בדיקת דלק פשוטה

• פותח הנושא leef
  • פורסם בתאריך

leef

New member
בדיקת דלק פשוטה

יש לקחת שתי צנצנות או כל כלי זכוכית אחר - למלא באחד דלק טרי ובשני את שארית הדלק שנשארה במיכל לאחר טיסה . להחזיקם זה ליד זה ולבדוק . תוצאות . 1. הדלק שחרחר - שמן נשרף בטמפ´ עבודת המנוע - - - שמן לא טוב . 2. דלק צהוב כהה - יתר שמן קיק או ניטרומתן .- כמות השמן ו או הניטרו גבוהה מדי. 3. הדלק עכור - יש בדלק מים יתר על המידה . 4. הדלק זהה לדלק המקורי - דלק איכותי אחוזים מדוייקים . כמו כן תוצאה 4 היא הטובה ביותר בדקו זאת על כל הדלקים ותשוו תוצאות . לתוצאות טובות : לנקז את כל הדלק הקודם. להניע את המנוע פעם אחת עם הדלק הנבדק באם שונה , ורק במיכל השני לבדוק לא לערבב בין הדלקים בבדיקה לקבלת תוצאות מדוייקות . שם לב צבע הדלק משתנה על פי העודפים המוחזרים אליו מהאגזוז . בהצלחה

jeblesh

New member
שרון../images/Emo163.gif

תריד את ה
מהחתימה שלך זה נירעה כאילו יש לך פיצול אישיות

אני מסכים עם שרון..

קשקוש מוחלט לדעתי - אין כל קשר בין טיב הדלק לבין ה"צבע" של הפליטה... (לדעתי). בברכה, ליאור.

tumti69

New member
לא נראה לי שאתה צודק

כי כמו שהוא אמר אם הדלק שחור יותר זה אומר שזה לא בסדר, אני לא יודע אם זאת הסיבה לכך אבל זה שווה בדיקה

MemphisRaines

New member
סיפור קטן

לפני שנתיים בערך בא אלי אחד החניכים וסיפר לי שהטיסןם שלו מלא שמן שחור הידע שהיה לי אמר ששמן שחור מקורו בחיכוך אלומיניום בדקתי את המנוע והוא עבד נהדר חיפשתי בכל מקום אפשרי לבסוף התברר שהאגזוז שיחק מעט , וכתוצאה מכך נותר מעט שמן שחור בפליטה אין ספק ששמן שחור מצביע על בעיה אבל לא תמיד בדלק וזו הסיבה שאינני מסכים עם אריה

tumti69

New member
בסדר אז איך תוכל להסביר את זה ש..

הדלק משנה את הצבע שלו? לדעתי אם הדלק איכותי והמנוע עובד טוב אז אין סיבה לשינויים כאלה בצבע, תקן אותי אם אני טועה

יבגני היקר...

ההסבר הוא פשוט - ומקורו בשמן ! שמן קיק משחיר כשהוא נשרף ושמן סינטטי לא - כמובן בכמות מסוימת וריכוז מסוים. אם המנוע שלך פולט טונה של שמן שחור יש לחפש חיכוך אלומיניום כמו ששרון אומר... לכן אין כל קשר בין איכות הדלק \ השמן ולצבע הפליטה - יכול להיות דלק באיכות ירודה עם שמן סינטטי "נקי" ויכול להיות דלק מצוין עם ריכוז גבוה של שמן קיק "מלכלך". בברכה, ליאור.

tumti69

New member
אני תמיד השתמשתי בדלק של טיסן חיפה

ואני רוצה להגיד לך שיש מנועים שעובדים איתו נקי ויש שמוצאים באמת טונה של שמן, אז מה ההסבר לכך?

מנועים שונים שורפים שמן בצורה שונה.

מה לעשות - ככה זה. גודל המנוע וסוגו משנים את התוצאה הסופית. בברכה, ליאור. נ"ב אם מדובר בשמן שחור הרי שיכול להיות שיש חיכוך אלומיניום כמו שהוזכר כבר...

leef

New member
יש להחליף את מנהל הפורום בדחיפות

העלבה פגיעה בכיתוב של מישהו מהפורום ולא משנה מי .ולא משנה מה לא אמורה להיות בתגובה כה מכוערת של מנהל פורום. יש להחליפו מידית !!! בעל האתר איננו בארץ בימים אילו , ומנהל הפורום מוצא לנכון לעשות בו כשלו . יש להחליפו לאלתר . במידה והודעה זו תמחק על ידו היא תופיע בפורומים האחרים - חבל שהפורום הזה יורד ברמתו ועוד על ידי מי שאמור להשגיח על ניהולו התקין .

byoyo

New member
למה? כי הוא לא קונה את השטויות שלך?

נמאסת. נמאס הדלק שלך. ואני בספק אם אני היחיד שחושב ככה. תומר.

leef

New member
לא דובר כאן על דלק מסויים

דובר על ניסוי בדוק שנותן תוצאות ברורות - נסה אותו על דלקים שונים ועל מנועים שונים ותראה את התוצאות בעצמך . לכל דלק יש את התכונות שלו - - - ואם נמאס לך - תעבור לטיסנים חשמלים ואולי כדאי ללמוד משהו ולהיווכח בו לפני שיוצאים בקריאה כזו שכל מורה היה מעניש על כך .

byoyo

New member
מזל שאני כבר לא בבית ספר..

אני בטוח שהבנת.. אבל למען הסר ספק... נמאס לי מהדרך שלך לנסות ולדחוף את הדלק... נמאס לי לשמוע כמה הדלק שלך טוב... ולא מעניין אותי לעשות ניסויים.. אני קונה דלק.. אין לי איתו בעיות.. נגמר.

אני מסכים עם תומר...

מה להבא ? תתבע את שרון עם העורך דין שלך ? (כמו תמיד). כמו שתומר אמר: נמאסת. נמאס הדלק שלך. חאלס !! אגב - באיזה פורום תפרסם אם ההודעה תימחק ? בפורום שאני אחראי עליו שנשבעת לא לחזור אליו בגלל מקרה דומה? חומר למחשבה-נגמרים לך הפורומים... בברכה, ליאור.

byoyo

New member
למה? כי הוא לא קונה את השטויות שלך?

נמאסת. נמאס הדלק שלך. ואני בספק אם אני היחיד שחושב ככה. תומר.

tumti69

New member
אני חושב שאתה מגזים

לא נראה לי שהוא התכוון לפגוע בך

למעלה