בדיחמין לשבת

שמים1

New member
בדיחמין לשבת ../images/Emo140.gif

שרשור של צחוקים , בדיחות וכל מה שעושה טוב על הלב , הביאו לכאן... קצת שובינסטי על עם קורטוב של אמת ..
כל מה שצריך כדי לעשות את האישה שלך מאושרת, זה להיות: 1. חבר 2. ידיד 3. מאהב 4. אח 5. אב 6. מחנך 7. טבח 8. מכניקאי 9. שרברב 10. מעצב פנים 11. חשמלאי 12. סקסולוג 13. פסיכולוג 14. מיילד 15. תרפיסט 16. אמיץ 17. סימפטי 18. אתלטי 19. נעים 20. רגיש 21. אדיב 22. חכם 23. בעל דמיון 24. יצירתי 25. מתוק 26. חזק 27. מבין 28. סובלני 29. זהיר 30. פיקח 31. שאפתן 32. החלטי 33. מלא-תשוקה 34. אמין 35. נענה כמו כן יש לשים דגש במיוחד על הדברים הבאים: לא להיות קנאי, אך גם לא להיות אדיש. להסתדר טוב עם בני משפחתה, אך לא להקדיש להם יותר זמן מאשר לה לתת לה את המרחב שלה, אך לדאוג היכן היא נמצאת. חשוב מאוד: * לא לשכוח תאריכים: יום-הולדת, היציאה הראשונה, האירוסין, החתונה, קבלת התואר הנשיקה הראשונה, ווסת, ימי הולדת של האחיות, יום הולדת של החברה הכי טובה. לעשות את הגבר מאושר זה קל... צריך: 1. סקס 2. אוכל נכון שנשים הן מציאה ? מניוקים שובניסטים

אלמרה

New member
אני מודה שכל הגברים כאלה....

אבל אני לא, כפרה... אני באמת בחור טוב ואפילו אמין ו... אוהב עיצוב פנים בלי להיות הומו.

אלמרה

New member
מה שבטוח הוא שאני לומד לאפות....

את יפה בעצמך! הככככככל עובר עלייך!

שמים1

New member
אני גם אופה ../images/Emo3.gif

יופי הוא חיצוני...איך אמרו .. הבל היופי ושקר החן ....
אתה חמוד אתה!

שמים1

New member
../images/Emo152.gif

בטורניר אגרוף עמד איש אחד שצעק: "כחול תן לו בשיניים"!! "ירוק,תן לו בשיניים"!! "סלח לי אדוני",(התעניין הצופה שעמד לידו) בעד מי אתה? בעד הכחול או בעד האדום?" "אני לא בעד אף אחד" השיב לו האיש אני רופא שיניים..

עפיפiנט

New member
הפליה מתקנת - אין פה גברים נחון?

איך קוראים לגבר רגיש טוב לב ויפה תואר ואינטליגנטי? שמועה חולפת! מה צריכה לעשות אשה שבעלה רץ בחצר בזיגזג? להמשיך לירות. איזה חלק בפין לא שווה? הבסיס שאליו הפין מחובר. לחלק זה קוראים גבר. למה לגברים רבים רגלים עקומות? כי דברים פחות חשובים שמים בין סוגריים. מה הקשר בין עננים לגברים? כשהם הולכים נהיה יום יפה. איך מתרגם גבר לילה סוער ורומנטי ? זיון טוב. מה המשותף לגברים בבאר של רווקים? כולם נשואים. למה גברים לא נוטים להראות רגשות? כי אין להם. מה הקשר בין גבר ופצצה שעומדת להתפוצץ? פתיל קצר.
ובוקר טוב שמיים וכולן }{

ואני ? בשבילי כל הקולקציה ..

גם וגם הכל הכללללל בלי לפספס שום פרט אפילו לא קמצוץ אחד ליאור

jud1001

New member
אלמרה..בלי האשמות "שבא"...../images/Emo41.gif

יש ויש כלומר יש ויש גם... ואפילו שיש..יש.. מה יש? מה נפגעת לנו פתאון?. פתאון ו
? על זה נאמר בהגדה..באגדה... ובמי שלא בא וכן בא... איפשר עם...וקשה מאוד בלי...

אלמרה

New member
את בשבילי כמו מלכת שבא...

אז לך אומר במלוא הפה שאני לא נפגע וזו בכלל אהבה אני רק סתם מתלוצץ ומסתבר כי לעיתים התלונות והרשע המופנים כלפינו הם רק בגלל שלא עשינו שון כלון...

jud1001

New member
אלמרה ../images/Emo6.gif יודעת אנוכי ../images/Emo41.gif

כי אתה כולה מתלוצץ... הכל בבדיחותה ובלב חפץ..

שמים1

New member
בליל שבת ../images/Emo6.gif

אחת מזמינה את החבר הנרגש שלה לארוחת שישי בבית של ההורים, ולכבוד המאורע מודיעה לו שמיד אחר כך הם ייכנסו למיטה בפעם הראשונה. הבחור הנרגש, שזאת הפעם הראשונה שלו, טס לבית המרקחת ומברר עם הרוקח במשך שעה ארוכה כל מה שצריך לדעת ולעשות בפעם הראשונה. כשהוא ניגש לשלם, הרוקח מציע לו לבחור בין חבילה של שלושה קונדומים, עשרה או משפחתית. "אני מתכוון לתקוע אותה בכל חור לפחות פעמיים, אז אקח את המשפחתית", אומר הבחור בחיוך וקונה מהרוקח המרוצה את החבילה הגדולה. בערב הוא מגיע לארוחה אצל ההורים. כולם מחכים לו סביב השולחן והוא מיד מתנדב לברך על המזון ומרכין את ראשו. עוברת דקה, עוברות 10 - והבחור לא מרים את הראש. אחרי 20 דקות הבחורה מתכופפת לעברו ולוחשת בהתפעלות: "לא ידעתי שאתה כל כך דתי". "ואני", הוא לוחש בחזרה, "לא ידעתי שאבא שלך רוקח".

למעלה