בדיקות דם

DannyZ5

New member
HbA1C

HbA1C לוקח יותר זמן לתשובות להתקבל, בניגוד לגלוקוז שיש תשובה באותו היום. בדיוק התקשרתי אתמול למעבדה במכבי לשאול כמה ימים מראש אני צריך לבצע את הבדיקה כדי שתהיה לי תשובה מוכנה כשאני מוזמן לרופא. התשובה היתה: שבוע. אז אל תילחץ
ותמתין עם ההתאבדות....
דני

evgeniy2

New member
הבדיקה...

הבדיקה הזאת היא לא בדיקה קשה ולכן את תוצאתה מקבלים ישר עם כל התוצאות ביחד, ולא צריכים לחכות ליום אחר שהבדיקה תגיע ! פשוט הם לא עשו אותה. כי ראיתי היום ויש עוד שני בדיקות שלא מוכנות והן לא זה מה שאני צריך.

לזר

New member
נכון, רק תלוי בשיטה הנהוגה בקופה

בה מתבצעת הבדיקה. יש קופות עם כל המכשור במקום ויש אחרות ששולחות את הדמים לבדיקה במכון או בית חולים סמוך. זה כל ההבדל. ואם כבר, אז די מזמן יש ערכה בדיוק כמו המכשיר שלנו לבדיקת סוכר שכל אחד יכול לבצע HBA1c בבית. הסטיקים והתהליך מורכב יותר מאשר בדיקת סוכר רגילה. כל טוב

DannyZ5

New member
שכחת רק להוסיף

שהערכה הביתית עולה בערך כמו בית... 15-20$ לבדיקה ממה שראיתי

לזר

New member
אז מה? לא חייבים לעשות זאת

כל יום? אם ירצה האדם, יעשה כן. אני לא! אבל, מי יודע, אולי אחרים כן.

evgeniy2

New member
אני ב...

קופת חולים בלוד, וכל פעם שאני עושה בדיקות דם כבר בערב אני יכול לראות אותן בערב באינטרנט, ופשוט עכשיו לא יןדע מה קרה. אולי הם שחכו לבדוק?

newKiticat

New member
אני יכולה לראת את מרבית התוצאות

כבר לאחר 24 שעות. אבל H1C היא בדיקה שלוקחת יומיים שלושה. צריך להיות כתוב, בפירוש (אם אתה במכבי ובודק און ליין) שהתוצאות הם חלקיות. חוץ מזה, שכבר קרה לי ששכחו להזמין לי אתה בדיקה הזו בהפניה של בדיקת הדם, או שאיבדו את האמפולה המתאימה. קורה.

למעלה