בדים לשמלות כלה....

mira590

New member
בדים לשמלות כלה....

בנות יקרות, בעקבות התמונות הנהדרות של שמלות הכלה ששלחתן, ברצוני לבשר לכם שחברתי היקרה מתכוונת להינשא ביולי שנה זו... אושר גדול, בעקבות תמונות ששלחתן עשיתן לה חשק לעצב שמלה משלה. השאלה הגדולה היא וכאן עזרתכם בבקשה: חברתי גרה בבנימינה (ליד זכרון יעקב) היכן ניתן לרכוש בד לשמלה, לאיזה מעצבת פונים(מחיר+-) ואיך מחליטים כמה בד ואיזה סוג (ליקרה/סטרץ וכדומה. אה... כן ואם להיות ריאלים- מה מחיר של בד? אנחנו עושות סקר שווקים היכן הכי משתלם... (לרכוש מוכן או לתפור). נשמח לקבל כתובות/מחירים ורעיונות....

rikibit

New member
אוקיי אז ככה....

קודם כל סוג הבד בדר"כ נקבע לפי הגיזרה שהיא מעוניינת בה אם זה מחוך קשיח או לא. נהוג להשתמש בשיפון,טול למינהם בשילוב של בדים נוספים שכרגע ברחו מזיכרוני
המלצתי היא להסתובב בין חנויות ולראות סיגנונות בכדי שיהיה לכם רעיון מגובש כשתגיעו לתופרת את כמות הבד הנדרש היא תאמר לכם,יש תופרים/ת כאלה שקונים ולא שולחים את הלקוחות לקנות את הבדים. אם אתם בכל זאת הולכות לקנות את הבדים אז באזור ת"א נחלת בינימין/אלנבי (אגב יש שם המון חנויות של שמלות כלה) אני ממליצה לך על "גולדשטיין" הוא ממוקם בנחלת בינימין 40 או על "שאנל" שממוקם ברחוב אלנבי (ממש קרוב לשוק הכרמל) קחי בחשבון שהבדים לשמלות כלה יקרים. ובנוסף תבדקי את עלויות השמלות המוכנות להשכרה לפעמים יש דילים ממש טובים ושמלות יפות שחבל להתרוצץ ולפעמים לשלם ביוקר...מקווה שעזרתי

matyc

New member
שתראה איזה דוגמא היא רוצה ושתשב עם

התופרת שלה ותסביר לה את העיצוב ואז התופרת תגיד לה כמה מטרים של בד כל הבדים אצלי עלו בסביבות ה500 ש"ח ואני בחרתי בדים יקרים

בדים לשמלת כלה אפשר גם

בקלאסיק,באמיס ובפמינה כולם נמצאים בנחלת בינמין ויש להם מבחר גדול.

mira590

New member
עלויות בנות....

נשים יקרות, אומנם המגמה היא להינשא פעם אחת, אך אין זה אומר שלכך אין עלויות.... אנא ציינו עלויות +- ... זה חשוב ....

ruth0561

New member
האם החברה שלך מלאה ויותר ?

אם כן- אז ישר לאטי יעקובסון, בינניו- בנימינה ראשון זה כלום.חוץ מזה כמה פעמים היא תיסע שלוש ? אני גדלתי בזכרון- מי שגר בפריפריה- הארץ היא שלולית בעיניו- מגיעים לכל מקום מי שגדל בתל אביב- זכרון זה טיול שנתי בשבילו. בדים לשמלות כלה אני ממליצה דווקא על שאנל באלנבי. אבל כאמור- להתחיל מעיצוב !!!! הבגד מכתיב את הבד ומעצבת כדאי לתת לה לבחור את הבד המתאים לעיצוב. מזל טוב

passioneta

New member
בשרשור הכלות שהיה פה

היו דגמים מאוד מאוד מוצלחים ממעצבות בתל אביב.

DREAM111

New member
../images/Emo49.gif לחברה

אני חושבת שכדאי לכן להיכנס לשרשור הכלות הגדול ולראות את המלצות הבנות. בטוחני כי כל כלה שתשאלנה אותה שאלה תסכים לענות מכל הלב. בהצלחה ואשמח בבוא היום לראות תמונות גם של חברתך ככלה.

למעלה