמד לקבל ביקורת ולא רק להטיח בכולם עד כמה מוצריך טובים את הדלק שלך לא בדקתי ולכן אין לי דעה עליו יש לי דעה על ניסיונותיך לפירסום חינם שעברו את גבול הטעם הטוב ובנושא זה כבר הוהרת יותר מפעם אחת בפעם הבאה שתכתוב על הדלק אאלץ למחוק את דבריך ואולי אף לחסום אותך

leef

New member
למר´ מנהל הפורום

א במה שכתבתי לא צויין שום דלק ורק בדיקת דלק כללית על איזה פרסום אתה מדבר בכלל . ב. מדוע ההודעות החוזרות על הדלק של ביירון עוברות בשתיקה ? מעניין על ביירון אתה אוהב לשמוע . וברגע שתעמיד מפגן אוירי הכולל מטוסים - אולטרלייטים - טיסנים -ובנוסף משפחות נעדרי צ.ה.ל וכל זאת בגרירת חסויות מעשרות חברות וכמה גופים ציבוריים ולבד ,אז אולי תבין עם מי אתה בכלל מדבר . אתה מנצל את התפקיד שניתן לך לרעה . ולכתוב למישהו בולשיט על מה שהוא כותב זהוא סגנון של ילד ולא של אדם בגלך . אמרו חז"ל - ואהבת לרעך כמוך . אך נראה שבשיעור הזה לא היית . אינך מתאים לנהל פורום מעין זה וחבל שאת התגובות אני מקבל ישירות מטיסנאים וותיקים שפקדו את הפורום בעבר ויותר לא נכנסים אליו כיום כתוצאה , מירידת רמתו , את דעתי כבר אמרתי לאמיר מקווה שהוא יסדר את העניינים כשיחזור . כל אחד יכול לרכוש איזה דלק שהוא רוצה בהתאם לשיקולים שלו, אני פשוט מעביר את הנתונים כמו שהם וכמו שנבדקו על ידי ועל ידי חברת ביו-לאב מי שרוצה לבדוק לשקול יחליט לבד וירכוש את אותו דלק שהוא מעוניין בו לפי השקולים שלו . הרי כל אחד בכספו יעשה מה שהוא רוצה . בכל מקרה בהצלחה לכולם בטיסות והנאה מכל טיסה ושהטיסנים יחזרו שלמים לבסיסם שבת שלום .

Guy H

New member
אריה , אם אתה רוצה לפרסם פשוט

תבנה אתר עם פרטים אבי בנה והוא רק פרסם אותו אתה כל הזמן מפרסם את הדלק בפורום תבנה אתר ותפסיק עם השטויות שלך!!!

אני פשוט לא מאמין !!!

לא יאמן !!! כל הזמן אתה חוזר לאותן שטויות !!! לשקרים שאנשים שולחים לך מיילים ישירות , הפעם בנושא הפורום ובעבר אמרת לי שלגבי הויכוח שלי איתך ! פשוט לא יאמן כמה אתה מסוגל להמשיך ! די , תוותר כבר ! אתה לא מבין שאתה עושה מעצמך צחוק בעיני כל הטיסנאים בפורום ע"י התגוננות פאתטית זו ? ואתה חושב שאנשים מטומטמים בפורום ? שלא הבינו שה"בדיקה" לדלק הקטנה שלך היא נסיון פרסומי עלוב ? ואתה מעיז עוד לדבר על המפגן המדהים שארגנת ועל משפחות השבויים והנעדרים ?! מה הם קשורים לעניין ? אז ארגנת מפגן ! ואפילו העזת להדביק לו מטרה כביכול נעלה כדי שיהיה לך על מה להתלבש, האם אתה אדם יותר טוב משרון ומשאר חברי הפורום כי ארגנת מפגן ? דרך ההתבטאות שלך מגוכחת לעיני כולם חוץ מבודדים , ראה את התגובות בפורום. אני עדיין דבק בציטוט של תומר: נמאסת. נמאס הדלק שלך. ואתה מוזמן לפרסם את תגובותיך בכל הפורומים שהבטחת שלא תכתוב בהם עוד (או שכבר ירדת מזה) ואף לתבוע את כולנו עם עורך הדין שלך - קשקשן ! כבר שמים לב כמה התעצבנתי מהתגובה המטופשת שלך ?! שרון - תעשה לכולנו טובה ותחסום אותו כבר מהפורום !!! ליאור.

