בדיקות דם

evgeniy2

New member
בדיקות דם

מחר על הבוקר יש לי בדיקות דם תאחלו לי בהצלחה ! ובערב אני יודיע לכם את התוצאות.

Threat

New member
בהצלחה ../images/Emo39.gif

לי יש מחר

evgeniy2

New member
תודה תודה אבל....

לא התאוררתי היום ולכן אני הולך מחר

evgeniy2

New member
היום עשיתי בדיקות דם

היתי בצום עד שעה 07:30 בבוקר ופיתאום הרגשתי היפו והסוכר היה 74 אז לא היה מה לעשות חוץ מלאכול קצת.. אחרי זה הלכתי לקופת חולים לעשות את הבדיקות,,, בהמשך הערב אני יפרסם את המוצאות

evgeniy2

New member
אהההה....

בשבילי זה כבר היפו ! אצלי כמו שאחות אמרה 80-120 זאת רמת הסוכר שלי ! 74 אני כבר מרגיש מסטול
כמובן בגלל ההיפו ! כן אמרתי לאחיות שאני אכלתי לפני שהגעתי לשם ! ד"א לקחו ממני 4 אמפולות גדולות של דם ! מחכה לתוצאות.. עדיין לא מוכנות. יעדכן אתכם בהמשך הערב.

../images/Emo12.gif לי אמרו שמתחת ל 60 זה היפו

אבל בפועל גם כשיש לי 51-60 (בד"כ כשאני מתעוררת), אני לא מתייחסת לזה כאל היפו (לא לוקחת טבליות גלוקוז או משהו מתוק) אלא מתחילה לאכול את ארוחת הבוקר הרגילה (2 פרוסות לחם קל) ופשוט מחכה לאמצע הארוחה כדי לתת את הבולוסים.

היפו זה לא מספר קבוע

אין מספר מוחלט, שמהווה גבול ומתחתיו כולנו בהיפו. אצל כל אחד מדובר על מספר שונה. מי שלרוב לא מאוזן ונמצא ברמה של 300 רוב הזמן יכול להיכנס להיפו גם אם הוא מעל 110. לעומת זאת מי שמאוזן רוב הזמן ונמצא באיזור ה80 חלק גדול מהזמן יכול גם להיות ב50 ולא להרגיש.

newKiticat

New member
בתקופות

שהסוכר שלי על 100-120 80 זה כבר היפו. ובתקופות שאני בין 80-100, 70 זה עדין גבולי. זה משתנה ביחס לאיזון הכללי.

לא בקשו ממך לעשות את הבדיקות מחדש?

הדרישה לפני כל הבדיקות היא צום של מספר שעות. נשמע לי מאד מוזר, שביצעו את הבדיקות, למרות שאכלת לפני הבדיקות ולא היית בצום. בכל מקרה, שתחזור לרופא עם התוצאות, תזכור לספר לו, שאכלת לפני הבדיקות. יכול להיות, שיהיה צורך לבצע את הבדיקות מחדש.

evgeniy2

New member
טוה חברה הינה תוצאות מעבדה ../images/Emo24.gif

תיראו מה יצא !!!! ואני לא רואה את הבדיקה HbA1C אין אותה !!!! אני יתאבד !!!
אני רושם רק את התוצאות הגרועות שלא יצאו טוב. Neutrophils נמוך ממה שצריך- 33.5 Eosinophils גבוה ביותר 6.1 Neutrophils נמוך ביותר 1.71 זהו אלו הבדיקות שיצו לא טוב, חוץ מהכל שיצא די טוב, אבל עם הבדיקה הזאת שציינתי למעלה אני לא יודע מה לעשות !!! טוב מישהו יודע מה פיאוש הבדיקות האלו ??

evgeniy2

New member
ועוד משהו

הבדיקה בשם Hemoglobin יש לי אוהת ככה: 13.1 ( 14.1* )17.2 מה הפירוש ?

דואגת1

New member
איבגי, איבגי

ערב טוב, איני רוצה להטיף לך מוסר, למרות שזה מגיע לך. אחרי סיום שנת הלימודים והבחינות, אני מציעה לך לשבת ולעשות קצת חשבון נפש ולחשוב קצת על העתיד. מבחינת הבריאות, המצב טעון שיפור דחוף, אתה יודע בעצמך, להגיע לאיזון יהיה חלק מההתבגרות האמיתית שלך, קח זאת ברצינות, יותר מאשר את הלימודים, עתידך תלוי הרי באיזון. אם תוציא רשיון בלי איזון, כיצד תנהג ? אתה עלול חס וחלילה לעשות תאונה. נסה להתבגר ולהתיחס לענין קצת יותר ברצינות, נסה לברר היכן הבעיות ואני בטוחה שהסביבה, הצוות הרפואי והפורום ינסו לעזור לך. ושוב, איני רוצה להטיף לך מוסר, אבל קח את הדברים יותר ברצינות, ערכי ההמוגלובין שציינת הם גבוהים מאוד, חבל עליך. ערב טוב הרבה בריאות הצלחה

לא נראה לי שזה HA1C

ערכי היחוס גבוהים מידי 13-17 נראה לי שהוא רשם את ההמוגלובין הרגיל (זה של הברזל) סליחה על השפה הלא כול-כך מדעית.

דואגת1

New member
המוגלובין

לשושן, נראה לי שאת צודקת, צירפתי קישור לאתר (באנגלית) אשר מסביר את תוצאות בדיקות הדם

לזר

New member
בדיקת ההמוגלובין המסוכרר

מוצגת בתוצאות ב נ פ ר ד. אם אין, אז לא הדגשת לפני הרופא לבצע אותה, או שהוא שכח לרשום אותה. ככל הנראה, צריך לחזור ולבצע אותה בנפרד. עבורה לוקחים דגימה נפרדת. בהצלחה

למעלה