בדיקת דלק פשוטה

• פותח הנושא leef
  • פורסם בתאריך

EYAL MOR

New member
למה פשוט לא לפתוח פורום נוסף של

מכירות -בשיא הרצינות...זה דווקא ילך טוב

tnitzani

New member
נשבר לי כבר ה... מלשמוע על הדלק שלך

כמה אתה יכול לדבר עליו די מספיק לא נמאס לך. פרסמת אותו עכשיו די תן לדלק לעשות את שלו אם הוא מוצלח כבר יבואו אליך אבל די לפרסם אותו. צחי ניצני

jeblesh

New member
טוב חברה דעה אוביקתיבית....

זה נכון שאריה מגזים בפירסום הדלק שלו אני אישית חשבתי לישלוח תגובה לאריה אחריי ההודעה אים התיסן הנקי והאיש שהיתבלבל בין התיסן לפמלה אנדרסון :) אבל הרבה אנשים הגיבו אז ויתרתי על זה.... אבל הרבה אנשים פו כולל את שרון נותנים תגובות לא במקום הערות על ספאמינג למשל אריה מפרסם את הדלק שלו אים ספאמינג? אותו בחור שדיבר על המנועה 25 שלו שסוף סוף עבד טוב אסה ספאמינג?? אים כן תגידו אתם סתם זורקים באביר שתויות אסו ספאמיג? מי אסה למה לא מוחקים את ההודעה ומסבירים למה? דבר שני כול הודעה שמקורה לא ידועה צריחה להעלם זה חוק דיי בסיסי בכול קהילה באינטרנט לא מצתי פורום אחד שמרשה פעולות מסוג זה...!!! שרון דוגמה אישית לתגובה חסרת משמעות שלך זה היה הבולשית על ההסבר של אריה אייך ליבדוק דלק... ואני מצתת "בולשית" קעילו למי זה אוזר ביכלל שאתה רושם בולשית יש פו הרבה אנשים שלא יודעים למה בולשית תסביר לנו למה זה לא אוזר לשום דבר חוץ מי להרים את העצבים של אריה שאתה זורק שתויות בעביר אים זות המתרה שלך אז באמת אתה לא מתעים לתפקיד אבל קשה לי להעמין שזות המתרה שלך אז חלס!!! ודבר שני עצה שימושית לכולם בימיוחד לאריה ולשרון תפסיקו לריב בפורום ותתחילו להיתבקח אים תעם שניי קליברים קמוחם יכולים ליתרום ל90% מי המישתמשים בפורום פו אבל אתם עסוקים יותר בלריב מאשר להיתבקח דעות חסרות בסיס הם חסרות משמעות ומה שאני רועה פו זה המוווון דעות והצעות חסרות בסיס זרוקות ומושלחות אלתוך הפורום אני מקבה שמה שרשמתי פו יגרום לכמה אנשים לחשוב קצת עוד פעם אחת אני רועה שתויות קעיילה אני אישית נוסעה לבנדם הביתה ומוי לו אייזה סתירה מצלצלת לפנים (הכול בהומור כמובן)

byoyo

New member
דעה לא אובייקטיבית..

דבר ראשון תפסיק להיות מתנשא כזה. הסבר של 100 שורות על ההבדל בין spam ל- flood לא כך מעניין פה את האנשים - הכוונה של שרון הייתה מובנת בכל מקרה. גם לא כל כך מעניין אותם שרק אתה "כלי" ויכול לעשות את זה (שוב פעם מתקשר ליהירות שלך). כל אחד יכול להגיב איך שבא לא... והוא לא חייב לך הסבר... זכותו של שרון להגיב במילה אחת בין אם זה נראה לך ובין אם לא. תפסיק להטיף ולהתרברב... ללא כוונה לפגוע, תומר.

jeblesh

New member
הממממ

קודם כול אני ביכלל לא מיתרברב בזה שאני יודעה לאסות ספאמינג פשות שאתה אומר שמישהו אוסה ספאמינג זה בידיוק כמו להגיד שהבחור הו אנס כי מי שאוסה דבר שקזה בדחקלל בנדם אים רמת המוסר לא רחוקה מי בנדם שאונס רוצח וגונב וזה דיי חשוב שמישהו יבין מה שהו מוצי מהפה שלו ההודעה היתה לשרון שקורה להצפה ספאמינג והיה לי חשוב שיפסיק והיסברתי לו למה ומה זה ספמינג בימכום להגיד שהו טיפש ולא יודעה מה הו אומר ומתיל העשמות סתמיות ושאני הולך להיתקשר לעורך הדין של אריה להמליץ לו על תביעה בבסיס הוצעת דיבה :) להיתרברב בזה שאני יודעה לאסות את זה ? להפך זה שאסיתי את זה מיספר פעמים ליפנה אייזה 4 שנים למתרות שונות אומשונות זה אחד הדברים שאני מיתביש בו וחוץ מזה זה לא אוסה אותי חכם יותר או טוב יותר מימשיהו פו כול אידיות שיושב על מחשבים 12 שעות ביום מי גיל 8 יודעה לאסות את זה ואים הו לא יודעה זה רק ביגלל שהתחום לעינין אותו לגבה זה שכול בנאדם יכול לירשום מה שבה לו ואים אני יתחיל להגיד אתה חמור שלא יודעה מה שאתה מדבר אז זחותי המלעה אבל אים מישהו יעיר לי גם זוחותו המלעה סחקול רציתי ליפתוח תעניים לאנשים גם אני שאני רב אים מישהו אני לא סם לב ולא חושב על מה שאני מוצי מהפה שלי אני בנדם וגם שרון ואריה בניי אדם צריך ליהיות בנדם מעוד מיוחד בישויל לדעת לא להיתעצבן לא ליזרוק שתויות מהפה זה שאני אמרתי ששנייהם רבים ושיפסיקו לא אוסה אותי מיוחד הריי אני לא בתוך הסיחסוך הזה סחקול אמרתי מה שראיתי והצעתי לשניי הקרנפים לשבת שניה ולחשוב על זה זה הכול

למעלה