leef

New member
מה אתה קופץ מי דיבר איתך פשוט שתוק

תחזור לבסיס - - - - ותשכח שאני אסדר לך יום חופשי להטסות באיזה ארוע - למזלך הארוע נדחה - - - - מה אתה בכלל דוחף את אפך אתה יכול לדלג על מה שאני כותב אף אחד לא מכריח אותך לקרוא .

התגובה שלך...

פשוט מדברת בעד עצמה..."תחזור לבסיס". יפה אריה תמשיך ככה - מצבך משתפר מרגע לרגע. ליאור.

מנהל פורום

גם אני העדפתי את הפורום הקודם בניהולו של אמיר.אדם מאוד נחמד, והכי חשוב צנוע !!! שרון עוד לא הבין שנגמרה מזמן עונת התפוזים...

MemphisRaines

New member
לצחוק , לבכות או להגיב ../images/Emo35.gif

ועכשיו ברצינות בתור מנהל הפורום יש לי שני תפקידים האחד לשמור על הסדר ולהציב כללים בפורום והשני להיות כותב ככל הכתובים וזאת אני עושה אני כותב כאן בדיוק כמו כולם מביע את דעתי בדיוק כפי שהיבעתי אותה בפורומים הקודמים ומי שזוכר את האצבע שלי למצלמה של נדב יודע בדיוק כי אני אל שומר דברים בבטן , כשיש לי מה להגיד אני אומר בלי שום חשבון ולגבי התפוזים
אכלתי את כולם והיה טעים מאד

אני מתנדב להחליף אותך שרון...

והסיבה היא פשוטה - אני לא אהיה סלחני כמוך ל- SPAMMING (פרסום שווא יתר). והמבין יבין.
בברכה, ליאור. נ"ב מעניין אם בקרוב נראה "עצומה להחלפת מנהל הפורום".

poziman

New member
תגובה לשרשור

בתור אחד שקורא מהצד, לא מתערב אף פעם בסכסוך הזה, יש לי כמה דברים להגיד וזאת הפעם הראשונה והאחרונה שאני אומר אותם. אתם מתייחסים לleef מאוד לא יפה, בתור אחד שקורא מהצד, הוא בסה"ך מנסה להפיץ את הדלק שלו, זה לא שיש לו תקציב בשביל "הארץ" וזה לא שיש ירחון או שבועון קבוע לענף הזה בארץ. הוא לא צריך לפרסם פה, אבל אתם לא צריכים לרדת עליו ועל החנות שלו ועל היחס שלו ועל הדלק שלו ועל מה שהוא חושב ועל מה שהוא כותב, זה נהפך ללא יפה, לא נאה, לא יאה לפפורום הזה וממש אבל ממש ממש לא לעניין. leef, תפסיק לפרסם את הדלק שלך בבקשה, אולי רק כדי שיהיה פורום כיפי יותר, בלי מריבות. מנהל הפורום, וליאור, ההתנהגות שלכם ממש ממש לא יפה, תפסיקו עם זה בבקשה גם. תודה לכולם, ולפורום טוב ומעניין יותר בעתיד, ל כ ו ל ם ! אייל

poziman

New member
אה, ו...

