בדיכאון

terra2

New member
טוב אנשים ויתרתי על האקווריום

רק בגלל כמה בעיות בעלויות של מאווררים טובים. אני הולך לבנות עכשיו כלוב גדול מעץ ולהקיף אותו ברשת. מה הגדלים של הכלובים שלכם? ככה שאדע בערך איך לבנות. אני חושב על 100 ס"מ אורך, 70 רוחב. וגובה אני עוד לא יודע תרשמו את שלכם ככה שאדע בערך איך לבנות. ד"א תודה על העצות ומצטער על הוויכוח

ובקשר לגדלים...

אין גודל מסוים זה תלוי כמה זמן החמוס בפנים. עם הוא נמצא בכלוב הרבה זמן אז רצוי כלוב גדול שהיה לו מקום לזוז ולשחק. ואם הוא לא הרבה זמן בכלוב אפשר כלוב קטן שמטרתו לשינה. אני ממליץ לך לקורא את "ספר החמוסים" של ד"ר שור. ולקרוא את המאמרים שבפורום.

terra2

New member
חולה עליכם אל תקחו קשה

ד"א שוב, תגידו לי את הגובה של הכלובים שלכם- כרגע הכלוב הולך להיות מטר אורך, רוחב 70 . אבל גובה-אין לי מושג איזה גובה לעשות וכמה קומות שיהיו לו.

skarlet ohara

New member
אתה מבין שבכל מקרה

הכלוב משמש לשינה וגג לשהייה של מספר שעות ברציפות ושהחמוס צריך להסתובב חופשי בחדר, או בבית תחת השגחה. כלומר, אתה מבין שחמוס זו לא חיה שמגדלים בכלוב ושהוא צריך תיאורטית לצאת ולהיכנס לכלוב באופן חופשי. אני גם מציאה לך לעשות חיפוש בפורום של המילה 'כלוב' ולראות, יש כלוב שאם אני לא טועה לירז בנתה ויש גם דוגמאות של כלובים של מטר על מטר אם אני לא טועה. שלי קטן יחסית ואני לא זוכרת את מידותיו כרגע.

למעלה