בדיקות רפואיות

erezio

New member
בדיקות רפואיות

אולי מישהו מוכן לנדב פרטים על הבדיקות הרפואיות שעלינו לעבור לקראת ההגירה לקנדה ?

drz400e

New member
מאוד פשוט

בדיקה כללית של רופא, צילום רנטגן של החזה, וכוסית שתן. כל התהליך לקח פחות משעה.

גם הילדים?

גם הילדים צריכים לעבור את אותו תהליך? מישהו זוכר כמה זה עולה? ומי מהרופאים מומלץ, אם בכלל יש הבדל? תודה.

alon114

New member
יכיני

לא הייתי אצלו אבל אני יכול להגיד לך מנסיון שבשום פנים ואופן לא קופלר!! אני שילמתי 800 ש"ח לכל התהליך הרפואי.

drz400e

New member
המחיר בקנדה היה קצת פחות

אני חושב ששילמנו משהו כמו $150 לאדם

new in toronto

New member
גם ילדים צריכים לעבור בדיקות

ילד קטן, נדמה לי עד גיל 13- רק בדיקת שתן ילד יותר גדול , נדמה לי עד גיל 16-שתן+שיקוף ריאות מגיל 16 כמבוגר-דם, שתן, שיקוף ריאות. באסותא : לפי סוג הבדיקות יש להם תעריף לכל בדיקה. תתקשר אליהם ותשאל. גם הילדים נבדקים פיזית אצל הרופא הוא בודק בטן, גב, שמיעה, ראיה וכו' לנו לכל אחד מבני המשפחה אצל הרופא:400 ש"ח אנחנו היינו אצל ד"ר קופלר, נכון הוא אנטיפט וחמוץ אבל מאוד מקצועי. הוא שואל שאלות שלא רק קשורות לבדיקה ממש ומבקש לדעת אם היו לך אשפוזים/ ניתוחים בעבר שעליהם תדרש להביא עוד מסמכים או לשלוח אליו. סך הכל לא נעים (צריך להוריד גם תחתונים- אני נאלצתי, אישתי לא)אבל גם לא נורא ולמעשה זוהי פגישה חד פעמית של כשעה וחצי לכל המשפחה כשהוא ממלא מסמכים במקביל.

formersusan

New member
מישהו שעבר את הבדיקות לאחרונה

אמר לי שהעסק עלה קרוב ל2000 ש"ח לאדם, יחד עם הביקור אצל הרופא והבדיקות באסותא. האמנם? אני ממתינה כעת שיקראו לי עשות את הבדיקות. אני תוהה מה נחשב אצלהם בתור "נתוח" שצריך להביא עליו אישור ואיזה עוד שאלות הם שואלים, עד כמה הם חטטנים...

erezio

New member
??

כן אבל מה הם מחפשים? לדוגמא : אני מעשן כבד ויש לי פריצת דיסק אבל מעבר לכך שום בעייה רפואית שידועה לי. האם העובדה שאני מעשן כבד וסובל מפריצת דיסק יכולה להביא לכך שרפואית אולי לא התאים להגירה ?

libimom

New member
מה שהם מחפשים זה

שלא תיפול למעמסה על הרפואה הקנדית, שגם כך היא כמעט קורסת, אז יתכן מאד שיבקשו ממך לעבור בדיקה אצל אורטופד שיכתוב שאין שינוי במצבך כבר זמן מה.

תפסיק לעשן מייד!!!

זה קודם כל. אבל חוץ מזה אני מכיר כמה מהגרים שמעשנים כל היום, וזה לא הפריע להם. כך שאל תדאג מזה. לגבי הדיסק אני לא בטוח, אבל כמו שאמרו, המגמה היא שלא תהיה לנטל על המדינה, ולא שתהיה אלוף קנדה בריצה. לא כל מחלה או פגם בריאותי פוסלים. אני מניח שאפשר גם לשאול את הרופאים האלה בלי קשר ולפני הגשת בקשה.

libimom

New member
אנחנו עברנו בדיקות אצל

דר' יכיני (נדמה לי שזה השם) והוא ממוקם בראשון לציון, הוא היה נחמד מאד וגבה מאיתנו 400 ש"ח לאדם ונדמה לי שעבור הילדים הוא גבה פחות(לא בטוח)בכל אופן אין ממה לחשוש ואם יש שאלות לא להסס לשאול אותו - הוא נותן תשובות בסבלנות ובאדיבות, הרופא ממולץ מאד. כמו כן אם צריך בדיקות נוספות הוא ממליץ למי לגשת ע"מ לקבל תשובות מהירות.

למעלה