למה כשליאור זהבי מפרסם שהוא מוכר ציוד לטיסנים ומסוקים, אתה, שרון, לא עושה שום דבר בנידון, לא מאיים למחוק את ההודעה וכו´ תסתכלו קודם כל על הצלחת שלכם, ותבדקו שהיא נקייה, לפני שאתם יורקים בצלחת שלכם. או.... ש.... תסתכלו קודם כל על הטיסן שלכם ותבדקו שכל ההגאים פועלים לפני שאתם מפעילים את השלט ועולים על תדר של טיסן אחר :)

MemphisRaines

New member
היי פוצימון

יש הבדל בין פרסום חדפעמי שמו]יע מפעם לפעם ויש כאן כמה וכמה כאלו לבין פרסום גורף שמופעי השכם והערב יותר מכך אריה נוהג בהמון מקרים לךענות תשובות ובהמשך להן להלל את מוצריו הפורום הזה אינו לוח פרסומות הוא בסה"כ מקום מפגש ווירטאולי בעינייני טיסנאות , כשמישהו מכניס הודעה שיש לו ציוד למכירה זה מקובל זה לא מקובל כשמישהו מציף את הפורום בפרסומות שלו ( וזה לא יהיה ) ואגב רק לדיע כללי ליאור ואני נוהגים להתכסאח חדשות לבקרים , אז עד שיש ביניינו משהו משותף
תנוט לנו להנות מכמה שניות של אידיליה

שוב שלום...

ראשית רציתי לענות אך שרון הסביר הסבר יפה לפני- יש הבדל בין פרסום מכירות אישי לבין שיווקי (של פישמן). וחוץ מזה שרון , דווקא נחמד להיות על אותו גל לא ?
בברכה, ליאור.

Adi Berman

New member
אני מצתרף לדעתו של אייל

במצב הכללכלי שקיים בארץ כרגע עלינו לעודד ולקדם ייזמות פרטית ובייחוד בתחום הטיסנאות. אבל!!! יש לשים בפרופורציה את נושא הפירסום בפורום הזה ,שהוא ציבורי ולא למטרות רווח; ובנוסף אינני רואה כל פסול בדיון עיניני לגבי טיבו של מוצר ומחירו בשוק כל עוד זה נעשה בצורה מכובדת ושלא פוגעת באף אחד מהמשתתפים-הרי אין פה מילחמה אישית עם אף אחד אלא רק רצון כנה לשיתוף מידע בין חברי הפורום בברכה חברית עדי

noam weissman

New member
תגובה לשירשור ולכל האחרים...

אני לא חושב שהבעיה היא לפרסם דלק או לא. הבעיה היא כל השטויות שמתפרסמות בנוסף לכל השאר. במקום להתעמת פשוט חפשו מאמרים בנושא ובמיוחד כנסו לאתרים של POWER MASTER וחברות דלקים נוספות. יש מספיק חומר כתוב והוא בהחלט לא מתישר עם כל השטויות שנאמרו. שאריה ימשיך למכור דלק ולא לוקשים ואתם תהיו צרכנים נבונים ותסננו את מה שמתאים לכם. אני חושב שהפורום אינו מנוצל כיאות. לא מעט הודעות פה הם עימותים על מי אמר למי ומי מעליב את מי... אני מנוי כבר כמה שנים בקבוצת דיון בחו"ל על טיסני מרוץ צוות. כמות המידע והקשרים ששאבתי מהקבוצה רב ביותר. נצלו את הפורום ללימוד והעברת מידע ולא להשמצות והעלבות. בברכה, נועם.

hiyair

New member
תגובה לשירשור ולכל האחרים

המשך אני מכיר אריה כמה שנים בחור נחמד מאד מנסה להיות איש עסקים אבל כולם צודקים ולדעתי מי שמפרסם כל דבר יותר מפעם אחד בפרום יש להטיס אותו מהפורום ולא לתת לו להיכנס שוב אריה אבי כל אחד וזה גם נוגע לגבי המשמיצים למינהם יאיר

למעלה