בדיחמין לשבת

שמים1

New member
מי חייב למי ../images/Emo8.gif

בעת החתונה השביע החתן את הכלה שיחסי מין הם יקיימו רק בחושך.יום אחד לאחר עשרים שנות נישואין נמאס לאישה מהמנהג התמוה והיא מחליטה פעם אחת להדליק את האור באמצע היחסים. האישה מדליקה ורואה לתדהמתה את בעלה עם מלפפון ביד. בשיא הכעס שלה היא אומרת לו: "יא חתיכת מנוול, אני רוצה שתסביר לי מיד את העניין הזה עם המלפפון" עונה לה הבעל: "אני אסביר לך?! תסבירי לי את מאיפה יש לנו שני ילדים?!

../images/Emo68.gif

אישה בלונדינית אחת נכנסת לחנות חיות מחמד השכונתית , וחיפשה חית מחמד. לאחר שהסתובבה בחנות ראתה בצד סלסלה מלאה בצפרדעים ומעליה שלט "FROG SEX" המחיר 50 ₪ אחריות מובטחת .... לשימוש לפי ההוראות : האישה ניגשת בצנעה למוכר החמוד מחכה שהחנות תתרוקן ושאלה "האים אפשר לקנות צפרדע"? המוכר ניגש לסל, בוחר צפרדע, ומגיש לאישה עם דף הוראות. האישה רצה הביתה מניחה את הצפרדע על המיטה וקוראת את ההוראות: 1) עשי מקלחת ! 2) בשמי את עצמך ! 3) לבשי בגד סקסי ! ! שום דבר מתחתיו ! ! 4) שכבי עירומה במיטה והניחי את הצפרדע על המזרון. האישה פועלת בדיוק לפי ההוראות וכלום לא קורה, היא לוקחת שנית את דף ההוראות ובסופו כתוב א ח ר י ו ת מ ו ב ט ח ת ! במקרה של תלונה נא להתקשר לחנות למס' טלפון ......... האישה מתקשרת לחנות והמוכר עונה לה כי הוא עסוק כרגע אולם מיד יתפנה ויגיע אליה. כעבור 5 דקות דפיקה בדלת והבחור מהחנות נכנס. האישה מספרת לו מה קרה. הוא מסביר לה כי אכן היו מספר תלונות לאחרונה, לוקח את הצפרדע , נוזף בה ואומר לה : " שימי לב טוב – זוהי הפעם האחרונה שאני מדגים לך "

חחח... הוי שמים, ברשותך, אזמין...

את : 19. 22. 1. 2. 3... והשאר בגדר המלצה חמה, אם אמצא אותו... שוב...

שמים1

New member
הוי חללית ../images/Emo141.gif

אין משלוחים בשבת
.. ודאי שתמצאי , מתוקה כמוך לא תישאר הרבה זמן לבד.

optimi10

New member
שובניסט

נישואין (חלק 1) מאצ'ו טיפוסי התחתן עם אישה יפה טיפוסית. אחרי החתונה הוא הודיע לה שהחוקים שלו הם כדלהלן: "אני אהיה בבית מתי שאני רוצה, אם אני רוצה ובאיזו שעה שאני רוצה ואני לא מתכוון להתווכח על כך. אני דורש שתהיה ארוחת ערב על השולחן, אלא אם אני מודיע שאני לא אגיע לארוחה. אני אצא לצוד, לדוג, לשתות ולשחק קלפים עם החברים שלי, מתי שארצה ואל תנסי לעשות מזה עניין. אלה החוקים שלי. יש לך הערות?" אשתו הטריה ענתה: "זה בסדר גמור מצידי. אתה רק צריך להבין שבשעה שבע בכל ערב יהיה פה סקס, אם תהיה או לא תהיה פה...." (היא טובה....) נישואין (חלק 2) לבעל ואישה היה ריב גדול ביום הנישואין ה-40 שלהם. הבעל צעק: "כשתמותי, אני אכתוב על המצבה שלך 'פה שוכבת אשתי, קרה כמו תמיד'". "כן?" ענתה האישה. " כשאתה תמות, אני אכתוב על המצבה שלך: 'פה שוכב בעלי. סוף-סוף נוקשה". (הוא ביקש את זה....) נישואין (חלק 3) בזמן ריב גדול בין בעל (רופא) ואשתו בזמן ארוחת הבוקר, הבעל קם וצועק בזעם: "ואת גם לא טובה במיטה" ויוצא בסערה מהבית. אחרי כמה זמן, הוא מבין שהוא היה נבזה ומחליט לפצות אותה. הוא מתקשר הביתה ואחרי המון צלצולים אשתו עונה. הבעל הנרגז שואל אותה: "למה לקח לך כל כך הרבה זמן לענות?" "הייתי במיטה" היא עונה. "במיטה כל כך מוקדם? מה עשית שם?" "קיבלתי חוות דעת שניה" (כן, גם לו היה מגיע....)

optimi10

New member
מה/זתאמרת לא יוצאים טוב?

העיקר שבסוף יש לגבר את המילה האחרונה "כן! אישתי המתוקה "

jud1001

New member
אופטימוס...חחחחחח...מילים ../images/Emo41.gif

וחוקים נועדו להפרה... כי ללא חוק.. הרבה יותר מתוק... כאילו מה 7? מה למה? ככה...

optimi10

New member
ג'ודי ../images/Emo24.gif נכון , חוקים נועדו

להפרה יש את החוק הזה "לא תנאף " על הפרתו מקבלים אלפיים מלקות בגהינום ,, השתגעתי ? להפר את החוק ? אבל לפעמים אתה נתקל באישה עם לב כובש וחיוך של מלאך ,, נו! מכירה את המשפט ? "כשנגיע לגשר נחצה אותו" לכן אני מפר אותם מפעם לפעם טוב נו כשנגיע לגהנום אז נדאג ,,,
)

jud1001

New member
אופטימי ../images/Emo98.gif 2000 מלקות ../images/Emo41.gif

במבואות גיהנום? והכל בגלל חיוך מלאכי... ולב כובשני?.

jozefin3

New member
../images/Emo9.gifחחח נחמד ..שמים , ואולי יש

גם סדנא מיוחדת לגברים!הה

למעלה