בדיחות
איש אחד נוסע ברחוב ופתאום רואה שלט שבו כתוב:"Climb to succeed" (טפס להצלחה). טוב, האיש לא מתייחס לזה. אבל לפתע הוא רואה עוד הרבה שלטים כאלה... הוא ממשיך לנסוע, ופתאום רואה אינסוף שלטים , ועל שלט אחד כתוב "Climb to succeed" וליד זה סימן ימינה. הוא פונה ימינה, ואחרי זה השלטים מכוונים אותו לאורך כל הדרך. לבסוף הוא מגיע לבניין של 100 קומות. הוא נכנס לקומה ראשונה ורואה "Climb to succeed" עם חץ למעלה. הוא עולה קומה קומה ובכל קומה רשום למעלה, עד שהוא מגיע לקומה ה-100. הוא פותח את הדלת ושם מחכה לו כושי גדול והוא אומר לו: "Hey, I am ceed"
בחורה אחת מספרת לבחור שנפגשה איתו לפגישה עיוורת: "אני סטטיסטיקאית במקצועי, עושה כל מני מחקרים סטטיסטיים. הנה למשל, המחקר במחקר האחרון שלי גיליתי שלכושים יש את האיבר הארוך ביותר, אולם אצל היהודים הוא העבה ביותר." ענה הבחור: "נעים מאוד, שמי ממבו כהן..."
מורה נכנסת לכיתה ואומרת לתלמידיה שהיום הולכים ללמוד על תרופות ושואלת את הילדים איזה תרופות הם מכירים. תלמיד ראשון: אני מכיר אקמול. המורה: למה הוא טוב? תלמיד ראשון: לחום, כאבי ראש, כאבים בכלל. המורה: כל הכבוד!!!! תלמיד שני: אני מכיר סירופ לשיעול. המורה: למה הוא טוב? תלמיד שני: לכאבי גרון, שיעול. המורה: כל הכבוד!!! עוד מישהו???? תלמיד שלישי: מרימים את היד בהתלהבות: אני מכיר ויאגרה. המורה (מופתעת והמומה): מאיפה אתה מכיר ויאגרה???? ולמה מה זה טוב???? תלמיד שלישי: מאמא שלי!!!! וזה טוב לשלשול המורה: איך??? תלמיד שלישי: כל לילה אני שומע אותה אומרת לאבא שלי "קח ויאגרה אולי החרא הזה יתחזק".
איש אחד נוסע ברחוב ופתאום רואה שלט שבו כתוב:"Climb to succeed" (טפס להצלחה). טוב, האיש לא מתייחס לזה. אבל לפתע הוא רואה עוד הרבה שלטים כאלה... הוא ממשיך לנסוע, ופתאום רואה אינסוף שלטים , ועל שלט אחד כתוב "Climb to succeed" וליד זה סימן ימינה. הוא פונה ימינה, ואחרי זה השלטים מכוונים אותו לאורך כל הדרך. לבסוף הוא מגיע לבניין של 100 קומות. הוא נכנס לקומה ראשונה ורואה "Climb to succeed" עם חץ למעלה. הוא עולה קומה קומה ובכל קומה רשום למעלה, עד שהוא מגיע לקומה ה-100. הוא פותח את הדלת ושם מחכה לו כושי גדול והוא אומר לו: "Hey, I am ceed"