בדיקה מחדש

@Sunshine@

New member
בדיקה מחדש

אני רואה פה הרבה כעס ותסכול על הממשל שלנו כיום, אבל האם באמת מישהו מכם חשב מה הוא היה עושה אם הוא היה שר או ר"מ? הטקטיקות הפוליטיות מסובכות מאוד , ואין אנו תמיד רואים את כל השיקולים שצריכים להיעשות כשניגשים לעשות מעשה, שישפיע על עתיד המדינה. אחד משיקולים אלה - הוא שיקול דיפלומטי: אלו מהמדינות העולם תומכות בנו ואלו עומדות נגדנו, וכיצד צריך לפעול כדי למשוך תומכים שיפעלו לטובתנו. שיקול שני- הוא כמובן התקציב: כל המסעות הדיפלומטיים, ההסכמים ומתן הקצבאות דורשים ניהול כספי יוצא מן הכלל ופיתוח שיטה נכונה של מיסוי. עכשיו אני אדבר דוגרי. מאיפה אתם חושבים בא כל הכסף לממשלה? איך לדעתכם צריכה להיות שיטת המיסוי? ומאיפה אתם יודעים שהמנהיג העתיד לבוא ישפר את המצב שכלכלי של הארץ? (אגב אלו הרוצים מנהיג יחיד בממשלה אני ממליצה לו לקרוא: עלייתו ונפילתו של הרייך השלישי של שירר. ספר יוצא מן הכלל.) בנוגע לדעותיי האישיים בנושא- השקפת העולם שלי היא ימנית, שדוגלת בהפעלת לחצים דיפלומטיים אדירים על ערפאת מחד גיסא- והגדלת הלחץ הצבאי מאידך גיסא. ה"ימניות" שלי בעניין זה מתבטאת בכך, שאני דוגלת במתן תמורה לאויבים ולידידים של מדינת ישראל באופן הולם. (שמתי לב שאנחנו משתדלים להבין אויבים- דהיינו האספסוף ה"פלישתי" שאנו נותנים לו ארץ, ומתאמצים לשנוא ידידים דיפלומטים- למשל גרמניה שהיא המדינה כמעט יחידה העומדת לצידנו במאבק מתיש זה.)

למעלה